Erfaren assurandør til GF Forsikring, Aarhus

Erfaren assurandør til GF Forsikring, Aarhus søges

Virksomheden
GF Forsikring er et kundeejet selskab med over 300.000 kunder. Kunderne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til mere end 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse kunder i branchen. Det har vi vores mere end 650 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

GF Aarhus har kontor i Egå. På kontoret finder du vores forsikringsrådgivere og ind imellem vores assurandører, der arbejder i området ved at besøge vores privat- og erhvervskunder. GF Aarhus har eksisteret siden 1967. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

Læs mere om os på www.gfforsikring.dk/gfaarhus

STILLINGEN

 • Kan du lukke ordrer ude hos kunderne uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?
 • Vil du selv i høj grad påvirke din egen indsats og indtjening - og samtidig kan se fordelene ved at arbejde i et lokalt forsikringsselskab tæt på kunderne?
 • Vil du have en alsidig og selvstændig hverdag samt være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab?

Få en hverdag på farten og sælg privat- og erhvervsforsikringer
Du kan se frem til en særdeles selvstændig hverdag, hvor du opsøger nye kunder for at rådgive om forsikringer, samt tilbyde dem den løsning der passer præcist til dem. Du får støtte til at have et højt aktivitetsniveau af vores mødebooking, samt henvisning af emner fra strategiske samarbejdspartnere. Du får også mulighed for at deltage i events og salgsfremstød i lokalområdet.
Derudover forventes det, at du selv er med til at skabe din egen succes via referenceemner, som du skaber på baggrund af et stærkt koncept.
Kunderne du besøger, er i privatkundesegmentet og i erhvervssegmentet indtil 20 ansatte, afhængigt af dit uddannelsesniveau på Forsikringsakademiet.
Du får støtte til at klare de administrative opgaver, som rådgivning- og salgsarbejdet medfører.
Udgangspunktet er, at du vil komme til at sælge forsikringer i Aarhus-området.

Bliv tilknyttet et stærkt team med succes
Du bliver en del af et stærkt team, som skaber flotte resultater og har et fantastisk sammenhold. Vi har de seneste år oplevet en flot vækst på baggrund af en fælles forståelse for, at vi hver især er ansvarlige for vores egne resultater, samt skabe fælles succes.

KANDIDATEN
Har du højt drive, konkurrencegen og solide rådgivnings- og salgsevner?


For at få succes er det vigtigt, at du kan planlægge din tid effektivt, og yder professionel rådgivning, der tager afsæt i lønsomme kunder. Samtidig skal du have forståelse for forretningen og vigtigheden af at skabe vækst via salg og professionel rådgivning af kunderne.

Faglige kompetencer og kvalifikationer:

 • Du har allerede i dag erfaring som assurandør
 • Du er minimum uddannet med niveau 3 på Forsikringsakademiet indenfor privat. Har du desuden niveau 3 på erhverv vil det være en fordel, men ikke et krav.
 • Du har egen bil, erfaring med kunderådgivning, og du formår at skabe tillid til kunden og udføre en seriøs og professionel behovsafdækning.
 • Vi ser helst, at du er bosat tæt på Aarhus-området.
 • Du motiveres af at skabe toppræstationer i salget, og du sikrer at din kalender er fuld og ved hvad der skal til for at få ordren i hus.
 • Du arbejder struktureret og trives i et konkurrencepræget marked, og du bliver motiveret af, at skabe gode nye kunder til GF Forsikring
 • Endelig har du altid dit gode humør med ude hos kunderne.

Vigtige personlige egenskaber:

 • Selvstændig med et stort drive og energi til at vise resultater
 • En god teamspiller, der også kan spille dine kolleger gode
 • Gode kommunikationsevner
 • Tillidsvækkende og troværdig
 • Godt humør og humor

Løn- og ansættelsesvilkår:
Du bliver en del af et team, hvor vi har respekt for den enkelte og går langt for at opfylde dine behov.
Vi tilbyder dig en fast månedsløn og individuel provision, kørselsordning i egen bil, samt en attraktiv pensionsordning

Ansøgning
Vedr. beskyttelse af persondata (GPDR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket

http://confidencesearch.dk/ledige-stillinger/link (nyt link kommer efterfølgende)

Samtaler vil løbende blive afholdt, så du meget gerne søge snarest muligt?


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.