Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren CAM-programmør søges til fynsk maskinfabrik i vækst

Er din store passion CAM-programmering af avancerede emner, og er du seriøst skrap til bl.a. 5-akset bearbejdning? Kender du metalindustrien indefra? Er du vild med udfordringer, måske lidt nørdet og trives du med at skabe løsninger i tæt samarbejde med gode kollegaer?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det sandsynligvis dig Almexa søger.

 

Om Almexa A/S

Almexa er en højteknologisk maskinfabrik, specialiseret i serieproduktion af CNC-bearbejdede aluminiumsemner. Vores maskinpark består primært af CNC-fræsere 3- og 5-aksede, samt et par drejebænke, og vi bruger CATIA og Edge-Cam. Vi er ca. 20 medarbejdere, og vores kunder findes primært inden for de globale vækstindustrier space, defence, aerospace og robotics. Der er stigende efterspørgsel efter vores løsninger, så vi har travlt, og for at fastholde og styrke vores vækst, søger vi nu endnu en kvalitetsorienteret medarbejder.

 

JOBBET

Dine arbejdsområder omfatter især:

 • CAM-programmering af avancerede emner i CATIA
 • Konstruktion og fremstilling af diverse fixturer
 • Dialog med kunden omkring emnerne
 • Vurdering af emner i forbindelse med tilbudsgivning
 • Fremstilling af prototyper
 • Opstilling og indkøring af emner på vores forskellige maskiner

 

KVALIFIKATIONER

 • Din uddannelse er ikke det afgørende. Men vi forestiller os at du har en erhvervsfaglig baggrund – f.eks. som industritekniker eller værktøjsmager.
 • Det er et krav, at du er skrap til at arbejde med 5-akset CAM-programmering, og kender du til CATIA eller Edge-Cam er det yderligere en fordel.
 • Du er målrettet, struktureret og resultatorienteret. Desuden er du initiativrig, selvstændig samt vant til at tage ansvar.
 • Med din positive personlighed bidrager du til et godt sammenhold hos AlmexA.
 • Du sætter en ære i altid at levere præcision og TOP kvalitet – også når tingene går stærkt, og udfordringerne er mange.
 • Du kan lide både at have dialog med kunderne, samt at få maskinerne til at køre optimalt.
 • Du har et stabilt drive, og er god til at følge opgaverne til dørs, så både kunder og kollegaer altid er tilfredse, når du har bidraget til at løse en opgave.

 

Almexa TILBYDER

Vi har et stærkt sammenhold, og arbejdsmiljøet er åbent og frit. Er du vores nye kollega, bliver du en del af en virksomhed, der engageret og målrettet arbejder med avanceret aluminiumsbearbejdning.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pension, samt en spændende hverdag med rig mulighed for faglige udfordringer, medbestemmelse og personlig udvikling. Vi ligger i Odense, men til maj flytter vi til Ryslinge, hvor vi rykker ind i nyistandsatte lokaler i det tidligere Chr. Fabers Fabriker A/S.

Vil du vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen eller fået lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte økonomi- og administrationschef Lise S. Jørgensen på mail lsj@almexa.dk  eller mobil 20 48 16 60.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og tilhørende CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Send din ansøgning til job@almexa.dk vedhæft dit CV samt vellignende foto.

Tiltrædelse snarest muligt!!

 

Læs mere om Almexa A/S på www.almexa.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.