Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren afdelingssygeplejerske til skønt hus!

Afdeling A skal have ny leder, en knalddygtig en af slagsen – er det dig?

Vi leder efter en erfaren leder, der vil være med til at styrke sammenholdet og ”vi-følelsen” såvel i afdelingen som i huset, og en leder der kan – og vil, være med til at understøtte den nødvendige meningsdannelse, der skal sikre, at alle forstår, hvordan de arbejder for at indfri vores mål om at være et godt sted at bo, gæste og arbejde. For at kunne dette, er det vigtigt at afdelingssygeplejersken er synlig og tydelig i kommunikationen, således at der skabes struktur og forståelse for den enkelte.

For til stadighed at opfylde målet, gør vi dette på Hareskovbo:

  • Vi har beboernes behov i fokus
  • Vi har et godt sammenhold med respekt, humor og en god tone
  • Vi prioriterer hjemmelavet varieret mad
  • Vi har sikker og professionel dokumentation
  • Vi sørger for, at der er rent og velholdt ude som inde
  • Alle arbejder rehabiliterende
  • Vi er fleksible og omstillingsparate
  • Vi vægter aktivering for alle

Afdelingssygeplejersken er den drivende kraft i den kvalitetsprægede, faglige og reflekterende hverdag i afdelingen. Afdelingssygeplejerskerne skal aktivt søge at udbygge samarbejdet på tværs af huset, da vi ser Hareskovbo som et helt hus. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde i flere forskellige relationer.

Hareskovbos profil

Hareskovbo er beliggende i skønne omgivelser, tæt ved Bagsværd Sø. Huset består af to afdelinger med tre bo-grupper i hver. Her bor i alt 85 beboere - alle med individuelle behov og ressourcer. Vi har fokus på høj kvalitet i plejen samt et respektfuldt og godt miljø for beboerne, de pårørende og alle ansatte, derfor sætter vi trivsel, ansvar, dialog samt et højt fagligt niveau hos personalet i højsædet.

Vi er et hus i stadig udvikling, og vi ser afdelingssygeplejersken som helt central i forhold til en succesrig udvikling og dermed også sikker implementering af nye tiltag. Vi forventer derfor tæt opfølgning og en løbende vurdering/kontrol af, at alle nye tiltag, procedurer osv. efterleves. Fx står vi over for at implementere FSlll og KMD NEXUS i begyndelsen af 2018, og det bliver et stort arbejde at sikre, at den nye måde at dokumentere på implementeres fornuftigt i alle led.

Hver afdeling ledes af en afdelingssygeplejerske, der har ansvaret for beboerne, samt ledelsesansvaret for plejepersonalet i dagvagt. Aften/natpersonalet ledes af gruppelederen for aften/nat. Sygeplejerskerne og personalet i trænings/aktivitetsafdelingen ledes af afdelingssygeplejersken for afd. C.

Afdelingssygeplejersken i afd. A har også ledelsesansvaret for Hareskovbos interne afløserkorps. (Dette ansvar overtages efter aftale, da vi vægter dit fokus på afdelingen først.)

Læs evt. mere på http://www.hareskovbo-gladsaxe.dk/

Fakta om jobbet

Som afdelingssygeplejerske ansættes du på lederoverenskomst 37 timer/uge, dog uden øverste arbejdstid. Du refererer til forstanderen, og indtræder i Hareskovbos ledergruppe. Afdelingssygeplejersken på afd. C er din nærmeste kollega.

Stillingen kan kun besættes af en dansk autoriseret sygeplejerske, og vi vægter lederuddannelse på minimum diplomniveau.

Er du blevet nysgerrig?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Forstander Astrid Guldberg 44377910 ag@bjornsholm.com (OBS. Ferie i perioden 27/12 – 5/1 begge dage inklusive.)

Afdelingssygeplejerske afd. C Anne-Marie Willumsen 44989558 amw@bjornsholm.com

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på ag@bjornsholm.com senest den 14. januar 2018.

 

Samtaler afholdes den 24. januar i dagarbejdstiden


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her