Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren bioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse sygehus

Er du erfaren bioanalytiker

- og drømmer du om en arbejdsplads, hvor du kan balancere arbejde og fritid?

Så er Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus det rette sted for dig. Vi er ca. 80 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder, og vi glæder os til at blive endnu flere. Vi søger lige nu 1-2 erfarne bioanalytikere, der ønsker spændende, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Du kan desuden se frem til en arbejdsplads med weekendarbejde hver 3. weekend, en lang friperiode hver 6. uge og fleksibel ferieplanlægning – her kan du balancere arbejds- og privatliv.

Vi tager godt imod dig og giver dig en tryg start

Når du starter i Klinisk Biokemisk Afdeling, tager vi godt imod dig og sørger for en god opstart med vores introduktions- og oplæringsprogram, som tager dig igennem din første tid i KBA. Samtidig får du tilknyttet din egen, faste mentor, som bliver din støtteperson i alt det nye.

Du kan se frem til en begivenhedsrig hverdag på vores akutsygehus. En spændende arbejdsplads, hvor dagene aldrig er ens, og hvor vi har stor og forskelligartet patientkontakt. Vi går på arbejde med et smil på læben i både dag-, aften- og nattevagter, og det er en fordel, hvis du er fuld af energi, da vi sommetider må løbe lidt stærkt, når vi skal håndtere et uforudsigeligt og til tider hektisk miljø. Det sørger vi for at klæde dig på til - fagligt og menneskeligt.

Vi har i afdelingen stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og kollegaskab, hvor der, blandt høj faglighed og kvalitet i arbejdet, er plads til godt humør, god og dårlig humor, morgenbrød, kage, fødselsdagsfejring og social aktivitetsforening. Vi viser omsorg for hinanden, og du vil også opleve, at der er kort vej til afsnitsledelsen, som altid lytter og er klar på at give en hånd med.

-Jeg blev ansat i Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus for 7 måneder siden, og der er ingen tvivl om, at det her er stedet for mig. Først og fremmest er jeg blevet taget godt imod. Her er hjertevarmt, kollegialt og alle er så hjælpsomme. Under Corona har afdelingen vist, hvad det betyder at stå sammen i en krise, når alt andet presser. Ledelsen har udvist en særlig forståelse og kæmpet med næb og klør for at reducere vores arbejdspres. Her er smil og latter, sjov og spas på lige linje med det faglige og alvorlige. Jeg kan virkelig anbefale andre bioanalytikere at blive en del af vores afdeling, en af landets bedste.

Maria Bechmann Olesen/ Bioanalytiker

Hos os vil du opleve høj faglighed

Som erfaren bioanalytiker i Klinisk Biokemisk skal du være med til at sætte retningen i afdelingen både fagligt og kulturelt. Du bliver en del af et afsnit, hvor gensidig respekt, det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt - både i afdelingen og tværfagligt mellem andre faggrupper og afdelinger på vores sygehus.

Patienten er vores kerneopgave, og stort set alle patientforløb involverer Klinisk Biokemisk Afdeling. Klinisk Biokemi er et tværgående speciale, bl.a kemiske analysemetoder, udfører analyser på prøvemateriale fra patienternes blod, celler, urin og øvrige kropsvæsker og sekreter.

Vi har modtaget den højeste akkreditering fra Den Danske Akkrediteringsfond (DANAK) for bedste kvalitet. I vores flotte rammer og med vores nye, moderne teknologi kommer du bl.a. til at arbejde med Ekg- og blodprøvetagning på voksne og børn, et kompetenceopdelt fagområde (Kemi-Hæmatologi/koagulation-prøvetagning). Mulighed for en specialarbejdsplads i f.eks LCMS analyser, Screening af Mkomponent på Capillaris, samt vores nystartede funktion i DXA scanning. Derudover kan vi tilbyde dig

Attraktive arbejdsforhold med plads til både arbejde og fritid

Hvis du bliver vores nye kollega, kan du se frem til et arbejdsliv, hvor der er plads til både arbejde og fritid. Vi ved, at tid er vores medarbejderes dyreste og mest værdifulde ressource. Når tiden er knap, går det ud over vores arbejdsglæde. Vi anskuer den som fundamentet for det gode arbejdsliv og de gode patientforløb.

Hør mere om os

Er du blevet nysgerrig på vores afdeling og den ledige stilling, så vil vi med glæde tage en snak med dig over telefonen eller en kop kaffe, når det er muligt, så du kan se afdelingen og høre mere om os – og vi om dig. Kontakt Stina Thon fra afsnitsledelsen i Klinisk Biokemisk afdeling på mail smto@regionsjaelland.dk eller tlf. 24 95 08 22 for en nærmere aftale, eller hvis du har spørgsmål til stillingen.

De ledige stillinger på Klinisk Biokemisk afdeling i Slagelse er alle faste stillinger på 37 timer, samt vagtgående. Din ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår efter aftale med forhandlingsberettiget organisation. Dit primære arbejdssted er på Slagelse Sygehus.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV snarest muligt og senest den 24.02.2021, som du sender til os via linket i dette opslag. Vi afholder samtaler løbende og forventer, at du starter hos os den 01.04.2021 eller efter aftale.

Mange hilsner

Fra alle dine (måske) kommende kollegaer i Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus

Ledende Bioanalytiker, Stina Thon

KBA Slagelse

Slagelse Sygehus

Fælledvej 13

4200 Slagelse

Mobil:24 95 08 22

Mailaddresse:smto@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.