Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren bogholder til længerevarende vikariat

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en Bogholder.

Jobbet:

For kunde i Odense søger vi en bogholder til et vikariat på ca. 6 måneders varighed. For den rette person er der gode muligheder for forlængelse.

Opgaver:

Dine primære ansvarsopgaver er debitorbogholderi, herunder bogføring af indbetalinger, samt afstemning af anlægskartotek m.m.

Øvrige opgaver:

  • Rykkerprocedurer
  • Udtræk af kontoudtog
  • Afstemninger
  • Månedsafslutning
  • Kursregulering, hensættelser m.m.
  • Ad hoc opgaver samt assistance i finans- og kreditorafdeling

Har du kendskab til håndtering af datterselskaber er dette en fordel, men intet krav.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har god erfaring med debitorbogholderi, gerne fra en international virksomhed.

Du brænder for at arbejde med tal og økonomi og har en rigtig god regnskabsforståelse. Vi forventer, at du har erfaring med et eller flere ERP systemer, f.eks. Navision samt Excel. Generelt har du en god fornemmelse for IT. Du kan kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Din person:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du kvalitetsbevidst, ansvarlig, engageret, proaktiv, og du tager ejerskab for dine opgaver. Du har evnen til at prioritere, og du er naturligt opsøgende på uafklarede opgaver. Du trives med en bred kontaktflade, er serviceminded og hjælpsom, men har pondus og kan træde i karakter, når situationen kræver det.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et længerevarende vikariat med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og hvor du bliver en del af en spændende og international virksomhed i vækst. Du indgår i en afdeling, der er præget af godt kollegaskab og faglig professionel tilgang til opgaverne.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Bogholder”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, idet opstart er ultimo april. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

FOA Odense søger regnskabsassistent

FOA - Fag og Arbejde

Odense
Vores dygtige bogholder søger en kollega 20 timer om ugen. FOA Odense er en dynamisk afdeling, der, med udgangspunkt i vore medlemmers behov og ønsker, arbejder for at varetage deres interesser. Primære arbejdsopgaver: Kreditorregistrering Bogsalg t...
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:1. december 2018

Bogholder

Landson Emission Technologies A/S

Svendborg
Landson søger en bogholder med blæksprutte talenter. Er du stærk i alle bogholderiets aspekter? Er du en blæksprutte som kan håndtere mange forskelligartede opgaver fra start til slut? Og er du en teamplayer som sørger for at opgaven bliver løst. Så...
Indrykket:30. oktober 2018
Udløbsdato:21. december 2018