Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Controller søges til Skjern Paper A/S

Vi søger en skarp økonomisk profil til at varetage controlling- og accountingopgaver i vores økonomiafdeling. Har du en teoretisk økonomisk baggrund og 3-5 års erfaring fra en ordreproducerende virksomhed, så hører vi gerne fra dig!

 

Om stillingen
Med reference til CEO vil du blive en del af et team på i alt tre økonomimedarbejdere, som samarbejder og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder. Dine opgaver er alsidige og spænder fra finans- og businesscontrolling til IT- og lønrelaterede opgaver og vil primært indbefatte følgende:

  • Måneds- og årsrapportering
  • Optimering og automatisering af processer og arbejdsgange
  • Regnskabsanalyser
  • Budgettering og forecasts
  • Audit og intern kontrol
  • Indberetninger
  • Likviditetsstyring
  • Superbruger og backup i NAV
  • Backup på lønkørsel
  • Ad hoc-opgaver

Din profil
Du har en solid økonomisk baggrund som for eksempel en HD-R eller cand.merc.aud., evt. en revisionsmæssig baggrund, og 3-5 års erfaring med lignende opgaver fra anden produktionsvirksomhed. Du har en god IT-forståelse og er en erfaren bruger af ERP-systemer (gerne Navision), Excel samt den resterende del af Office-pakken. Derudover er du velformuleret på dansk og engelsk i skrift og tale.  Som person er du proaktiv og kvalitetsbevidst, og du formår at løse opgaver både på det praktiske og det strategiske niveau. Din strukturerede tilgang hjælper dig til at bevare overblikket, og du motiveres af både at løse rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon +45 30 851 331.

Om Skjern Paper A/S
Skjern Paper fremstiller bæredygtige kvalitetsprodukter af 100% genbrugspapir. Virksomheden har 75 ansatte og over 50 års erfaring indenfor papirfremstilling. Der produceres ca. 75.000 tons papir og karton pr. år. Over 90% af produktion bliver eksporteret. 

Størsteparten af produkterne ender som paprør i toiletpapir- og køkkenruller, kartondåser, papfyld i ringbind, fiskekasser, hylstre i gavepapir, emballagekasser eller ark som lag mellem pallevarer. 

Se mere på www.skjernpaper.com
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.