Erfaren bygningskonstruktør eller lignende til Ejendomscentret

Ejendomscentret søger en kompetent bygningskonstruktør eller en person med en tilsvarende uddannelse med masser af gå-på-mod og minimum 5 års erfaring.

Horsens Kommune er landets tredje hurtigst voksende kommune – og den hurtigst voksende i Jylland. Udviklingen sker på baggrund af mange års arbejde med skabe et nyt image for Horsens Kommune og en meget aktiv bosætningsstrategi. Flere borgere og vækst i erhvervslivet kræver udvikling af kommunen og vores velfærd, herunder investering i nye institutioner, udvikling og renovering af vores skoler og generel optimering af kommunens bygningsmasse.
 
Ejendomscentret er en centralt del i denne udvikling, idet Ejendomscentret forestår alle kommunale byggeopgaver og optimere i brugen af de ca. 430.000 m² bygninger.
 
Ejendomscentret består af 37 medarbejdere, fordelt med 18 medarbejdere i den administrative del og 19 tekniske servicemedarbejdere i den rullende del - Ejendomsservice.
 
Ejendomscentrets kerneopgaver kan opdeles i 3 hovedområder:

 • Vedligehold af de kommunale bygninger, de tilhørende tekniske installationer og anlæg samt de tilhørende udenoms arealer, herunder inventar.
 • Kommunal bygherre i forbindelse med gennemførsel af anlægsopgaver indenfor byggeri, om- og tilbygning samt renoveringsopgaver.
 • Energibesparende foranstaltninger indenfor de kommunale ejendomsportefølje.
Dine hovedopgaver bliver:
 • Vedligehold indenfor den kommunale ejendomsportefølje, herunder registrering, vurdering, planlægning og prioritering af vedligeholdelses- og servicebehov samt udbud og opfølgning på igangsatte planlagte som akutte vedligeholdelsesopgaver.
 • Projektledelse i forbindelse med gennemførelse af større vedligeholdelses- og renoveringsopgaver samt mindre nybyggeri, om- og tilbygningsopgaver.
 • Servicering og betjening af institutioner og brugerne af de kommunale bygninger.
Din personprofil afspejler, at du
 • brænder for at arbejde med bygninger og de tilhørende anlæg samt at sikre, at de er vedligeholdte, og at du har erfaring hermed.
 • besidder en stor og bred teoretisk viden inden for byggeteknik, såvel inden for bygning som installationer og gerne erfaring med projekterings- og projektledelse.
 • besidder en bred teoretisk viden om byggeledelse herunder økonomistyring og måske erfaring med kontakten mellem håndværkere og entreprenører og bygherre.
 • kan arbejde selvstændigt med opgaverne, men forstår også at arbejde i team og medvirke til at udvikle samarbejdet i et team.
 • forstår at arbejde inden for de fastsatte rammer, kan tænke i helhed og er ansvarsbevidst overfor dine mange forskellige arbejdsopgaver.
 • er både effektiv og serviceorienteret, og forstår at kommunikere konstruktivt med de mange forskellige brugere som Ejendomscentret både betjener og samarbejder med.
 • har et bredt IT kendskab, erfaring med og behersker ”Officepakken” på superbrugerniveau og gerne erfaring med Autocad og/eller Revit. 
I Ejendomscentret finder du
 • gode kollegaer, der åbent og uhøjtideligt arbejder såvel selvstændigt som i team om at løse de mange opgaver, som Ejendomscentret har ansvaret for.
 • en attraktiv og aktiv arbejdsplads med mange spændende og forskelligartede arbejdsopgaver og med stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse.
 • gode kolleger, der ligesom dig, brænder for og forstår at gøre en forskel, der sikrer bedst mulige resultater i en hektisk hverdag.
Løn- og ansættelsesvilkår
 • Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 • Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede fagorganisation.
   
Kontaktperson for yderligere oplysninger:
Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Mogens Wase Hansen på tlf. 76292601/ 22604116, såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.
 
Ansøgningsfrist:
21. februar 2018
 
Det forventes, at der vil blive afholdt ansættelsessamtaler ultimo februar og stillingen ønskes besat snarest muligt herefter, gerne med virkning pr. 1. april 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Bygningskonstruktør søges

AJ BYGGESERVICE A/S

Tømrer- og snedkervirksomhed søger bygningskonstruktør AJ Byggeservice A S søger en dygtig og erfaren bygningskonstruktør, som har en struktureret arbejdsgang og samtidig ikke er bange for at tage initiativ. Dine kompetencer og inputs er vigtige for...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Bygningskonstruktør med tømrerbaggrund. Gerne nyuddannet.

HR navigator

Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør, der har lyst til at kombinere sin faglige baggrund med det kommercielle. Men det handler om mere end bare salg. Du bliver involveret i projekter, hvor både det økonomiske, tekniske og praktiske sk...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Entrepriseleder, Tagdækning

Effektiv Rekruttering

Et sjældent og meget spændende job som entrepriseleder skal besættes nu ! Som entrepriseleder får du ansvaret for større entrepriser, primært på Sjælland og Lolland Falster, samt i København. Jobbet indebærer at du får ansvaret for styringen af entr...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Bygningskonstruktør søges

JD BYG APS

Du må gerne være nyuddannet da grundig oplæring vil finde sted. Du får en rolle i tæt samarbejde med virksomhedens projektchef og de øvrige medarbejdere, og kan se frem til en arbejdsuge vekslende mellem opgaveløsning bag skrivebordet og bredt koord...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Kloakrørlægger til udbedring af forsikringsskader

ARTUSBYG A/S

Artusbyg A S søger en god og stabil kloakrørlægger til udførelse af mange forskellige kloak forsikringsskader. - du har gennemført rørlæggerkursus - du har trailerkort - du er erfaren med etablering og reparation af kloak - du er nøjagtig med dit ar...