Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Controller søges til solid virksomhed ved Faaborg

Beskrivelse
Du bliver en del af en økonomiafdeling på i alt syv medarbejdere, hvor du med reference til virksomhedens regnskabschef vil blive ansvarlig for regnskabet for det danske selskab. Du vil derfor arbejde tæt sammen med virksomhedens tre bogholdere, som varetager det daglige bogholderi. Dine opgaver vil være koncentreret omkring månedsafslutning og rapportering. Herudover vil du fungere som controller for produktionen, hvor du med analyser og controlling vil bidrage til at styrke økonomistyringen. Sidst men ikke mindst vil du fungere som sparringspartner for regnskabschefen i forhold til budget og rapportering, samt løbende deltage i optimering af processer og systemer. Du vil derfor få en spændende og alsidig arbejdsdag i en afdeling med engagerede og proaktive kollegaer, hvor der både er plads til faglige udfordringer og et godt familieliv.
Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver
• Analyser
• Budget
• Controlling
• Forecast
• Månedsafslutninger/rapportering
• Årsafslutning
• Proces- & systemoptimeringer
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Der er tale om en solid danskejet koncern med selskaber i Danmark og flere andre lande. Virksomheden beskæftiger godt 200 medarbejdere, heraf ca. 100 medarbejdere på hovedkontoret i Faaborg. I virksomheden er der et uformelt miljø med et højt fagligt engagement fra medarbejdernes side og lang anciennitet. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold med pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, fleksible arbejdstider og hjemmeopkobling.

Personlige kompetencer

Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret, og du besidder gode analytiske evner. Samtidig er du god til at planlægge og prioritere dine opgaver ud fra forretningsmæssige hensyn. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Du vil få en bred kontaktflade, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner, er vant til at argumentere sagligt og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 4-5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren Billeschou Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.