Erfaren Contract Manager til kontraktstyring

Vil du styre de økonomiske, finansielle, tekniske og juridiske aspekter af store kontrakter i både planlægningsfasen og udførelsesfasen?

Du bliver tilknyttet Toldprogrammet (EUTK) i Udviklings og Forenklingsstyrelsen, som i samarbejde med Toldstyrelsen gennemfører et af de største agile it-transformationsprogrammer i Danmark.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer på toldområdet i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med.

Om stillingen

Dit hovedansvar er alle elementerne indenfor leverandør- og kontraktstyring på en række store kontrakter med store danske og internationale it-leverandører i tæt samarbejde med specialister inden for forskellige fagområder på tværs af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Du får en central rolle med at sikre, at alle relevante kommercielle, projektmæssige og juridiske forhold i forbindelse med kontrakttilblivelsen og -forhandlingen bliver inddraget. Når kontrakterne er underskrevet og går i drift, er det dit ansvar at sørge for, at der bliver fulgt op på leverancer, og at risici minimeres.

Du indgår i kontoret Foranalyse og PMO, hvor du sammen med ca. 20 kolleger understøtter Toldprogrammets projekter med rådgivning, analyser og ledelsesstøtte. Du står i spidsen for et team af specialister inden for økonomi, udbud og contract management. Du samler trådene og yder juridisk og kommerciel rådgivning til programledelsen. Derudover er du med til at sætte retningen for området således, at vi sikrer fremdrift hos projektledere i udviklingsteams ifm. udbud, kontrakt- og leverandørstyring.

Dine ansvarsområder omfatter:

  • Forretningskoordination - dit kommercielle perspektiv er i fokus, og du ser kontrakten som et kommercielt redskab, der skal opfylde forretningsmål
  • Jura - dit juridiske perspektiv er altid nærværende, og du sørger for, at alt går rigtigt til i aftaleforholdet, at ulovligheder undgås og at risici minimeres, herunder sikrer du nødvendig rådgivning om juridiske problemstillinger og kommercielle forhold
  • Projektledelse – du skal styre alle de relationer, der omgærder en kontrakts tilblivelse og drift. Du har overblik over processen og ved hvem, der skal inddrages hvornår. Du er også den, der håndterer eventuelle konflikter undervejs
  • Udvikling af strategi for leveranceopfølgning og leverandørstyring, herunder procedurer, processer og værktøjer
  • Opfølgning på indgåede komplekse it-leverandørkontrakter

Om dig

Du har solid erfaring fra lignende roller i større offentlige eller private organisationer. Du har en kandidatgrad fra universitet eller business school indenfor fx økonomi, jura eller forvaltning, gerne suppleret med nyeste viden om og erfaring med agile it-kontrakter. Du mestrer engelsk på forhandlingsniveau.

Som person er du systematisk, struktureret og analytisk, og du er i stand til at skabe overblik og koordinere komplekse opgaver uden nødvendigvis selv at være specialist. Du skal have kendskab til generelle it-juridiske elementer, herunder GDPR og it-sikkerhed og være en dygtig forhandler, der kan håndtere store danske og internationale it-leverandører.

Toldprogrammet

I Toldprogrammet er vi ca. 220 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde højt. Stemningen er god, og omgangstonen er uformel. Som medarbejder i Toldprogrammet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub, torsdagstons og fredagsbar m.m. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har gratis parkering i kælderen.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og relevante dokumenter sendes via nedenstående link senest den 20. januar 2021. Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og vi holder samtaler løbende.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Kany fra kontoret Foranalyse og PMO på tlf. 72 37 34 29.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.