Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren faglært kok med potentiale til souschef

Er du en kreativ, erfaren og produktiv faglært kok, der brænder for at producere hjemmelavet mad og specialprodukter? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine i Odense M.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er nytænkende og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job...

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-15.00
  • Din primære opgave bliver den daglige produktion af lækker mad på alle køkkenets partier
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du har ambitioner om, at påtage dig gradvist mere ansvar og efter noget tid potentielt stå som souschef i kantinen
  • Du er glad for chancen for at skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken – og du elsker at lave sund og lækker mad fra bunden til vores gæster
  • Du har erfaring med at producere hjemmelavede nye spændende retter, men samtidigt med respekt for de klassiske danske ”sællerter”
  • Du er en teamplayer, smilende og udadvendt, og du trives med meget kundekontakt
  • Det er vigtigt, at du er med på beatet i forhold til udviklingen i den gastronomiske verden, og synes, at det at arbejde med sæsonens bedste råvarer, velfærdskød og også økologisk mel, er det bedste!??
  • Desuden skal du være salgsorienteret, IT-kyndig og kunne lide at have kundekontakt
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 4 glade og engagerede kolleger, som dagligt servicerer ca. 180 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013883Phoenix-a0c8352612019-04-30T00:00:00Erfaren faglært kok med potentiale til souschef

Er du en kreativ, erfaren og produktiv faglært kok, der brænder for at producere hjemmelavet mad og specialprodukter? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine i Odense M.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er nytænkende og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job...

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-15.00
  • Din primære opgave bliver den daglige produktion af lækker mad på alle køkkenets partier
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du har ambitioner om, at påtage dig gradvist mere ansvar og efter noget tid potentielt stå som souschef i kantinen
  • Du er glad for chancen for at skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken – og du elsker at lave sund og lækker mad fra bunden til vores gæster
  • Du har erfaring med at producere hjemmelavede nye spændende retter, men samtidigt med respekt for de klassiske danske ”sællerter”
  • Du er en teamplayer, smilende og udadvendt, og du trives med meget kundekontakt
  • Det er vigtigt, at du er med på beatet i forhold til udviklingen i den gastronomiske verden, og synes, at det at arbejde med sæsonens bedste råvarer, velfærdskød og også økologisk mel, er det bedste!??
  • Desuden skal du være salgsorienteret, IT-kyndig og kunne lide at have kundekontakt
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 4 glade og engagerede kolleger, som dagligt servicerer ca. 180 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-05-23T19:50:51.867 Er du en kreativ, erfaren og produktiv faglært kok, der brænder for at producere hjemmelavet mad og specialprodukter? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine i Odense M. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er nytænkende og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job... Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-15.00 Din primære opgave bliver den daglige produktion af lækker mad på alle køkkenets partier Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du har ambitioner om, at påtage dig gradvist mere ansvar og efter noget tid potentielt stå som souschef i kantinen Du er glad for chancen for at skabe god mad med kreativt håndværk Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken og du elsker at lave sund og lækker mad fra bunden til vores gæster Du har erfaring med at producere hjemmelavede nye spændende retter, men samtidigt med respekt for de klassiske danske sællerter Du er en teamplayer, smilende og udadvendt, og du trives med meget kundekontakt Det er vigtigt, at du er med på beatet i forhold til udviklingen i den gastronomiske verden, og synes, at det at arbejde med sæsonens bedste råvarer, velfærdskød og også økologisk mel, er det bedste!?? Desuden skal du være salgsorienteret, IT-kyndig og kunne lide at have kundekontakt Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 4 glade og engagerede kolleger, som dagligt servicerer ca. 180 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobneta0c83526100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-25T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/432050EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3516555Fazer Food Services A/S11Forskerparken 105230Odense MDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent751298JobNet4980594498059410030-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0c83526https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0c83526https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0c83526&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a0c83526&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgSom Kok hos Fazer Food Services A/S bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361628068Renénoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330012523KOK, vælg selv din arbejdsdage........... Fleksible arbejdstider, max 3 weekendvagter om måneden. Fri ALLE søndageBasic Vi søger en kok med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Vi er klar til at tilrettelægge en uge månedsplan helt i samarbejde med dig, så du har fri enten i forhold til familie eller fritidsinteresser, det vigtigste er at du ønsker at være en del af en spændende og afvekslende hverdag hvor kvalitet er i højsædet. Det vigtigste er at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du kan bevare overblikket og stadig have overskud til at grine og have det sjovt. Kvalitet og faglig stolthed ligger dig nært, og du sætter en ære i at udvikle og levere det bedste. Der kan laves fast turnus hvis det ønskes, eller tages hensyn løbende til friønsker, dine ønsker tilpasses løbende. Med start hurtigst muligt eller efter aftale. God Løn efter kvalifikationer Stillingen kan være deltids 25-30 timer hvis ønskes. Ansøgning sendes via knappen Send ansøgning Se mere på vores ansøgersite: https: kraez.brandero.com
Vi søger en kok med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i “Privaten” på første sal.

