Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren akademisk medarbejder til analyseopgaver og sekretariatsbetjening i Kultur- og Fritidsforvaltningens sekretariat på Rådhuset

Sekretariatet betjener Kultur- og Fritidsborgmesteren, Kultur- og Fritidsudvalget og forvaltningens direktion. Under sekretariatet ligger endvidere råd og nævn – herunder Bevillingsnævn og Huslejenævn.

Vi søger en akademisk medarbejder til analyseopgaver særligt på myndighedsområderne i forbindelse med betjening af Bevillingsnævn og Huslejenævn. Analyseopgaverne omfatter blandt andet udarbejdelse af dokumentationsrapporter vedrørende Huslejenævnssager, natteliv i København og udarbejdelse af afrapporteringer til Kultur- og Fritidsudvalget.

Vi forventer derfor, at du har erfaring med indsamling, analyse og skriftlig formidling af data. Data vil typisk være af sekundær karakter, genereret fra andre datakilder som politiet, offentlige databaser og vores egne sagssystemer.

Derudover skal du indgå i den almindelige sekretariatsbetjening og besvare borgmesterhenvendelser, udarbejde indstillinger og notater. Vi forventer derfor, at du har erfaring fra en politisk styret organisation og gode skriftlige formidlingsevner.

Vi søger en kollega, som

  • er god til analyseopgaver og dataformidling
  • skriver et let og forståeligt dansk
  • har erfaring fra en politisk styret organisation – gerne sekretariatsbetjening
  • har en samfundsvidenskabelig baggrund
  • er robust og god til at holde deadlines
  • er initiativrig, struktureret og god til at samarbejde

Vi tilbyder et spændende og varieret job, hvor vi lægger vægt på selvstændighed og ansvar. Dagligdagen er ofte hektisk og deadlines er korte, men vi forsøger at tilrettelægge arbejdet efter den enkeltes behov. Vi lægger vægt på en åben omgangsform og prioriterer et godt miljø på arbejdspladsen.

Kultur- og Fritidsforvaltnings sekretariat er en del af afdelingen Sekretariat og Byudvikling. Vi har kontor på Københavns Rådhus, hvor vi sidder sammen med vores juridiske enhed, Huslejenævnet, Bevillingsnævnet og valgkontoret. Den øvrige del af Sekretariat og Byudvikling varetager tilskudsforvaltning, folkeoplysning og byudvikling.

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse senest den 1. februar 2021 gerne tidligere. Løn og ansættelse i henhold til overenskomst med mulighed for kvalifikationstillæg.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål i forhold til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Merete Evers Dewilde på 2612 0661.

Søg via nedenstående link senest fredag den 4. december 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50 og 51

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.