Erfaren Elektrotekniker

Senior Electronic Technician – Ultraprecise Laser Modules

Denmark, Birkerød 

 

Har du ekspertise indenfor diagnosticering og reparation af avanceret elektronik, og trives du med at fejlsøge og optimere på produkter? Vi leder efter en dygtig person til fejlsøgning på vores avancerede laser moduler. 

Vi leder lige nu efter en teknisk stærk elektronikfagtekniker, elektriker, elektromekaniker eller lignende, med erfaring indenfor diagnosticering, fejlsøgning, optimering og gerne avancerede elektromekaniske kredsløb.     

 

Stillingen

Du vil blive en del af et mindre team, som er ansvarlige for diagnosticering og reparation af ultrapræcise laser moduler. Stillingen involverer fejlfinding, reparation, fejl-loggning og RMA support. Interaktion med operatører for at implementere forbedringer, vil også være en del af jobbet. Dele af diagnosticeringen vil omfatte optiske komponenter, som du vil blive oplært i, således du opnår grundlæggende forståelse i modulerne.  

 

Du vil også arbejde sammen vores dygtige operatører og ingeniørafdeling med baggrund indenfor optiske fibre, splicing og lasere. Stillingen indeholder en signifikant grad af teknisk kompleksitet, da vores lasere bygger på komplekse sammenspil mellem fiber optiske komponenter og elektronik.

 

Om dig

For at opnå succes i jobbet, skal du have en teknisk baggrund med relevant elektronik erfaring og interesse. Erfaring med optiske fibre og lasere, er ikke en forudsætning eller et krav, men erfaring med fremstilling/produktion og evt. procesoptimering er en fordel.

 

Viden og erfaring med elektroniske komponenter og håndtering (ESD), samt evnen til at læse og forstå simple elektriske/tekniske tegninger og komponent datalister er også et plus. 

 

Vigtigst er dine personlige egenskaber og interpersonelle kompetencer. Du kan arbejde med folk med forskellige nationaliteter og kommunikere på Dansk og Engelsk. Du har en positiv indstilling, selv når du er udfordret og tæt på deadline. Du trives i et udfordrende miljø hvor tekniske udfordringer samt pres på at levere til tiden, er en del af hverdagen. Du nyder at arbejde sammen og er en teamplayer, samt at du kan motivere dine kollegaer gennem konstruktiv dialog.

 

Dansk arbejdstilladelse er en forudsætning.  

 

Ansøgning

Ansøg allerede nu, idet vi løbende kalder egnede kandidater til samtale. Send gerne CV + kort motiveret ansøgning, og du vil høre fra os. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du yderligere spørgsmål så kontakt vores Rekrutterings Specialist Mikkel H. Høiberg, på email: Mikkel.Holst.Hoeiberg@nktphotonics.com

 

NKT Photonics

På vores danske hovedkontor er vores primære fokusområder udvikling og produktion af optiske fibre samt hvidlys-lasere og lasere med ekstrem smal optisk linjebredde.  

Vi værdsætter og understøtter en kultur hvor der er balance mellem arbejds- og privatliv ligesom vi fremmer et arbejdsmiljø der bygger på samarbejde. For at kunne understøtte vores planer for fremtiden investerer vi løbende i vores faciliteter og medarbejdere. Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med masser af gode kolleger der brænder for at udvikle og producere spændende og værdiskabende produkter.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.