Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren allround-tekniker til industriafdeling i stort elinstallationsfirma

Er du den fagligt stolte og fleksible elektriker, og har du erfaring i arbejdet med industriinstallation generelt?

Ja, så er det lige dig, vi står og mangler på holdet i vores travle industriafdeling, hvorfra vi varetager mange forskellige opgaver for små og store virksomheder af enhver slags spredt over hele landet. Derfor kan vi garantere dig, at du får en afvekslende og spændende arbejdsdag med følgende opgaver:

Typisk installationer til maskiner indenfor grafisk industri. På disse maskiner fejlfinding på daglig basis, reparation og løbende serviceeftersyn. Andre opgaver kan være flytning af komplette produktionslinjer samt opbygning og installering af individuelt tilpassede CTS- og IBI-anlæg inkl. fremstilling af tavler.

I vores industriafdeling bliver du en del af et dedikeret hold i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du altid har medindflydelse på din egen, faglige udvikling. Ligesom du overordnet får mange gode kollegaer og bliver medlem af virksomhedens velfungerende personaleforening, hvorigennem du kan se frem til en del arrangementer af social og underholdende karakter i løbet af året.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer, og her har du allerede en ekstra fordel, hvis du forstår og taler engelsk plus evt. tysk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning med CV og relevante bilag til info@be-installationer.dk

Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til overmontør, Allan Hermansen, på tlf. 40 31 33 39

 

BE Installationer A/S leverer professionelt udførte elinstallationer og -reparationer for private, offentlige myndigheder samt for erhvervs- og industrikunder over hele landet. Virksomheden er stiftet i 1980 og beskæftiger i dag 72 engagerede medarbejdere. Vil du med på holdet?


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her