Vi er klar til at tilrettelægge en uge/månedsplan helt i samarbejde med dig, så du har fri enten i forhold til familie eller fritidsinteresser, det vigtigste er at du ønsker at være en del af en spændende og afvekslende hverdag hvor kvalitet er i højsædet.

Det vigtigste er at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du kan bevare overblikket og stadig have overskud til at grine og have det sjovt. Kvalitet og faglig stolthed ligger dig nært, og du sætter en ære i at udvikle og levere det bedste. Der kan laves fast turnus hvis det ønskes, eller tages hensyn løbende til friønsker, dine ønsker tilpasses løbende.

Med start hurtigst muligt eller efter aftale. God Løn efter kvalifikationer

Stillingen kan være deltids 25-30 timer hvis ønskes.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://kraez.brandero.com

ORS/Small/05b21ec1_logo.pngCafe KræzOdense C2019-04-26T17:00:09.6002019-05-30T00:00:00
329999265Vegetar- & veganerkokRobot JOBANNONCE Vi søger en Vegetar- veganerkok til vores frokost- og kantineafdeling Kai Thor Company Food. Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Kai Thor A S beskæftiger i dag ca. 50 fultidsansatte medarbejdere fordelt på køkken, lager logistik og administration. Kai Thor A S har i mere end 40 år leveret oplevelser til det danske erhvervsliv. Som vores nye Vegetar- Veganerkok er du gastronomisk velfunderet og har erfaring med tidens trends og udviklingen herfor. Du trives i en alsidig og afvekslede hverdag med sparring, respekt for de gode råvarer og mennesker. Du skal have lyst til at arbejde i et ærligt køkken, hvor kundens ønsker og behov ALTID er i fokus. Kan DU udfordre os og vores kunder med kreativitet og nye gastronomiske indgangsvinkler så kan du være den rette til jobbet, hvor få dage ligner hinanden. Jobbet kræver erfaring fra storkøkken, catering eller lign. Løn forhold: Fastansættelse på fuldtid, opstart efter aftale. Attraktivt arbejdsmiljø. Gode kollegiale relationer. Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer resultater. Fast arbejdstid hverdage, dagtimerne. Kørekort er et must. Reference til køkkenchefen for Kai Thor Company Food. Kai Thor A S har køkken, lager og administration på Svendborgvej 243, Odense S. Opgaver: Ansvaret for vores vegetar- og veganermenuer samt øvrige specialmenuer Udvikling af unikke menu- og sortimentsoplevelser Produktion Planlægning Kalkulationer Indkøb Vores forventninger til dig - personligt og fagligt: Du har en klar holdning, er kreativ, har overblik og kærlighed til håndværket Tanke på madspild Arbejder effektivt og struktureret og har respekt for intern tid Du er selvstændig, motiverende, fleksibel, udadvendt, ansvarsbevist og ambitiøs Du er garant for- og motiveres af, at skabe gastronomiske oplevelser Du er med til at skabe glæde blandt kollegaer og kan lide at være en del af et team Vores værdier, holdninger og drømme: Mad der bevæger - et dedikeret fagligt dygtigt team med klare holdninger til mad og Gastronomi Sundhed, vi arbejder med gastronomi og sundhed er også, hvad vi spiser Socialt bevidst virksomhed med respekt og ansvar for den verden vi lever i Fleksibilitet værdsættes af vores kunder - vores eksistens er bygget på glade og tilfredse kunder Kvalitet og produktudvikling er vores varemærke - og vil altid have vores fokus Send din ansøgning med data og gerne din drøm for din fremtidige arbejdsplads pr. mail til: job@kaithor.dk mærket: Vegetar- veganerkok i emnefeltet. Vi har travlt og forventer derfor hurtig respons samtaler vil blive afholdt løbende. Se mere på www.kaithor.dk

