Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren chefkonsulent med diplomatiske kompetencer

Region Sjælland har en klar politisk vision om at flytte sundhedsvæsnet tættere på den enkelte borgers hverdag. Vi ønsker et nært sundhedsvæsen, der er let tilgængeligt for borgerne, og som bidrager aktivt til bedre lighed i sundhed og skabe fremtidens sundhedsvæsen.

Med Det Nære Sundhedsvæsens etablering af Danmarks første E-Hospital, er de første vigtige skridt i omstillingen til et borgernært sundhedsvæsen taget. E-Hospitalet skal levere behandling, forebyggelse og rådgivning til borgerne, med såvel akutte som kroniske tilstande, og det hele understøttes af forskellige digitale løsninger.

I funktionsområdet Digital Transformation understøtter vi E-Hospitalets fokus på digitalisering og anvendelse af ny og eksisterende teknologi, for at styrke et borgernært sundhedsvæsen. Det kræver blandt andet et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores mange samarbejdspartnere, herunder kommuner og praksissektor samt de andre koncernstabe i Region Sjælland.

Er du optaget af fremtidens sundhedsvæsen og den digitale omstilling i sundhedsvæsenet, og kan du selvstændigt skabe respektfulde og gode samarbejdsrelationer, der styrker koordinering og kommunikation mellem forskellige områder, så er denne stilling måske noget for dig.

Om jobbet - vi tilbyder dig
I Digital Transformation arbejder et dedikeret hold af projektledere med at udvikle, afprøve og implementere forskellige digitale løsninger, som forventes skaleret til hele Region Sjælland.

I vores mange forskelligartede projekter med digitale løsninger, har vi brug for en kontinuerlig dialog med særligt Koncern IT, for at planlægge og afklare snitflader mellem projekterne og den daglige drift samt afstemme forventninger til IT-leverancer af såvel hardware, software, som support. Det er afgørende for, at vores projekter kan komme til gavn for, såvel borgere som sundhedsfaglige medarbejdere i hele Region Sjælland.

Vi søger derfor en erfaren chefkonsulent, der kan fungere som en forbindelsesofficer (liaison) mellem Digital Transformation og Koncern IT. Du vil få en tværgående koordinerende funktion og et selvstændigt ansvar for den interne relationsopbygning, og de beslutninger der træffes. Det er endvidere vigtigt, at du kan læse og omsætte komplekst projektmateriale, indstillinger og business cases til klare notater samt selv skrive dokumenter, sagsfremstillinger og lignende.

Dit ansvar bliver at understøtte funktionschefen i Digital Transformation, for at sikre flowet i de enkelte projekter, hvor samspillet med Koncern IT er afgørende. Derfor vil det være en fordel, hvis du kan kombinere viden om digitalisering og sundheds-IT med et kendskab til såvel Region Sjælland som Koncern IT.

Kompetencer - vi forventer at du:
Vi forventer, du har en relevant uddannelse på master eller kandidatniveau og mindst 8-10 års erfaring. Det er en forudsætning, at du har erfaring med komplekse projekter og projektledelse.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet indenfor sundhedsvæsnet og har bredt kendskab til den offentlige sektor og arbejde i politiske styrede organisationer.

Vi søger en chefkonsulent med følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med at styrke samarbejde på tværs af interesser og organisatorisk placering
 • Veludviklet samarbejdsevner og stærke sociale samt diplomatiske kompetencer
 • Har en helhedsforståelse, der kan omsættes til selvstændig handling
 • Kan navigere i krydsfelter og tage beslutninger der peger fremad
 • Kendskab til digitale omstillingsprocesser i den offentlige sektor
 • Lyst og evne til at samarbejde på tværs af fagligheder

Vi tænker du:

 • Er ambitiøs, proaktiv, kvalitetsbevidst og vedholdende
 • Er god til at kommunikere klart og tydeligt i såvel skrift som tale med blik for målgruppen
 • Er god til at bevare roen og overblikket i pressede situationer, og trives i en omskiftelig hverdag med højt arbejdstempo
 • Har et strategisk overblik over effekter og konsekvenser af beslutninger
 • Tager ansvar for høj faglighed og forankring af viden hos kollegaer
 • Evner at påtage dig faglig ledelse og koordinering i funktionschefens fravær
 • Er en dygtig kommunikator, som kan opbygge relationer og værne om et robust samarbejde med forskellige interessenter
 • Er struktureret, resultatorienteret og udfordrer proces og indhold når relevant, så du på ansvarlig vis understøtter retning for organisationen og for enheden
 • Skaber energi og motivation, er drivkraftig, ligefrem og uhøjtidelig og har en naturlig autoritet qua din faglighed og indlevelsesevne. Du kan samtidig håndtere modstand og eventuelle konflikter på en respektfuld måde
 • Er lydhør, reflekteret og evner at samarbejde med mange forskellige faggrupper internt såvel som eksternt. Du kendes for at være udadvendt, nysgerrig, risikovillig og udviklingsorienteret uden at gå på kompromis med fremdrift og målopfyldelse
 • Er innovativ tænkende ift. opgaveløsninger og slutprodukter

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Vi vil flytte sundhedsvæsenet tættere på borgerens hverdagsliv, og vi er klar til at gå nye veje og gentænke den måde, vi tilbyder sundhedsydelser. I fremtiden kan regionens borgere i stigende grad møde sundhedsvæsenet i eget hjem.

Vi har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset Sorø, i Næstved og i Corona-testcentre rundt i regionen. I alt har vi en medarbejderstab på mere end 400 mennesker.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejder vi målrettet med at udvikle vores forbedringskultur. Dataunderstøttelse af vores indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, vi anvender til at sikre innovation, koordination, overblik, videndeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Vores udviklingsarbejde sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så vi hele tiden lever op til deres forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2021.
Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det forventes, at det primære arbejdssted er i enten Sorø eller Næstved.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt Konsulent Cecilie Berg Mikkelsen på cecmi@regionsjaelland.dk

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision.
Du kan også se vores organisationsdiagram.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er søndag den 28. februar 2021.

Første samtalerunde forventes afviklet mandag den 8. marts 2021 på video.
Anden samtalerunde forventes afviklet den 10. marts 2021 ved fysisk fremmøde.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.

Vi ser frem til at læse din motiverede ansøgning.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.