Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren biostatistiker til international stilling i København

Pandemien taler sit helt tydelige sprog; det har aldrig været vigtigere med effektfuld medicin end nu. I Lægemiddelstyrelsen har vi et stort ansvar for at sikre fremtidens medicin for hele Europas befolkning.

Vi tilbyder et fantastisk spændende og internationalt job, hvor du bliver omdrejningspunktet for godkendelse og overvågning af fremtidens medicintilbud til europæerne. Fra midten af København skal du samarbejde med mange dygtige aktører – både i biotek- og medicinalindustrien, Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) samt Lægemiddelstyrelsens søsterorganisationer i andre lande.

Vi tilbyder en opgaveportefølje, hvor du skal arbejde med store og komplekse datasæt fra mange forskellige kilder. Det drejer sig primært om vurdering af nye humane lægemidler med henblik på godkendelse i Det Europæiske Lægemiddelagentur samt at give statistisk input til scientific advice. Du kommer til at arbejde i vores nyoprettede Dataanalysecenter (DAC), hvor vi har samlet de skarpeste folk til at arbejde med analyse af CDISC-data og Real World Data. Derudover vil du også komme til at arbejde sammen med dygtige kolleger på tværs af hele organisationen for at sikre statistisk evaluering af ansøgninger om markedsføringsgodkendelse af nye lægemidler.

Vi tilbyder en attraktiv pakke med titel af chefkonsulent, en arbejdstid på 37 timer, stor fleksibilitet og selvstændighed i planlægningen af arbejdet og veldefinerede arbejdsopgaver. Afhængig af erfaring og kompetencer kan du blive chefkonsulent i Lægemiddelstyrelsen. Vores vision er at være en styrelse i europæisk topklasse med meningsfuldt arbejde, høj faglighed og udviklingsmuligheder i balance med gode fysiske rammer og fokus på sundhed og medarbejdertrivsel.

Endelig tilbyder vi også en hverdag, hvor du det ene øjeblik tjekker et medicinalfirmas studie af et forsøg målrettet kræftpatienter, det næste øjeblik rådgiver du et andet medicinalfirma, der er i tvivl om designet af deres fase 3 program, og det tredje øjeblik bidrager du som medforfatter på en rapport til den europæiske lægemiddelkomite. Det er samfundsvigtige opgaver, og der er meget på spil, men heldigvis får du mange kompetente og engagerede kollegaer at samarbejde med. Vi arbejder agilt, holder bureaukratiet på et minimum, og vi er både åbne og hjælpsomme.

Om dig
Vi ser frem til din høje faglighed som statistiker og din tunge erfaring med analyser af lægemiddeldata. Vi sætter pris på dine gode samarbejdsevner og din skarpe pen og tunge. Du har en grundig forståelse af parametriske og ikke-parametriske metoder samt opøvet færdigheder inden for time-to-event statistiske metoder og mixed models i analysen af longitudinelle data.

Du har en relevant naturvidenskabelig kandidatgrad og taler engelsk på et professionelt niveau. Du har minimum 5 års erfaring fra et lignende job i biotekindustrien, medicinalindustrien, hospitalsverdenen, fra et universitært forskningsmiljø eller fra et andet lands lægemiddelstyrelse.

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk baggrund.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation med mulighed for individuelle tillæg afhængig af kvalifikationer.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Yderligere info
Vil du vide mere om os, kan du kontakte enhedschef Jesper Kjær på tlf. +45 9955 6757 eller konsulent hos Mercuri Urval, Jakob Westh på tlf. +45 6089 6436. Ansøgningsfristen er mandag den 25. januar 2021. Klik på ”søg stillingen” og upload din ansøgning og dit CV. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 1. februar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.