Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren anlægsingeniør

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831031Phoenix-772d48c112018-06-13T00:00:00Erfaren anlægsingeniør

I Dines Jørgensen og Co. A/S har vi travlt med udfordrende anlægsprojekter.

Vi søger derfor en dygtig anlægsingeniør med baggrund indenfor projektering og tilsyn til vores kontor i Sorø.

Du har baggrund som anlægsingeniør med 3-10 års erfaring med at projektere både større og mindre anlægsarbejder, og har samtidig fungeret som tilsynsførende.

Du brænder for det faglige og har samtidig en sikker forståelse for processen i klassiske anlægsopgaver, herunder økonomiske og tidsmæssige forhold.

Hvad skal du lave hos os?

En hel del!

Du vil primært fungere som projektleder med kontakt til bygherre samt varetage projektering af og tilsyn med anlægsopgaver herunder bl.a. vej- og kloakanlæg, kloakrenovering og byggemodning. Som rådgivende ingeniørfirma hører vi ikke til blandt de største – men de mellemstore.

Fordelen for dig er, at du inden længe sidder med ansvaret for varierende og udfordrende opgaver og får stor indflydelse på processen. Glem alt om snævre faggrænser og bureaukrati – og vær klar til tværfagligt samarbejde.

Vi forventer at du har erfaring med

 • projektering af mindre og mellemstore anlægsopgaver
 • udarbejdelse af udbudsmateriale
 • udarbejdelse af anlægsoverslag
 • tilsyn i forbindelse med udførelse af mindre og mellemstore anlægsopgaver.

Vi forventer at du er: 

 • ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver
 • interesseret i at kommunikere aktivt med dine samarbejdspartnere og kolleger
 • nysgerrig og har lysten til at lære
 • struktureret og selvstændig samt bliver motiveret af at bidrage til teamet.

Vi tilbyder:  

 • Et åbent og uformelt arbejdsmiljø i en virksomhed med flad struktur. Vi lægger vægt på balancen mellem arbejde og privatliv – og har praktiseret social ansvarlighed længe før det blev moderne.
 • Vores medarbejdere bliver ofte hos os i mange år, og spørger man dem hvorfor, er svaret som regel, at her hersker en særlig ånd og er rart at være.
 • Derudover har vi fokus på din udvikling og løbende efteruddannelse.
 • Du får en ugentlig arbejdstid på 36 timer – fredag til kl. 13.00 – til en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Jørgen Hegner på mobil 20 14 38 55 eller afdelingsleder Henrik Steenfeldt Andersen på 24 94 95 48.

 • Send din ansøgning vedlagt relevante bilag til Jørgen Hegner på mail: jhe@dj-co.dk
 • Dines Jørgensen & Co. A/S har i mere end 65 år været leverandør af rådgivningsydelser indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Vi yder vores kunder en specialiseret og professionel rådgivning som sikrer overholdelse af økonomiske rammer og deadlines. Vores styrke er fleksibilitet, samarbejde og ansvarlighed med fokus på gennemarbejdede og holdbare løsninger.

2018-07-14T00:50:35.197 I Dines Jørgensen og Co. A S har vi travlt med udfordrende anlægsprojekter. Vi søger derfor en dygtig anlægsingeniør med baggrund indenfor projektering og tilsyn til vores kontor i Sorø. Du har baggrund som anlægsingeniør med 3-10 års erfaring med at projektere både større og mindre anlægsarbejder, og har samtidig fungeret som tilsynsførende. Du brænder for det faglige og har samtidig en sikker forståelse for processen i klassiske anlægsopgaver, herunder økonomiske og tidsmæssige forhold. Hvad skal du lave hos os? En hel del! Du vil primært fungere som projektleder med kontakt til bygherre samt varetage projektering af og tilsyn med anlægsopgaver herunder bl.a. vej- og kloakanlæg, kloakrenovering og byggemodning. Som rådgivende ingeniørfirma hører vi ikke til blandt de største men de mellemstore. Fordelen for dig er, at du inden længe sidder med ansvaret for varierende og udfordrende opgaver og får stor indflydelse på processen. Glem alt om snævre faggrænser og bureaukrati og vær klar til tværfagligt samarbejde. Vi forventer at du har erfaring med projektering af mindre og mellemstore anlægsopgaver udarbejdelse af udbudsmateriale udarbejdelse af anlægsoverslag tilsyn i forbindelse med udførelse af mindre og mellemstore anlægsopgaver. Vi forventer at du er: ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver interesseret i at kommunikere aktivt med dine samarbejdspartnere og kolleger nysgerrig og har lysten til at lære struktureret og selvstændig samt bliver motiveret af at bidrage til teamet. Vi tilbyder: Et åbent og uformelt arbejdsmiljø i en virksomhed med flad struktur. Vi lægger vægt på balancen mellem arbejde og privatliv og har praktiseret social ansvarlighed længe før det blev moderne. Vores medarbejdere bliver ofte hos os i mange år, og spørger man dem hvorfor, er svaret som regel, at her hersker en særlig ånd og er rart at være. Derudover har vi fokus på din udvikling og løbende efteruddannelse. Du får en ugentlig arbejdstid på 36 timer fredag til kl. 13.00 til en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Jørgen Hegner på mobil 20 14 38 55 eller afdelingsleder Henrik Steenfeldt Andersen på 24 94 95 48. Send din ansøgning vedlagt relevante bilag til Jørgen Hegner på mail: jhe@dj-co.dk Dines Jørgensen Co. A S har i mere end 65 år været leverandør af rådgivningsydelser indenfor bygge- og anlægsbranchen. Vi yder vores kunder en specialiseret og professionel rådgivning som sikrer overholdelse af økonomiske rammer og deadlines. Vores styrke er fleksibilitet, samarbejde og ansvarlighed med fokus på gennemarbejdede og holdbare løsninger.11Jobnet772d48c1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-13T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3285188DINES JØRGENSEN & CO A/S11Energivej 3, st4180SorøDKDanmark155.4636831011.56340410
jhe@dj-co.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent589440JobNet48396411000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=772d48c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=772d48c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=772d48c1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=772d48c1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/7.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Bygge og anlæg?12007971Dansk3Læse/ tale214202Bygningsingeniør21Bygge og anlæg355608179Jørgen Hegnerjhe@dj-co.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK