Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren bogholder til længerevarende vikariat

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en Bogholder.

Jobbet:

For kunde i Odense søger vi en bogholder til et vikariat på ca. 6 måneders varighed. For den rette person er der gode muligheder for forlængelse.

Opgaver:

Dine primære ansvarsopgaver er debitorbogholderi, herunder bogføring af indbetalinger, samt afstemning af anlægskartotek m.m.

Øvrige opgaver:

  • Rykkerprocedurer
  • Udtræk af kontoudtog
  • Afstemninger
  • Månedsafslutning
  • Kursregulering, hensættelser m.m.
  • Ad hoc opgaver samt assistance i finans- og kreditorafdeling

Har du kendskab til håndtering af datterselskaber er dette en fordel, men intet krav.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har god erfaring med debitorbogholderi, gerne fra en international virksomhed.

Du brænder for at arbejde med tal og økonomi og har en rigtig god regnskabsforståelse. Vi forventer, at du har erfaring med et eller flere ERP systemer, f.eks. Navision samt Excel. Generelt har du en god fornemmelse for IT. Du kan kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Din person:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du kvalitetsbevidst, ansvarlig, engageret, proaktiv, og du tager ejerskab for dine opgaver. Du har evnen til at prioritere, og du er naturligt opsøgende på uafklarede opgaver. Du trives med en bred kontaktflade, er serviceminded og hjælpsom, men har pondus og kan træde i karakter, når situationen kræver det.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et længerevarende vikariat med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og hvor du bliver en del af en spændende og international virksomhed i vækst. Du indgår i en afdeling, der er præget af godt kollegaskab og faglig professionel tilgang til opgaverne.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Bogholder”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, idet opstart er ultimo april. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rutineret debitorbogholder

Nordisk Rekruttering IVS

Odense
Nordisk Rekruttering søger for Super Køl en rutineret debitorbogholder. Du bliver en del af et team på 4 personer, hvor målet er, at der skal være variation i arbejdsopgaverne. Din primære opgave bliver i første omgang, sammen med debitorhogholderen...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:21. september 2018

Økonomimedarbejder til Odense ZOO

ODENSE ZOOLOGISKE HAVE

Odense
Odense ZOO søger en kollega med forstand på tal, blik for struktur, et falkeblik for udvikling af Odense ZOOs økonomistyring og en hukommelse som en elefant. Odense ZOOs nuværende medarbejder, der sidder med disse opgaver, går på pension til nytår. ...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:7. oktober 2018

Bogholderi- og regnskabsassistent

Odense Sport & Event

Odense Sport & Event søger en ansvarsbevidst regnskabsmedarbejder til et barselsvikariat på et år med forventet start den 3. december 2018. Du bliver en del af økonomiafdelingen med 7 glade og engagerede kolleger. Om jobbet Som en del af økonomiafde...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018