Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren erhvervskonsulent

TM Fabrikken søger vores nye salgstalent, til spændende opgave.

Vores konsulenter får hele tiden muligheder for at videreudvikle sig i vores forretning og derfor har vi nu fået en plads på et af vores stærke erhvervsteams.

Opgaven består i, at sælge mobilpakker til det danske erhvervsliv. Du vil repræsenter landes stærkest brand inde for sit felt. Du vil få stillet den nyeste teknologi til rådighed, så vi sikre de optimale rammer.

Opgaven er krævende, hård og brutal, og der skal ikke være nogen tvivl om, at man skal være sælger med stort S. Men det er samtidig en opgave, hvor du udvikler dig på et fagligt niveau, og får trænet dine kommunikative færdigheder på CEO niveau. Du skal overbevise beslutningstagere om værdien i dit produkt, og gennemføre alle dele i salget, helt frem til kontraktskrivelse.

 

Løn.

Du vil modtage en stabil fast grundløn + en meget lukrativ provision. Den belønner din som yder en ekstra indsats, og går en ekstra mil for, at får salget i hus. Det forventes, at du tjener mellem kr. 15.000 – 30.000 alene i provision pr. mdr. 

 

Din profil.

Hos TM Fabrikken ligger vi meget vægt på hvordan du er som person, fremfor dit boglige karaktersnit. Du sidder måske allerede i dag i et callcenter, hvor du ikke får udnyttet dit fulde potentiale. Det kan være du har udviklet dig, så du er klar til, at prøve kræfter med nye opgaver. Det kan også være du har en fortid på landevejen med B2B salg, men er blevet træt af de lange arbejdsdage. Her tilbyder vi alm. arbejdstid fra kl. 08.00 til 16.00, mandag – fredag. Fri hver weekend

Det er afgørende, at du har telesalgserfaring fra anden opgave, ligeledes erfaring og indsigt i B2B verdenen er en stor fordel.

Du skal være sulten efter salget, og vi forventer, at du er parat til at dele dine erfaring med teamet. Du har et gå-på-mod som sparker xxx og så hader du at tabe.

 

Lyder dette som noget for dig eller kender du den rette kandidat.

Så er kontakten direkte til Direktør, Bjørn Eyde


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her