Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren byggesagsbehandler søges til Herlev Kommune

Er du god til at holde mange bolde i luften, og har du en løsningsorienteret tilgang til behandlingen af byggesager? Er du samtidig god til at tale med borgere og projektmagere, dygtig til at formidle din tekniske og juridiske viden, trives du i et tværfagligt miljø, og er du god til at samarbejde? Så har vi jobbet til dig!
 
Organisationen
Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi har høje ambitioner med fokus på borgere, civilsamfund og erhvervsliv. Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger, og vi har en stærk og ambitiøs kommunalbestyrelse og borgmester, der sætter en klar retning for kommunen som et attraktivt fællesskab at bo, arbejde og drive virksomhed i.
 
Herlev gennemgår i disse år en markant forandring med byudvikling omkring letbanen og udvikling af erhvervskvarterer, samt større boligbyggerier, ungdomsboliger, udvidelse af Herlev Sygehus og lokalplanlægning for kolonihaver. Fremtiden byder også på mange andre store og ambitiøse projekter, og vi vil derfor gerne sikre os, at vi har de nødvendige ressourcer til at imødegå de nye og spændende udfordringer, som vi står overfor. Vi udvider derfor vores byggeteam, og søger en erfaren byggesagsbehandler til Center for Teknik- og Miljø.
 
Stillingen
For at komme i mål med alle opgaverne søger vi en erfaren byggesagsbehandler til en nyoprettet stilling i Team Byg.
 
Team Byg behandler bl.a. byggesager, klagesager, dispensationer og administrerer BBR-registret og adresser. Herudover administrerer teamet kommunens lokalplaner i tæt samarbejde med vores byplanlægningsafdeling, der står for udarbejdelsen af lokalplanerne. En del af arbejdet indebærer også at holde møder med private og professionelle rådgivere samt at udarbejde indstillinger til politiske udvalg.
 
Team Byg er et stærkt team, hvor fagligheden er i højsædet og præget af et godt og konstruktivt samarbejde med centerets øvrige teams. Teamet består af 5 medarbejdere og en teamleder. Det er et dynamisk team, hvor vi supplerer hinandens fagligheder og arbejder sammen om opgaveløsningen.
 
Team Byg er en del af Center for Teknik og Miljø, der er et af seks centre i Herlev Kommune. Centerets opgaver er at varetage myndigheds- og driftsopgaver samt projekter inden for miljø, jord, affald, vand, byggeri, GIS og geodata, trafik, parker, natur og vandløb samt renholdelse og serviceopgaver. Vores projekt- og driftsteam står desuden for vedligeholdelse af kommunens ejendomme.
 
Hvem er du?
Din vej til jobbet kan være mangeartet, og vi forestiller os, du har en faglig byggeteknisk baggrund som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
 
Vi forventer, at du har erfaring, og at du er relativ selvkørende som byggeagsbehandler, og samtidig kan behandle forespørgsler og dispensationssager inden for planområdet.
 
Desuden forestiller vi os, at du:
 

 • Har et solidt byggefagligt kendskab med indsigt i bygge- og planlovgivning, bygningsreglementet, samt eventuel anden lovgivning
 • Har fokus på muligheder og løsninger, når du omsætter kompleks lovgivning til forståelige afgørelser
 • Er serviceminded og god til at kommunikere på et jordnært og forståeligt sprog
 • Er udadvendt og synes, at tæt dialog med borgere, virksomheder, politikere og kolleger giver mening.
 • Ser digitalisering som en integreret del af opgaveløsningen, og har gerne kendskab til, eller erfaring med, et eller flere sagshandlingssystemer som f.eks. KMD Structura, EDH-sag eller SBsys.
   
Du tænker byggesagsbehandlingen ind i en planlægningsmæssig og politisk kontekst. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at skabe relationer og er samarbejds- og løsningsorienteret.
 
Med andre ord er vi på jagt efter en udadvendt, selvkørende og struktureret byggesagsbehandler, der med overblik, teknisk kunnen og en ukompliceret tilgang til opgaveløsningen har lyst til at være vores næste gode kollega.
 
Vi tilbyder
 
 • Et område med stor politisk og organisatorisk bevågenhed og strategisk vigtighed for Herlev Kommune
 • Indflydelse og faglige udfordringer
 • Kompetente kolleger, som sætter videndeling, kvalitet og samarbejde højt
 • Et godt socialt miljø med en uformel og konstruktiv omgangstone, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden
 • Stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse
 
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2020 eller efter aftale.
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 1. juni 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. juni 2020 med 2. samtale den 18. juni 2020.
 
Få mere at vide
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte Teamleder Jacob Uhrskov Egholm på tlf. 24 46 78 10 eller e-mail: Jacob.uhrskov.egholm@herlev.dk
 
Du kan læse mere om Herlev Kommune på www.herlev.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.