Erfaren afløbsingeniør til Herning eller Aarhus


Har du ambitionerne og viljen til at medvirke til en vækstorienteret kompetenceudvidelse indenfor det afløbstekniske felt i Midtconsult? Har du lyst til at fortsætte udviklingen af din karriere i en virksomhed præget af fremdrift og fornyelse, og hvor indflydelse og medansvar er den naturligste ting i verden? Så er det nu, du har muligheden!

Hos Midtconsult søger vi en dygtig og ambitiøs afløbsingeniør med bred erfaring indenfor byggeriet til vores kontor i Herning eller Aarhus.

Om os
Midtconsult løser rådgivningsopgaver over hele landet. Vi er i dag knap 250 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Aarhus og i Herning. Vi beskæftiger sig med rådgivning inden for anlægsarbejde, bærende konstruktioner, bygningskomplettering, el- og vvs-installationer, ventilation, energianlæg, projektledelse, bygningsakustik, brand og bæredygtighed.
Gennem mere end 40 år har vi opbygget og udvidet vores videns- og erfaringsbank, særligt indenfor byggeriet, hvor vi med baggrund i vores solide viden og store ekspertise er med på de største projekter – boliger, kontor, hospitaler, hoteller og lignende.Vores ambition er nu tilsvarende indenfor anlægsteknisk rådgivning at styrke og udvikle omfang og størrelse af projekteringsopgaver.

Om stillingen
Udover det fagspecifikke bliver din rolle at rådgive internt i forhold til projekterne og eksternt til vores kunder – innovativt og helhedsorienteret. vi tilbyder således et afvekslende job i et dynamisk miljø, hvor løsningen af de enkelte opgaver kombineres med et godt kollegialt arbejdsklima. Vi arbejder med en bred vifte af projekter, og du håndterer store såvel som små opgaver. Afhængigt af projekttype arbejdes der i tværfaglige projektteams, og det er vigtigt, at du dels kan fungere i et teamsamarbejde, og dels kan arbejde selvstændigt.

Helt konkret vil du komme til at arbejde med:

 • Projektering af afløbstekniske anlæg, herunder fx dimensionering af ledningsanlæg, LAR-anlæg, anlæg til magasinering og pumpeanlæg
 • Fagprojektledelse af afløbstekniske opgaver
 • Rådgive kunder i forbindelse med optimale valg/løsninger indenfor kloak- og afløbsteknik
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Byggeledelse og fagtilsyn i forbindelse kloak- og afløbstekniske opgaver

 • Faglige kvalifikationer
  En solid faglig viden og ballast er forudsætningen for troværdig rådgivning. Derfor forestiller vi os, at du har god rådgivererfaring inden for afløbsområdet.

  Vi er på udkig efter dig, der:
 • Er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør
 • Har + 5 års erfaring med afløbsprojektering indenfor rådgiver- eller entreprenørbranchen eller fra en forsyningsvirksomhed
 • Er en faglig stærk rådgiver indenfor kloak- og afvanding
 • Er vant til at skabe sammenhæng på tværs af fagområder
 • Er vant til kontakt direkte til kunder og myndigheder

 • Har du en kloakmesteruddannelse, vil det være et ekstra plus, ligesom et vist kendskab til Microstation og Revit vil være en fordel.

  Personlige kvalifikationer
  Du har ambitionerne og viljen til at skabe en fremadrettet vækstorienteret kompetenceudvidelse indenfor det afløbstekniske felt i Midtconsult. Du har endvidere lyst til at arbejde med afløbstekniske udfordringer i forbindelse med forskellige projekteringsformer. Derudover er du en dygtig formidler af faglig viden samt en stærk kommunikator, både mundtligt og skriftligt.

  Vi tilbyder dig:
 • Et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, effektivitet og faglighed
 • Sparring med et bredt team af erfarne anlægsingeniører
 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Stort fokus på vidensdeling og tværfagligt samarbejde
 • Investering i den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse
 • Indflydelse og medejerskab til projekter
 • Knap 250 imødekommende kolleger
 • En attraktiv gage, der modsvarer dine kvalifikationer og profil.

 • Da Peak Rekruttering varetager rekrutteringsprocesen, bedes du søge stillingen via følgende link: Ansøg her

  Vi vil løbende indkalde til samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til jobbet kan du kontakte rekrutteringskonsulent Allan Jessen hos Peak Rekruttering på aj@peakrekruttering.dk.

  Midtconsult er et godt sted at være
  Hos Midtconsult er der albuerum og en bred faglig viden. Vi bruger ikke store armbevægelser - blot troværdig rådgivning. Når du træder ind af døren, vil du straks opleve den uformelle stemning, hvor du hurtigt vil føle dig som en del af familien. Den jordnære kontakt og de rigtige løsninger er grundstenene i vores troværdighed.

  Medarbejdernes trivsel og udvikling er i fokus hos os. Hvad enten du har lyst til at specialisere dig indenfor dit eget fagområde, at videreuddanne dig indenfor andre fagområder – eller måske på sigt at stå i spidsen for Midtconsults største projekter - findes mulighederne hos os.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  Erfaren EL-ingeniør til Aarhus eller Horsens

  Oluf Jørgensen A/S

  Vores nye EL-ingeniør: - Er uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør og har minimum 5 års erfaring fra rådgivende ingeniørfirma. - Er fagligt stærk inden for stærk- og svagstrømsinstallationer. - Vil være en udvidelse af vores kompe...
  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  Erfaren konstruktionsingeniør til Aarhus

  Oluf Jørgensen A/S

  Vores nye konstruktionsingeniør: Vil i tæt samarbejde med vores tegnere og øvrige ingeniører på tværs af afdelingerne beregne, beskrive og designe vores konstruktionsprojekter til udførelse på byggepladsen. Vil være en udvidelse af vores kompetencer...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  Erfaren konstruktionsingeniør til spændende firma i København

  Oluf Jørgensen A/S

  Vores nye konstruktionsingeniør: - Har erfaring med projektledelse samt minimum 5 års erfaring som konstruktionsingeniør fra lignende stilling. - Vil i tæt samarbejde med vores tegnere og øvrige ingeniører på tværs af afdelingerne beregne, beskrive ...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:4. marts 2018

  Projektingeniør, Linå

  CRH Concrete A/S

  Silkeborg
  CRH Concrete fortsætter den positive udvikling i betonelementbranchen og søger derfor en ny medarbejder til at beregne nogle af Danmarks mest spændende og komplekse byggeprojekter. Sammen med mere end 1.300 dygtige kolleger i hele Danmark skal du ar...
  Indrykket:23. februar 2018
  Udløbsdato:11. marts 2018

  Projektingeniør, Esbjerg

  CRH Concrete A/S

  Esbjerg
  CRH Concrete fortsætter den positive udvikling i betonelementbranchen og søger derfor en ny medarbejder til at beregne og konstruere nogle af Danmarks mest spændende og komplekse byggeprojekter. Vil du være en del af teamet hos Danmarks førende leve...