Erfaren bogholder til længerevarende vikariat

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en Bogholder.

Jobbet:

For kunde i Odense søger vi en bogholder til et vikariat på ca. 6 måneders varighed. For den rette person er der gode muligheder for forlængelse.

Opgaver:

Dine primære ansvarsopgaver er debitorbogholderi, herunder bogføring af indbetalinger, samt afstemning af anlægskartotek m.m.

Øvrige opgaver:

  • Rykkerprocedurer
  • Udtræk af kontoudtog
  • Afstemninger
  • Månedsafslutning
  • Kursregulering, hensættelser m.m.
  • Ad hoc opgaver samt assistance i finans- og kreditorafdeling

Har du kendskab til håndtering af datterselskaber er dette en fordel, men intet krav.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har god erfaring med debitorbogholderi, gerne fra en international virksomhed.

Du brænder for at arbejde med tal og økonomi og har en rigtig god regnskabsforståelse. Vi forventer, at du har erfaring med et eller flere ERP systemer, f.eks. Navision samt Excel. Generelt har du en god fornemmelse for IT. Du kan kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Din person:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du kvalitetsbevidst, ansvarlig, engageret, proaktiv, og du tager ejerskab for dine opgaver. Du har evnen til at prioritere, og du er naturligt opsøgende på uafklarede opgaver. Du trives med en bred kontaktflade, er serviceminded og hjælpsom, men har pondus og kan træde i karakter, når situationen kræver det.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et længerevarende vikariat med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og hvor du bliver en del af en spændende og international virksomhed i vækst. Du indgår i en afdeling, der er præget af godt kollegaskab og faglig professionel tilgang til opgaverne.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Bogholder”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, idet opstart er ultimo april. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bogholder til oliefirma i vækst

ØKO-OIL A/S

Faaborg-Midtfyn
Vi er et 2 år gammelt firma, der arbejder med rensning og salg af bioolie til danske og svenske kraftvarmeværker. Derudover har vi netop modtaget tilladelse til også at håndtere mineralske olier. Pt. er vi 7 ansatte på kontor og i produktion. Her sk...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Regnskabsassistent til vikariat i Middelfart Kommune

VKAREN ApS

Odense
VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for førende designvirksomhed i Middelfart Kommune, en vikar til regnskabsafdelingen. Der er tale om et vikariat med opstart snarest muligt og foreløbigt ca. 2 måneder frem. Jobbet: Du indgår i et engageret team på 6 pe...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Glenten søger bogholderi- og regnskabsassistent

GLENTEVEJS ANTENNELAUG

Odense
Glentens økonomifunktion skal styrkes, og derfor søges en selvstændig og struktureret bogholder med fokus på bl.a. finans-, kreditor- og debitorbogholderi. Tænder du på udvikling? Som person elsker du udfordringer, samt trives godt i et uformelt mil...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018