JOBANNONCE

Vi søger en Vegetar- & veganerkok til vores frokost- og kantineafdeling – Kai Thor Company Food.

Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Kai Thor A/S beskæftiger i dag ca. 50 fultidsansatte medarbejdere fordelt på køkken, lager/logistik og administration. Kai Thor A/S har i mere end 40 år leveret oplevelser til det danske erhvervsliv.

Som vores nye Vegetar- & Veganerkok er du gastronomisk velfunderet og har erfaring med tidens trends og udviklingen herfor. Du trives i en alsidig og afvekslede hverdag med sparring, respekt for de gode råvarer og mennesker. Du skal have lyst til at arbejde i et ærligt køkken, hvor kundens ønsker og behov ALTID er i fokus. Kan DU udfordre os og vores kunder med kreativitet og nye gastronomiske indgangsvinkler – så kan du være den rette til jobbet, hvor få dage ligner hinanden.

Jobbet kræver erfaring fra storkøkken, catering eller lign.

Løn/forhold:

  • Fastansættelse på fuldtid, opstart efter aftale.
  • Attraktivt arbejdsmiljø.
  • Gode kollegiale relationer.
  • Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer/resultater.
  • Fast arbejdstid – hverdage, dagtimerne.
  • Kørekort er et must.
  • Reference til køkkenchefen for Kai Thor Company Food.
  • Kai Thor A/S har køkken, lager og administration på Svendborgvej 243, Odense S.

Opgaver:

  • Ansvaret for vores vegetar- og veganermenuer samt øvrige specialmenuer
  • Udvikling af unikke menu- og sortimentsoplevelser
  • Produktion
  • Planlægning
  • Kalkulationer
  • Indkøb

Vores forventninger til dig - personligt og fagligt:

  • Du har en klar holdning, er kreativ, har overblik og kærlighed til håndværket
  • Tanke på madspild
  • Arbejder effektivt og struktureret og har respekt for intern tid
  • Du er selvstændig, motiverende, fleksibel, udadvendt, ansvarsbevist og ambitiøs
  • Du er garant for- og motiveres af, at skabe gastronomiske oplevelser
  • Du er med til at skabe glæde blandt kollegaer og kan lide at være en del af et team

Vores værdier, holdninger og drømme:

  • Mad der bevæger - et dedikeret fagligt dygtigt team med klare holdninger til mad og Gastronomi
  • Sundhed, vi arbejder med gastronomi – og sundhed er også, hvad vi spiser
  • Socialt bevidst virksomhed med respekt og ansvar for den verden vi lever i
  • Fleksibilitet værdsættes af vores kunder - vores eksistens er bygget på glade og tilfredse kunder
  • Kvalitet og produktudvikling er vores varemærke - og vil altid have vores fokus

Send din ansøgning med data og gerne din drøm for din fremtidige arbejdsplads pr. mail til: job@kaithor.dk mærket: ”Vegetar- & veganerkok” i emnefeltet.  Vi har travlt og forventer derfor hurtig respons – samtaler vil blive afholdt løbende. Se mere på www.kaithor.dk

