Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren asfalttromlefører

YIT Danmark, Region Øst, søger en erfaren tromlefører til et af vores større maskinhold, med udgangspunkt i Vestsjælland, Kallundborg og Holbæk. Du skal have erfaring med asfaltarbejde.

Vi søger dig som

 • har et godt humør og den rette indstilling til at udføre kvalitetsarbejde i et professionelt samarbejdsklima med en frisk og uformel omgangstone med gode og kompetente kollegaer
 • har kørekort. Stort kørekort vil være en fordel, men det er ikke et krav

Er du interesseret, så kontakt Rene Pedersen på tlf. nr. 21893715, gerne mellem kl.: 16:00 - 18:00

Vi ønsker stillingen besat til sæsonstart (hurtigst muligt)
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044452Phoenix-017b203712019-06-19T00:00:00Erfaren asfalttromlefører

YIT Danmark, Region Øst, søger en erfaren tromlefører til et af vores større maskinhold, med udgangspunkt i Vestsjælland, Kallundborg og Holbæk. Du skal have erfaring med asfaltarbejde.

Vi søger dig som

 • har et godt humør og den rette indstilling til at udføre kvalitetsarbejde i et professionelt samarbejdsklima med en frisk og uformel omgangstone med gode og kompetente kollegaer
 • har kørekort. Stort kørekort vil være en fordel, men det er ikke et krav

Er du interesseret, så kontakt Rene Pedersen på tlf. nr. 21893715, gerne mellem kl.: 16:00 - 18:00

Vi ønsker stillingen besat til sæsonstart (hurtigst muligt)
 

2019-07-02T00:52:22.923 YIT Danmark, Region Øst, søger en erfaren tromlefører til et af vores større maskinhold, med udgangspunkt i Vestsjælland, Kallundborg og Holbæk. Du skal have erfaring med asfaltarbejde. Vi søger dig som har et godt humør og den rette indstilling til at udføre kvalitetsarbejde i et professionelt samarbejdsklima med en frisk og uformel omgangstone med gode og kompetente kollegaer har kørekort. Stort kørekort vil være en fordel, men det er ikke et krav Er du interesseret, så kontakt Rene Pedersen på tlf. nr. 21893715, gerne mellem kl.: 16:00 - 18:00 Vi ønsker stillingen besat til sæsonstart (hurtigst muligt)11jobnet017b2037100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-01T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønStevnsEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3548324YIT Danmark A/S - Køge fabrik/vejhold11Nordhavnsvej 15A4600KøgeDKDanmark0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent779189JobNet5005650500565010017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=017b2037https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=017b2037https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=017b2037&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=017b2037&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgEr Industri noget for dig? Søg jobbet som Maskinfører i dag.12008001Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri362104143noreply@ofir.comDanmarkDanmark330067814Alsidig maskinfører søgesRobot Hos Anlæg Kloak er vi hele tiden i udvikling. Vi har base i Køge og har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver. Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitets arbejde af alle mulige slags. Vi forventer at du: - Har erfaring med maskiner - Er fleksibel - Kan arbejde selvstændigt - Har kørekort Ekstra plus hvis du har: - Erfaring med gråt og grønt anlægsarbejde Vi tilbyder: - Løn efter aftale og kvalifikationer - Gode kollegaer Stillingen er fuldtid med opstart snarest muligt. Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk

Hos Anlæg & Kloak er vi hele tiden i udvikling. Vi har base i Køge og har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver.

Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitets arbejde af alle mulige slags.

 

Vi forventer at du:

- Har erfaring med maskiner

- Er fleksibel

- Kan arbejde selvstændigt

- Har kørekort

 

Ekstra plus hvis du har:

- Erfaring med gråt og grønt anlægsarbejde

 

Vi tilbyder:

- Løn efter aftale og kvalifikationer

- Gode kollegaer

 

Stillingen er fuldtid med opstart snarest muligt.

Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk

SHS ANLÆG & KLOAK ApSKøge2019-08-05T00:00:002019-09-26T00:00:00
330066307Maskinfører til Try & Hire forløbRobot Personale-match søger, for kunde i Storkøbenhavn, en rutineret og erfaren maskinfører. Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik for fastansættelse. Ønskede kvalifikationer og personlige kompetencer:Vi forestiller os at du er rutineret maskinfører, som er vant til at grave bladet op, og som har erfaring med mange typer gravemaskiner. Du er en team-player og hjælper dine kollegaer når der er behov. Samtidig er du god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du har gerne en del års erfaring indenfor dit fagområde. Derudover forestiller vi os at: Du har kørekort B og gerne kørekort BE. Du er serviceminded og har en positiv indstilling overfor både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Du er fleksibel ift. arbejdssted og opgaver Du er nysgerrig og har mod på at prøve nye ting Du er selvkørende, men også en teamplayer Arbejdssted kan variere mellem Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel og har kørekort B, da du vil få en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver. Virksomheden tilbyder:Virksomheden er kendt for at skabe muligheder for sine ansatte. Der er rig mulighed for at man som medarbejder kan udvikle sig både personligt og fagligt enten i det job, man træder ind i eller ved at påtage sig et større eller flere ansvarsområder. Ansøg stillingen via Personale-match aps: Lyder ovenstående som noget for dig? Ansøg stillingen via www.personale-match.dk Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen kontaktes på mail heidi@personale-match.dk eller tlf. 42801828. Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Personale-match søger, for kunde i Storkøbenhavn, en rutineret og erfaren maskinfører.

Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik for fastansættelse.

Ønskede kvalifikationer og personlige kompetencer:
Vi forestiller os at du er rutineret maskinfører, som er vant til at grave bladet op, og som har erfaring med mange typer gravemaskiner. Du er en team-player og hjælper dine kollegaer når der er behov. Samtidig er du god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du har gerne en del års erfaring indenfor dit fagområde. 

Derudover forestiller vi os at:

 • Du har kørekort B og gerne kørekort BE.
 • Du er serviceminded og har en positiv indstilling overfor både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
 • Du er fleksibel ift. arbejdssted og opgaver
 • Du er nysgerrig og har mod på at prøve nye ting
 • Du er selvkørende, men også en teamplayer

Arbejdssted kan variere mellem Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel og har kørekort B, da du vil få en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Virksomheden tilbyder:
Virksomheden er kendt for at skabe muligheder for sine ansatte. Der er rig mulighed for at man som medarbejder kan udvikle sig både personligt og fagligt enten i det job, man træder ind i eller ved at påtage sig et større eller flere ansvarsområder.

Ansøg stillingen via Personale-match aps:

Lyder ovenstående som noget for dig?

Ansøg stillingen via www.personale-match.dk 

Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen kontaktes på mail heidi@personale-match.dk eller tlf. 42801828.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

PERSONALE-MATCH ApSTaastrup2019-07-31T00:00:002019-09-25T00:00:00
330063920MaskinførerRobot Norrecco A S søger maskinfører til vores plads i Greve. På pladsen modtager, sorterer og behandler vi affald fra egne samt eksterne kunder. Du skal have følgende kvalifikationer: Flere års erfaring med kørsel af sortermaskine og gummigedB kørekort, gerne C og C E kørekort, dog ikke et kravDu skal forstå og tale dansk (af sikkerhedsmæssige grunde)PC på brugerniveau Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat, kan samarbejde samt er en positiv og god kollega. Vi har brug for ansvarlige og erfarne medarbejdere, som kan arbejde selvstændig, er mødestabil og har teamånd. Vi tilbyder: Et afvekslende arbejdeDygtige og gode kollegerEn stilling i en koncern i udvikling Vi er professionelle, og vi sætter en ære i, at vores kunder får den bedste kundeservice og løsninger. Vi sørger for, at du bliver oplært i specielle faglige forhold, vores forretning, viden om vores produkter samt naturligvis driften og vedligeholdelse i det hele taget. Herudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring. Du kan læse mere om os her: http: www.norrecco.dk Interesseret:Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte driftschef, Jan Christensen på mobil: 3017 8959 eller Regiondriftschef, Kim Brede Wagner på mobil: 40 70 28 51. Vi glæder os til at høre fra dig.

Norrecco A/S søger maskinfører til vores plads i Greve. På pladsen modtager, sorterer og behandler vi affald fra egne samt eksterne kunder.

Du skal have følgende kvalifikationer:

 • Flere års erfaring med kørsel af sortermaskine og gummiged
 • B kørekort, gerne C og C/E kørekort, dog ikke et krav
 • Du skal forstå og tale dansk (af sikkerhedsmæssige grunde)
 • PC på brugerniveau

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat, kan samarbejde samt er en positiv og god kollega. Vi har brug for ansvarlige og erfarne medarbejdere, som kan arbejde selvstændig, er mødestabil og har teamånd.

Vi tilbyder:

 • Et afvekslende arbejde
 • Dygtige og gode kolleger
 • En stilling i en koncern i udvikling

Vi er professionelle, og vi sætter en ære i, at vores kunder får den bedste kundeservice og løsninger. Vi sørger for, at du bliver oplært i specielle faglige forhold, vores forretning, viden om vores produkter samt naturligvis driften og vedligeholdelse i det hele taget. Herudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring.

