Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren dataspecialist til vores nye drift i Teknik- og Miljøforvaltningen

Hele Københavns Kommune oplever et øget behov for dataunderstøttede beslutninger, hvilket medfører et øget fokus på den kontinuerlige udvikling af Bydatas datainfrastruktur. Vi søger en teknisk profil, der kan drive udviklingen af vores fremtidige driftsopsætning med fokus på, at den bliver endnu mere robust, enkel, automatiseret og veldokumenteret.

Dit arbejde kommer hovedsageligt til at dreje sig om, at udvikle vores driftssituation og din rolle vil indebære

 • primær drivkraft i udvikling og implementering af en ny driftsplatform
 • videreudvikling af vores nuværende infrastruktur og metodefundament
 • indgå i arbejdet med at udvikle nye metoder til at analysere og visualisere en bred vifte af data
 • udvikle og implementere flere selvbetjeningsløsninger til brugere i Københavns Kommune

Udover disse opgaver er det også muligt at sætte dine datakompetencer i spil og arbejde med udviklingen af nye metoder til at understøtte forvaltningsarbejde for et mere bæredygtigt København.

Om Bydata
Bydata er ansvarlig for at indsamle, fremskaffe og formidle data i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Vi er en stærk samarbejdspartner, når der skal skabes indsigt og viden til beslutningsgrundlag for forvaltning og politikere.

Vores opgaver omfatter blandt andet at

 • samle et bredt spænd af byens data og stille dem til rådighed for borgere, virksomheder og forvaltningen for at forbedre opgaveløsning og beslutningsgrundlag
 • skabe indsigt og viden ved hjælp af analyser og visualisering
 • rådgive om data og teknologier

Enheden Bydata er en del af afdelingen Plan, Analyse, Ressourcer og CO2-reduktion (PARC). Vi er en lille fokuseret enhed med både specialister og generalister. Vi sætter en ære i at spille vore kolleger bedre ved at levere teknisk og datamæssig rådgivning og produkter af høj kvalitet. Vi har en god alders- og uddannelsesmæssig spredning og en fleksibel og afslappet samarbejdsform. Vores portefølje indeholder produkter som FME og FME Server, QGIS, Postgresql, Python og Spatialsuite.

Om dig
Du er interesseret i at indgå i arbejdet med at skabe en driftsplatform. Du har gåpåmod og overblik til at udvikle metoder, hvor data og analyser kan blive til konkrete produkter. Du indgår i vores team af dataspecialister og får sammen med dine kollegaer mulighed for at præge enhedens udvikling og skabe resultater indenfor et område, som har et særligt fokus i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Faglige og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du:

 • har stor erfaring med databaser
 • har erfaring med at udvikle driftsprocesser
 • har nogen erfaring med Python

Derudover vil det være et plus, hvis du:

 • behersker flere af produkterne i vores produktportefølje
 • har erfaring med at opbygge it-infrastruktur

Ansættelsesvilkår  
Arbejdspladsen ligger i Njalsgade på Islands Brygge og vi forventer at besætte fuldtidsstillingen fra den 1. marts 2021.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med Københavns Kommune.  

Er du interesseret?  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Suzette Glanz Støvring på 2441 2587. Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen her.

Søg via nedenstående link senest søndag den 17. januar 2021

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.