Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren blikkenslager søges!

Er du passioneret omkring dit arbejde og besidder du solid erfaring inden for VVS-branchen? Så er det måske dig vi skal bruge!

Vi søger en dygtig, dansktalende blikkenslager på vegne af kunde i Silkeborg-området til et Try & Hire-forløb. Som blikkenslager hos vores kunde, kommer du til at beskæftige dig med forskellige arbejdsopgaver inden for blikkenslagerfaget – herunder bl.a. plade- og rørarbejde i forbindelse med taginddækning, montering samt udskiftning af tagrender, blikarbejde i parcelhuse og etagebyggeri, renoveringsarbejde etc. Endvidere er der mulighed for at kombinere det med noget VVS-arbejde, såfremt dette ønskes. Det er således et yderst alsidigt job med frihed under ansvar. Da du kan komme ud for at arbejde alene såvel som i teams, skal du derfor både kunne agere selvstændigt og trives i grupper.  
Dine arbejdstider er mandag – torsdag: 07:00 -15:45 og fredag: 12:15.

Du bliver en del af en yderst professionel virksomhed med fokus på kvalitet og service, og det er således vigtigt, at dette også er højt prioriteret, når du udfører arbejdet. Såfremt du er den rette kandidat, er det med henblik på en fastansættelse.

Vi forventer:

  • At du er uddannet blikkenslager og har erfaring inden for området
  • At du er selvstændig, kvalitetsfokuseret og engageret i dit arbejde  

Vi tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed
  • Løn i henhold til gældende overenskomst
  • 37 t/uge
  • Ferie, pension samt SH-betaling
  • Fastansættelse, hvis du er den rette kandidat

Lidt om os:

JT Works er et rekrutterings- og vikarbureau, der tilbyder professionelle bemandings-løsninger til den danske byggebranche. Vores kernekompetencer er således at sikre vores kunder større fleksibilitet og kvalificeret arbejdskraft med udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker. Som vikar hos JT Works sikrer du et fleksibelt arbejdsliv og en effektiv rekruttering. Vi stræber efter at finde det bedste match for netop dig.

Lyder det som lige noget for dig, eller har du nogle spørgsmål vedrørende stillingen - så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.