Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Data Scientist

Brænder du for udvikling af analytiske løsninger? Vil du være en del af et velfungerende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver? Som vores nye kollega, vil du skulle arbejde kreativt og selvstændigt på innoverende løsninger igennem en proces, hvor du i høj grad vil være med til at præge retningen.
 
KMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, regioner, stat og private virksomheder.

KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 6 mia. Kr. og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation.
 
Om jobbet
Som vores nye kollega vil du indgå i en dynamisk forretningsenhed, KMD Data, Information Management and Analytics (DIMA) med en resultatorienteret ledelsesstil, hvor der er højt til loftet og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Til gengæld forventer vi, at du er selvkørende, tager ansvar og forstår at kommunikere og videndele med dine kollegaer.
 
Du kommer til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab i DIMA med 140 erfarne kollegaer, hvor vores fælles fokus er på at levere værdiskabende projekter og produkter til det offentlige og det private marked. Dette sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, BI konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.
 
Teamet du ansættes i, består af 4 kollegaer - med kontor i Ballerup, der arbejder med analytisk orienteret opgaver. Teamet har en flad organisation, hvor der er fokus på tillid, selvstændighed og ansvar. Som erfaren Data Scientist i teamet, vil du have god mulighed for sparring omkring dine arbejdsopgaver, men det forventes også, at du selv tager initiativ og søger løsningsforslag til de faglige udfordringer. Du vil desuden skulle samarbejde på tværs af vores organisation, indgå i dialog med kunderne og være medvirkende til at sikre den rigtige balance mellem deres ønsker, projekttimer og værdien af løsningen.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Arbejde som en del af et team på kundedrevene analytiske opgaver.
  • Arbejde med nyudvikling.
  • Deltage i videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger.
  • Foretage behovsafklaringer sammen med kunder og forretningsspecialister.
 
 
Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, kombineret med solid erfaring inden for felter som:
  • Open-source-baseret machine learning - gerne Python
  • NLP
  • Git + Devops (Vi anvender Microsoft)
  • Docker
  • Kubernetes
 
Vi forventer ikke erfaringer inden for samtlige af de ovennævnte felter - det vigtigste er, at du arbejder proaktivt, motiveret, er konstruktivt tænkende og kan sætte dig ind i nyt materiale. Desuden forventer vi, at du kan begå dig ubesværet både på dansk og engelsk, du trives med at være en del af et team, og du har ”flair” og begejstring for Machine Learning/Analytics – måske koder du i din fritid?
 
Vil du vide mere?
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Section, Emil Sarauw på telefon 20 70 86 05.
 
Love it_Live it
KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse IT-legeplads. Vi er ca. 3000 medarbejdere, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.