Erfaren erhvervsrådgiver til Jutlander Banks Erhvervscenter i Aalborg

Til at styrke det nuværende engagerede og ikke mindst kompetente hold i Erhvervscenter Aalborg, søges en erfaren erhvervsrådgiver. En god kundeportefølje er klar, men den kan tilpasses dine kompetencer samt interesseområder, så du motiveres bedst muligt og kan nå dine personlige mål i fremtiden.

Erhvervscenter Aalborg

Erhvervscenter Aalborg har i dag 7 engagerede og motiverede medarbejdere, der betjener en lang række spændende kunder. Erhvervscenteret er beliggende i samme hus som privatkundeafdelingen, hvilket begge parter nyder stor glæde af –og hvor samarbejdet og sammenholdet er en vigtig del af dagligdagen.

Kulturen er præget af et godt socialt og afslappende miljø, hvor den gode kundeoplevelse og værtsskab er en selvfølgelighed.

Jutlander Bank går målrettet efter at være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Deres målsætning om at være en ”åben bank” understøttes endvidere af at give en åben, ærlig og konstruktiv rådgivning.

På samme tid ønsker Jutlander Bank, at skabe et godt, inspirerende og fleksibelt arbejdsmiljø hvor medarbejderne trives og derved får et godt og udfordrende arbejdsliv, der hænger sammen med deres privatliv.

Stillingen og dine ansvarsområder

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, der indeholder en bred vifte af spændende erhvervskunder, der har forskellig kompleksitet og størrelse. Der er endvidere god plads til at opdyrke nye stærke kundeforhold.

Porteføljen vil bestå af både eksisterende kunder og nye erhvervskunder

Du får ansvaret/muligheden for at skabe synlige resultater – både via pleje af eksisterende kunder og opsøgende kontakt i dit netværk.

Du deltager og repræsenterer Jutlander Banks Erhvervscenter, Aalborg i relevante netværk samt tilhørende arrangementer.

Du får ansvaret for, at dine kunder oplever Jutlander Banks kendte høje professionalisme og kundetilfredshed.

Om dig og dine kompetencer

Du har god erfaring med rådgivning af erhvervskunder samt deltagelse i relevante netværk.

Du har en uddannelse inden for den finansielle sektor og har god forståelse og indsigt i økonomistyring, regnskab, kreditvurdering og forretningsudvikling.

Du kan arbejde selvstændigt, og forstår samtidig vigtigheden af at være en god kollega i en teambaseret og flad organisation, hvor beslutningsvejene er præcis lige så korte som de syner. Endvidere er du udadvendt, forretningsskabende og iderig med et samtidigt øje for detaljen.

Du er en udadvendt og inspirerende sparringspartner for både kolleger, kunder og samarbejdspartnere og har et ønske om at videreudvikle disse evner.

Du tilbydes

Jutlander Bank tilbyder dig et selvstændigt og spændende job i en bank, der er i rivende udvikling.

Du får vide rammer og gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil opleve høj fleksibilitet i din dagligdag, der understøttes af at give kunderne en god oplevelse af tilgængelighed.

Du vil opleve, at den flade struktur giver korte og hurtige kommandoveje, der igen betyder mulighed for hurtige og kvalitative beslutninger.

Du vil få en god lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank blev skabt i 2014 ved en stærk, ligeværdig fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Ved fusionen var det vigtigt, at den lokale handlefrihed og det lokale tilhørsforhold blev bevaret. Disse tanker udgør i dag fortsat en væsentlig del af Jutlander Banks værdier.

Se mere på https://jutlander.dk/aabenbank


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.