Du kan læse mere om os her: http://www.norrecco.dk 

Interesseret:Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte driftschef, Jan Christensen på mobil: 3017 8959 eller Regiondriftschef, Kim Brede Wagner på mobil: 40 70 28 51.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Norrecco A/S - GreveKarlslunde2019-07-25T00:00:002019-09-02T00:00:00
330073857Gravemaskinefører søgesRobot På Tærø har vi brug for en gravemaskinefører til en ny Komatsu PC 210 LC på 23 tons med rotortilt. Tærø er en privatejet ø som ligger imellem Bogø og Sydsjælland ca. 4 km syd for Stensved. Arbejdet vil bestå i at være med til at gennemføre et omfattende naturprojekt som vil strække sig over flere år. Arbejdsopgaverne vil bestå i at betjene gravemaskinen og rotortilt, i forbindelse med anlæggelse af nye søer. Du vil få 2 kollegaer hvor I skal samarbejde om gravearbejdet og jordhåndteringen. Efterfølgende vil der være mulighed for yderlig ansættelse, da der er mange projekter på øen over de næste år. Mødested er på Peterværft Havn, hvorfra der sejles til og fra Tærø hver dag. Vigtige kvalifikationer er mødestabilitet, arbejdsglæde, fingersnildhed og i særdeleshed at være rutineret, samt have erfaring i at betjene rotortilt og en gravemaskine af denne størrelse. Du vil blive mødt af en positiv ånd og spændende opgaver hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø, men samtidig hvor der skal udføres et godt og professionelt stykke arbejde hver dag. Opstart 1. sep. eller 1. oktober 2019 Kontakt Kristian Kryger på 20 76 76 00 for nærmere information eller på mail. kk@krygerdevelopment.dk Ansøgningsfrist senest 1. sep.

På Tærø har vi brug for en gravemaskinefører til en ny Komatsu PC 210 LC på 23 tons med rotortilt.

Tærø er en privatejet ø som ligger imellem Bogø og Sydsjælland – ca. 4 km syd for Stensved.

 

Arbejdet vil bestå i at være med til at gennemføre et omfattende naturprojekt som vil strække sig over flere år.

Arbejdsopgaverne vil bestå i at betjene gravemaskinen og rotortilt, i forbindelse med anlæggelse af nye søer.

Du vil få 2 kollegaer hvor I skal samarbejde om gravearbejdet og jordhåndteringen. Efterfølgende vil der være mulighed for yderlig ansættelse, da der er mange projekter på øen over de næste år.

Mødested er på Peterværft Havn, hvorfra der sejles til og fra Tærø hver dag.

Vigtige kvalifikationer er mødestabilitet, arbejdsglæde, fingersnildhed og i særdeleshed at være rutineret, samt have erfaring i at betjene rotortilt og en gravemaskine af denne størrelse.

 

Du vil blive mødt af en positiv ånd og spændende opgaver hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø, men samtidig hvor der skal udføres et godt og professionelt stykke arbejde hver dag.

Opstart 1. sep. eller 1. oktober 2019

Kontakt Kristian Kryger på 20 76 76 00 for nærmere information eller på mail. kk@krygerdevelopment.dk

Ansøgningsfrist senest 1. sep.

KRYGER DEVELOPMENT A/SLangebæk2019-08-16T00:00:002019-08-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Alsidig maskinfører søges

SHS ANLÆG & KLOAK ApS

Køge
Hos Anlæg Kloak er vi hele tiden i udvikling. Vi har base i Køge og har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver. Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitet...
Indrykket:5. august 2019
Udløbsdato:26. september 2019

Maskinfører til Try & Hire forløb

PERSONALE-MATCH ApS

Taastrup
Personale-match søger, for kunde i Storkøbenhavn, en rutineret og erfaren maskinfører. Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik for fastansættelse. Ønskede kvalifikationer og personlige kompetencer:Vi forestiller os at du er rutineret maski...
Indrykket:31. juli 2019
Udløbsdato:25. september 2019

Maskinfører

Norrecco A/S - Greve

Karlslunde
Norrecco A S søger maskinfører til vores plads i Greve. På pladsen modtager, sorterer og behandler vi affald fra egne samt eksterne kunder. Du skal have følgende kvalifikationer: Flere års erfaring med kørsel af sortermaskine og gummigedB kørekort, ...
Indrykket:25. juli 2019
Udløbsdato:2. september 2019

Gravemaskinefører søges

KRYGER DEVELOPMENT A/S

Langebæk
På Tærø har vi brug for en gravemaskinefører til en ny Komatsu PC 210 LC på 23 tons med rotortilt. Tærø er en privatejet ø som ligger imellem Bogø og Sydsjælland ca. 4 km syd for Stensved. Arbejdet vil bestå i at være med til at gennemføre et omfatt...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019