Erfaren byggeleder

Stenlandsgården har travlt, og søger derfor en erfaren og alsidig Byggeleder til byggepladsstyring i København. Vi har brug for en dygtig byggeleder som i samråd med projektledere, kan tage sig af enkelte fagområder på byggesagerne. samt deltage i byggemøder og have kontakt med underentreprenører.

Stenlandsgården tilbyder dig en udfordrende stilling, hvor det til tider går rigtig stærkt, og hvor du løbende kan udvikle dig personligt som fagligt. Der er et ambitiøst og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige kolleger. Som organisation har vi en flad struktur med en uformel tone. Løn og personalegoder bliver forhandlet individuelt efter kvalifikationer.

 

kontakt os for mere info. pr tlf eller mail.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330081864Phoenix-e100029112019-09-02T00:00:00Erfaren byggeleder

Stenlandsgården har travlt, og søger derfor en erfaren og alsidig Byggeleder til byggepladsstyring i København. Vi har brug for en dygtig byggeleder som i samråd med projektledere, kan tage sig af enkelte fagområder på byggesagerne. samt deltage i byggemøder og have kontakt med underentreprenører.

Stenlandsgården tilbyder dig en udfordrende stilling, hvor det til tider går rigtig stærkt, og hvor du løbende kan udvikle dig personligt som fagligt. Der er et ambitiøst og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige kolleger. Som organisation har vi en flad struktur med en uformel tone. Løn og personalegoder bliver forhandlet individuelt efter kvalifikationer.

 

kontakt os for mere info. pr tlf eller mail.

 

Stenlandsgården har travlt, og søger derfor en erfaren og alsidig Byggeleder til byggepladsstyring i København. Vi har brug for en dygtig byggeleder som i samråd med projektledere, kan tage sig af enkelte fagområder på byggesagerne. samt deltage i byggemøder og have kontakt med underentreprenører. Stenlandsgården tilbyder dig en udfordrende stilling, hvor det til tider går rigtig stærkt, og hvor du løbende kan udvikle dig personligt som fagligt. Der er et ambitiøst og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige kolleger. Som organisation har vi en flad struktur med en uformel tone. Løn og personalegoder bliver forhandlet individuelt efter kvalifikationer. kontakt os for mere info. pr tlf eller mail.11jobnete1000291100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandGribskov3599217STENLANDSGÅRDEN ApS11Frederiksborgvej 2C3200HelsingeDKDanmark0
stenlandsgaarden@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent815244JobNet5035008503500810030-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1000291https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1000291https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1000291&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e1000291&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Ledelse_og_HR/Ledelse/4.jpgErfaren byggeleder12007991Dansk3Læse/ tale214209Byggeleder6Ledelse21Bygge og anlæg362552579stenlandsgaarden@gmail.comstenlandsgaarden@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330099744Beregner og assisterende byggeleder søgesRobot Beregner og assisterende byggeleder søges Til tømrer- og entreprenørværksvirksomhed i Farum søges hurtigst muligt en ansvarlig og struktureret person som assistent for den administrerende direktør, herunder følgende ansvarsområder: Skabe og holde overblik over entreprisesager såvel økonomisk som byggeteknisk Medvirke til udarbejdelse af tilbud til kunder Indhente tilbud fra leverandører Deltagelse i bygge- og statusmøder og tage referater heraf. Opsætning og styring af regneark og tidsplaner Sikkerhedsrunderinger på byggepladser i forbindelse med arbejdsmiljø Udarbejdelse af KS-materiale udføre mindre tegningsopgaver Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed, der udfører hoved- og totalentrepriser indenfor bl.a. den offentlige sektor. I hverdagen vil du skulle løse mange små opgaver samtidig med, at du holder det store overblik på dine sager med økonomistyring og tidsplaner. Du vil have stor integrering med svendene i marken og kundekontakt. Dine faglige kompetencer: Du har en håndværksmæssig baggrund med kendskab til entreprisebranchen Du er uddannet som byggetekniker eller bygningskonstruktør eller har lignende erfaring indenfor branchen. Du har gode IT-kundskaber og er kendt med at arbejde i Excel Du har gode skriftlige dansk-kundskaber Det vil være en fordel, hvis du kan tegne (program spiller ingen rolle) Vi tilbyder dig: En spændende stilling, hvor du i høj grad er med til at forme din egen hverdag Tæt kontakt til ejer og beslutningstager Høj grad af fleksibilitet Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer Stillingen er en fuldtidsstilling (funktionær). Arbejdsstedet vil primært være på kontor i Farum, men du vil også skulle rundt på byggepladser. Ansøgning og CV sendes til mail@jcb-ts.dk. Ansøgningsfrist d. 21. oktober kl. 12. Har du spørgsmål vedr. stillingen, kontakt venligst direktør Jens Christian Bundgaard, tlf. 20773031, som kan kontaktes efter mandag d. 7. oktober. Kørekort: B(Almindelig bil),

Beregner og assisterende byggeleder søges

Til tømrer- og entreprenørværksvirksomhed i Farum søges hurtigst muligt en ansvarlig og struktureret person som assistent for den administrerende direktør, herunder følgende ansvarsområder:

 • Skabe og holde overblik over entreprisesager – såvel økonomisk som byggeteknisk
 • Medvirke til udarbejdelse af tilbud til kunder
 • Indhente tilbud fra leverandører
 • Deltagelse i bygge- og statusmøder og tage referater heraf.
 • Opsætning og styring af regneark og tidsplaner
 • Sikkerhedsrunderinger på byggepladser i forbindelse med arbejdsmiljø
 • Udarbejdelse af KS-materiale
 • udføre mindre tegningsopgaver

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed, der udfører hoved- og totalentrepriser indenfor bl.a. den offentlige sektor. I hverdagen vil du skulle løse mange små opgaver samtidig med, at du holder det store overblik på dine sager med økonomistyring og tidsplaner. Du vil have stor integrering med svendene i marken og kundekontakt.

Dine faglige kompetencer:

 • Du har en håndværksmæssig baggrund med kendskab til entreprisebranchen
 • Du er uddannet som byggetekniker eller bygningskonstruktør eller har lignende erfaring indenfor branchen.
 • Du har gode IT-kundskaber og er kendt med at arbejde i Excel
 • Du har gode skriftlige dansk-kundskaber
 • Det vil være en fordel, hvis du kan tegne (program spiller ingen rolle)

Vi tilbyder dig:

 • En spændende stilling, hvor du i høj grad er med til at forme din egen hverdag
 • Tæt kontakt til ejer og beslutningstager
 • Høj grad af fleksibilitet
 • Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer

Stillingen er en fuldtidsstilling (funktionær). Arbejdsstedet vil primært være på kontor i Farum, men du vil også skulle rundt på byggepladser.

Ansøgning og CV sendes til mail@jcb-ts.dk. Ansøgningsfrist d. 21. oktober kl. 12. Har du spørgsmål vedr. stillingen, kontakt venligst direktør Jens Christian Bundgaard, tlf. 20773031, som kan kontaktes efter mandag d. 7. oktober.

                           

Kørekort:

B(Almindelig bil),

JCB TØMRER OG SNEDKER ApSFarum2019-10-03T00:00:002019-10-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Beregner og assisterende byggeleder søges

JCB TØMRER OG SNEDKER ApS

Farum
Beregner og assisterende byggeleder søges Til tømrer- og entreprenørværksvirksomhed i Farum søges hurtigst muligt en ansvarlig og struktureret person som assistent for den administrerende direktør, herunder følgende ansvarsområder: Skabe og holde ov...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019