Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren beskæftigelsessagsbehandler til ambitiøst dagpenge-team i Jobcenter Høje-Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel og arbejde i en organisation, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i fokus? Vil du være en del af et professionelt miljø, hvor du arbejder målrettet og struktureret i samarbejde med den ledige? Leverer du kvalitet og nedbringer ledigheden med et overskueligt sagsantal? Så bliv en del af Jobcenter Høje-Taastrup og vær blandt andet med til at:
 

  • Udarbejde jobplaner, i samarbejde med borgeren så de hurtigst muligt når deres beskæftigelsesmål
  • Skabe progression for borgeren ved at understøtte mål og delmål gennem konkrete aftaler
  • Støtte borgerne på rejsen fra ufaglært til faglært
  • Omsætte lovgivning til praksis og planlægge den enkelte borgers tilbagevenden til arbejdsmarkedet

Vi yder råd og vejledning
Du bliver en del af Team Jobfokus, hvor vi er 16 medarbejdere, og du vil være ansat i en gruppe med 5 kolleger, som arbejder med ufaglærte dagpengemodtagere i tæt samarbejde med andre sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter. Dine primære arbejdsopgaver er at yde råd og vejledning i forhold til det generelle arbejdsmarked og i forhold til den lediges muligheder for opkvalificering ud fra arbejdsmarkedets efterspørgsel. I Høje-Taastrup kommune er der et stort politisk fokus på at løfte gruppen af ufaglærte til faglærte.

Uformel omgangstone med fokus på det gode samarbejde
Du bliver en del af en gruppe engagerede, hjælpsomme og erfarne kolleger med meget forskellige uddannelsesbaggrunde. Vi er ambitiøse, har en høj faglighed og vi brænder for at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

Vi har fokus på udvikling og vil gerne være på forkant med forandringer – og denne udvikling vil du blive en del af. Vi har et godt arbejdsmiljø og vi vægter faglig sparring højt. Hos os er det vigtigt, at der i en travl hverdag også er plads til fællesskab og sjov.

Du er opsøgende og får borgeren til at blomstre
Du er en erfaren sagsbehandler, som mestrer redskaberne i den jobrettede samtale. Du er opsøgende af natur og har et godt blik for udbud og efterspørgsel på arbejdsmarkedet. Du er positiv og imødekommende, både når du taler med borgere, kollegaer og andre samarbejdspartnere og har et smil på læben, også når der er travlt.
  • Du har en coachende tilgang og kan vejlede og styrke ledige dagpengemodtagere via en ligefrem, anerkendende og tydelig dialog
  • Du skaber resultater gennem personlig indsats og stiller krav om beskæftigelse uanset borgerens etniske, religiøse eller sociale baggrund
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar
  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
  • Har gode it-kompetencer og kender systemer som Momentum, selvbookningsløsninger mm.

Det er vigtigt, at du kan skabe overblik og have mange bolde i luften, når vi samarbejder om at finde de fælles bedste løsninger.

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020
Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 44. Jobbet er på 37 timer om ugen og ansættelse er pr. 1. december 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Har du spørgsmål? Spørg endelig...
Du er måske spørgsmål til jobbet, hverdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er velkommen til at kontakte sagsbehandler Belma Ocak og/eller Aynur Taskin på telefon 43353833 eller 43353787 eller Teamleder Lizette Steffensen på telefon 43353752.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.