Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren controller søges til solid finansiel rådgivningsvirksomhed i København

Beskrivelse

Som controller får du ansvaret for regnskaberne for en kreditinvesteringsfond, som virksomheden er rådgiver for. Herudover vil du varetage regnskabet for et andet selskab. Dine opgaver vil være koncentreret omkring tungere regnskabsopgaver idet de fleste bogholderiopgaver varetages af kollegaer. Du vil indgå i en økonomiafdeling med to andre controllere, en bogholder og en studentermedarbejder. Du vil referere til virksomhedens økonomichef og i øvrigt kommunikere en del både internt og eksternt. Du vil få en varieret og aktiv arbejdsdag i en vækstende virksomhed, hvor man løfter i flok. Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Lettere bogføring
  • Værdiansættelser af kreditter
  • Analyser
  • Indberetninger til offentlige myndigheder
  • Backup for kollegaer i økonomifunktionen
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en særdeles spændende og solid finansiel rådgivningsvirksomhed med godt 20 medarbejdere, som arbejder i et uformelt og internationalt miljø med hovedkontor i det centrale København. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af fleksible arbejdstider, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du selvstændig og servicemindet, og trives i et travlt miljø, hvor der lægges vægt på sparring med kolleger. Du har et godt overblik og trives med vekslende opgaver, og din arbejdsform er proaktiv med sans for at se løsninger frem for problemer.

IT-kompetencer

Du er god til Excel

Uddannelse og erfaring

HD-R eller Cand.merc. Herudover har du solid erfaring fra en lignende stilling, og er måske i dag regnskabs- eller økonomichef. Vigtigst er, at du i et fremtidigt job gerne vil fokusere på det regnskabsfaglige.

Sprog

Lettere Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her