Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren, energisk og relationskompetent arbejdsmiljøkoordinator til Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland

Er du klar til en udfordrende stilling, der stiller krav om gode samarbejdsevner, solid viden om og erfaring med arbejdsmiljø og - ikke mindst - til din evne til at kunne forholde dig til mange aktører i arbejdsmiljøet, opfange det væsentlige og bevare fokus? Og vil du hjælpe os i mål med certificering efter ISO 45001?

Vi har brug for en arbejdsmiljøkoordinator, som kan koordinere arbejdsmiljøindsatsen mellem alle vores arbejdspladser (i Aabenraa, Esbjerg og Vejle). Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, og er en fast stilling.

Din overordnede opgave er at få ført afdelingen hen imod den nye ISO 45001 certificering.

”Den gode arbejdsplads” er en af de fire søjler i Psykiatriens udviklingsplan 2018-2021. I Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland arbejder vi især med at øge den sociale kapital, sænke sygefraværet og antallet af arbejdsulykker – samt opnå en endnu højere arbejdsglæde.

Opgaver:

 • At koordinere opgaver på tværs af arbejdsmiljøgrupper, udarbejde oplæg til drøftelse i LMU og afdelingsledelsens beslutninger.
 • Tovholder for afdelingens aktiviteter i forbindelse med både intern og ekstern arbejdsmiljøaudit.
 • Tovholder for gennemførelse af risikovurderinger af planlagte ændringer i afdelingen.
 • Overvåge afdelingens anmeldelser og forebyggelse af arbejdsulykker, herunder gennemføre og udarbejde årsagsanalyser og handlingsplaner.
 • Ajourføre og vedligeholde data i Safetynet for afdelingen.
 • Koordinere opfølgning på MTU i samarbejde med afdelingsledelsen.
 • Igangsætte lokale aktiviteter og tiltag til udvikling af arbejdsmiljøet, især med fokus på trivsel.
 • Være sparringspartner for de 5 funktionsledere.

Dine rammer og vilkår:

 • Du vil blive klædt godt på til opgaven, hvilket Arbejdsmiljøteamet i HR sørger for, ligesom du vil have samarbejde med tilsvarende arbejdsmiljøkoordinatorer i Region Syddanmarks øvrige psykiatriske afdelinger.
 • Du vil referere direkte til afdelingsledelsen og bliver tilknyttet afdelingsledelsens administrative sekretariat, der består af sygeplejersker, sekretærer, forbedringskonsulenter, økonomimedarbejdere m.fl. 
 • Vi fordeler os på tre matrikler: Aabenraa, Esbjerg og Vejle. I Aabenraa og Esbjerg er der både døgnafsnit, dagafsnit og ambulatorier. I Vejle er der udelukkende ambulant aktivitet. Du vil få base i Aabenraa, men der vil være opgaver på alle tre matrikler.
 • Du får IKKE ledelsesmæssigt ansvar for arbejdsmiljøarbejdet.
 • Du får ca. 300 gode kolleger, som glæder sig til dit bidrag i arbejdsmiljøarbejdet

Vores forventninger til dig:

 • Du har fx en sundhedsfaglig eller HR-faglig baggrund og erfaring med det systematiske arbejdsmiljøarbejde. Hvis du lige nu er selvstændig konsulent og har lyst til at prøve kræfter med arbejdsmiljøarbejdet som ansat hos os til denne tidsbegrænsede opgave, ser vi også gerne din ansøgning.
 • Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og målrettet med gode relationelle kompetencer
 • Du har et stort engagement i det gode arbejdsmiljø
 • Du skal kunne spille med på den bane, der er kridtet op med forbedringstiltag jf. den syddanske forbedringsmodel
 • Godt humør og et stort personligt drive
 • Kørekort til personbil

Om afdelingen:

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland er fysisk placeret på tre matrikler, og ud over Døgnafsnittene i Aabenraa og Esbjerg rummer afdelingen også ambulatorier i Vejle, Esbjerg og Aabenraa.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere, der har personaleansvar og specialeansvarlige overlæger, der har det faglige udviklingsansvar

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er fredag den 25. september 2020. 

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 40.

For yderligere oplysninger kan du kontakte oversygeplejerske Yvonne Reinholdt, Yvonne.Reinholdt@rsyd.dk  eller ledende overlæge Klaus Müller-Jensen, Klaus.Müller-Jensen@rsyd.dk

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner. For den rette ansøger er mulighed for kvalifikationstillæg.

Referencer: Vi tager reference umiddelbart efter en evt. samtale efter aftale med ansøger. Medbring derfor kontaktoplysninger på reference (en tidligere leder) til samtalen eller skriv dem i din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.