Erfaren backend C# udvikler søges til international e-handelsvirksomhed

Er du en dygtig C# udvikler? Har du helt styr på at kode skalérbare højtydende systemer, der på sikker vis håndterer forretningskritiske transaktioner?

Så er du sandsynligvis den vi søger til Campayas udviklingsteam.

Vi søger en skarp backend udvikler, som har fokus på at levere en platform der kan håndtere et højt antal søgninger, beregninger og transaktioner så hurtigt, sikkert og effektivt som muligt.

Du ved hvordan man sikrer gennemtestet kode som er hjertet i virksomheden og for alt i verden skal virke 24/7/365, samtidig med at alt skal være hurtigt og nøjagtigt i forhold til kunder, revisor og ledelse.

Du har god erfaring med udvikling op imod forskellige typer af eksterne API’er, som er en vigtig del af forretningen .

Du har god forretningsforståelse og forstår vigtigheden af at det du laver er altafgørende for virksomhedens succes.

Du kommer til at arbejde i et agilt team hvor der i høj grad er mulighed for at påvirke hvilke teknologier der skal arbejdes med. Som backender har du medansvaret for kernen i applikations- og datalaget i tæt samarbejde med den øvrige del af organisationen - lige fra kundeservice og marketing, til den øvrige udviklingsafdeling og ledelsen. 

Alt skal være designet med skalering for øje, med fokus på at kunder overalt i verden, fordelt på 10 sprog og en række valuta, skal kunne bruge systemerne lige godt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er sandsynligvis på minimum bachelor eller masterniveau, med stærk teoretisk ballast inden for object-orienteret programmering og  erfaring med databaser som MS Sql Server.
Herudover benytter vi også ElasticSearch og kendskab hertil vil være en fordel men ikke et krav.

Campaya tilbyder

  • God løn efter kvalifikationer.
  • Pension med sundhedssikring via PFA
  • Frihed under ansvar, med god mulighed for et balanceret arbejds- og privatliv.
  • Frokostordning.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Horsens, tæt på motorvej og offentlig transport, så det er let at komme til kontoret fra både Aarhus og Vejle.

Vi er meget fleksible i forhold til hjemmearbejde og mødetider, så du har stor frihed til at styre balancen mellem arbejds- og privatliv.

 

Om Campaya

Campaya er en international sommerhussøgemaskine i vækst som samler udvalget af sommerhuse og ferieboliger fra en lang række danske og udenlandske bureauer.


På den måde gør vi det let for lejeren at finde lige netop det sommerhus de ønsker til deres ferie. Man kan booke sit sommerhus direkte på vores side, uanset hvilket bureau huset kommer fra. Vi har direkte API adgang til alle bureauernes systemer.

Vi har store ambitioner, bakket op af vores investorer, om kraftig vækst over de kommende år. Du kommer derfor til at være en del af en virksomhed i konstant forandring med mange nye kolleger i årene fremover.

Vores kundeservice er åben alle ugens 7 dage, hvor man som lejer kan kontakte os på telefon eller e-mail.

Vi har hovedkontor i Horsens, men derudover også kontor i Malaga, Spanien, hvor vores kundeservice er placeret.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.