Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren afdelingsleder til Lions Kollegiet - Bo- og rehabiliteringstilbud for beboere med erhvervet hjerneskade

Er du en nærværende og synlig leder, der kan inspirere og begejstre? Brænder du for at arbejde med, og for, mennesker med erhvervet hjerneskade? Kan du samarbejde på tværs med mange interessenter? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Den selvejende institution, Lions Kollegiet, er et højt specialiseret tilbud for voksne med kompleks erhvervet hjerneskade. Vi tilbyder midlertidige neurorehabiliteringforløb og længerevarende hverdagsrehabiliteringsforløb efter servicelovens §107 og §108.

På Lions Kollegiet bor der 71 beboere fordelt på fem afdelinger samt et skærmet tilbud. Til den ene af vores to afdelinger for neurorehabilitering i fase 3 søger vi en afdelingsleder. Afdelingen danner ramme om 16 borgeres midlertidige bolig og forløbene strækker sig over seks måneder til omkring tre år.

På Lions Kollegiet lykkes vi, når beboere og brugere med erhvervet hjerneskade opnår et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt.

Vi arbejder ud fra den neurorehabiliterende tilgang med fokus på at udrede, genoptræne og lære borgerne med at mestre de nye livsvilkår. Vi har et tæt samarbejde med borgere, pårørende og øvrige samarbejdspartnere med udgangspunkt i borgerens ønsker og mål.

Vi tør sætte barren højt, for at sikre borgernes mulighed for at opnå livskvalitet, selvbestemmelse og et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt. Det kræver ledelse, der er tæt på borgerne, pårørende og medarbejdere, og derfor prioriterer vi et ledelsesspænd, der understøtter dette.

Arbejdsområde og opgaver
Du vil referere til lederen af neurorehabilitering og får det direkte personaleansvar for et team af medarbejdere, der er uddannet pædagoger, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, ufaglærte m.m. I teamet arbejder der også to ergo- og to fysioterapeuter, som refererer til din lederkollega.

Som afdelingsleder forventes du at have et meget stort fokus på personaleledelse, herunder den faglige sparring med medarbejderne, hvori en vigtig opgave er, at du medvirker til at skabe klare rammer og give løbende feedback på opgaveløsningen, som led i at understøtte et godt arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel.

Du bliver en del af et ledelsesteam med to kollegaer, hvor I i tæt samarbejde leder arbejdet med neurorehabilitering, sætter fælles retning og skaber mening således, at alle forstår og arbejder efter de samme mål. Du formidler klart, loyalt og tydeligt, så du er med til at reducere kompleksiteten og oversætte beslutninger, prioriteringer og nye tiltag, så de kan omsættes i praksis.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med en høj grad af tværfagligt samarbejde og inddragelse i organisationens udvikling.

Udover at være afdelingsleder for en kompetent medarbejdergruppe vil du også få et tæt samarbejde med tværfaglige støtteteams, som bl.a. består af pædagogiske konsulenter, neuropsykologer og sygeplejersker.

Vi er optagede af at være en lærende og tillidsbaseret organisation. Vi prioriterer det fysiske- og psykiske arbejdsmiljø højt, og du har i den forbindelse mulighed for at sparre med, og få hjælp af, vores arbejdsmiljøkoordinator.

Igennem inddragende processor har du mulighed for at præge udviklingen af vores center bl.a. i forbindelse med strategiudvikling m.m. Vi vægter kompetenceudvikling højt og har netop etableret et fagudvalg, som skal være med til at sikre, at vi har den rette neurofaglighed døgnet rundt.

Vi værdsætter følgende kompetencer hos dig
Du har formentlig en pædagogisk, sundhedsfaglig eller terapeutisk baggrund – det vigtigste for os er, at du har erfaring med ledelse på voksenområdet og gerne erfaring med neuro- og/eller hverdagsrehabilitering.

Derudover 

  • er du dygtig til at kommunikere, både med medarbejdere, ledere og andre samarbejdspartnere
  • møder du medarbejdere og samarbejdspartnere med anerkendelse og en god portion empati
  • kan du håndtere konflikter på en fremadrettet og løsningsorienteret måde
  • reflekterer du over hvordan ledelse virker, bl.a. ved at bede om systematisk feedback
  • har du erfaring med vagtplanlægning og kendskab til arbejdstidsregler og overenskomsterne på vores område
  • går du forrest, prioriterer og uddelegerer opgaver
  • har du god erfaring med at være ansvarlig for at overholde afdelingens budgetter
  • har du relevant lederuddannelse fx diplom i ledelse eller ønsket om, at få det

Om Lions Kollegiet
Den selvejende institution Lions Kollegiet lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi arbejder ud fra vores værdigrundlag om nysgerrighed, ligeværdighed, dialog, tillid og respekt. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder af neurorehabilitering Pia Mols på 2047 0746

Du kan læse mere om Lions Kollegiet her: www.lionskollegiet.kk.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen.

Forventet tiltrædelse den 1. februar 2021.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Søg via nedenstående link senst torsdag den 10. december 2020
Samtale afholdes tirsdag den 15. december, 2. samtale afholdes mandag den 21. december.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.