KAI THOR CATERING A/SOdense S2019-04-02T00:00:002019-05-28T00:00:00
330004833Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du uddannet kok og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd! Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. Juni Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. maj Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du uddannet kok og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kollega i vores personalekantine på Sydvej i Bagsværd!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. Juni

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 06.00-14.00 og fredag fra kl. 6.30-14.00
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Bagning og mødeforplejning vil også være en del af dine arbejdsopgaver
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 6 motiverede kolleger med forskellig baggrund, funktioner og opgaver - alle hjælper vi hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Vi servicerer hver dag ca. 330 spisende gæster. Vi har fællesmål og går ikke på kompromis med kvaliteten, samtidig behandler vi altid hinanden med respekt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenet.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. maj

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-04-10T00:00:002019-06-09T00:00:00
330004761Busy thai restaurant looking for brilliant chefs.Robot We are a busy, newly opened thai restaurant in the heart of Odense, denmark. We are a hip, high service class, authentic restaurant. we strive to be the best restaurant experience where service and quality is our priority, regardless of time of day or week. You: qualified chef excellent taste buds willing to learn or familiar with -thai foods and prep. use to run a busy kitchen you speak: danish or and english thai We: offer a steady job with wages after qualifications full time and part time job room for new ideas and possible for and giving it your touch happy workplace with time for family and friends high tempo service both lunch and dinner open family friendly opening hours

We are a busy, newly opened thai restaurant in the heart of Odense, denmark. We are a hip, high service class, authentic restaurant. we strive to be the best restaurant experience where service and quality is our priority, regardless of time of day or week. 

You:

qualified chef

excellent taste buds

willing to learn/or familiar with -thai foods and prep.

use to run a busy kitchen

you speak: danish or/and english/thai

 

We:

offer a steady job with wages after qualifications

full time and part time job

room for new ideas and possible for and giving it "your touch"

happy workplace with time for family and friends

high tempo service both lunch and dinner open

family friendly opening hours

Thaiger APSOdense C2019-04-10T00:00:002019-05-27T00:00:00
330008026Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded og har du lyst til at arbejde i forskellige kantiner i storkøbenhavn? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. God mad og fødevaretrends det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30 Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du skal være fleksibel og omstillingsparat, da jobbet kræver at du kan arbejde med på både det varme og kolde parti, i forskellige kantiner i storkøbenhavn Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring – gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded og har du lyst til at arbejde i forskellige kantiner i storkøbenhavn? Så er du måske den nye kok vi søger med base i vores personalekantine på Bispebjerg Bakke i København!

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

God mad og fødevaretrends – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • En fast stilling på fuldtid med 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 6.30 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 -14.30
  • Du får masser af opgaver i produktionen af menuer til vores frokostbuffet og leverance - og det er inden for både lunt, varmt og koldt herunder salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du skal være fleksibel og omstillingsparat, da jobbet kræver at du kan arbejde med på både det varme og kolde parti, i forskellige kantiner i storkøbenhavn
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Din kreativitet er med til at sætte et varieret og spændende præg på buffeten og udvikle vores udbud til gæsterne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Servicering af gæster ved buffeten, menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring osv.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra større køkken, hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du har stor erfaring med fremstilling af menuer helt fra bunden og af sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er organiseret, og kan træffe selvstændige beslutninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 9 kreative og service-minded kolleger, der hver dag servicerer og laver mad til ca. 700-900 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn NV2019-04-15T00:00:002019-06-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KOK, vælg selv din arbejdsdage........... Fleksible arbejdstider, max 3 weekendvagter om måneden. Fri ALLE søndage

Cafe Kræz

Odense C
Vi søger en kok med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Vi er klar til at tilrettelægge en uge månedsplan helt i samarbejde med dig, så du har fri enten i forhold til f...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Vegetar- & veganerkok

KAI THOR CATERING A/S

Odense S
JOBANNONCE Vi søger en Vegetar- veganerkok til vores frokost- og kantineafdeling Kai Thor Company Food. Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madop...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:28. maj 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du uddannet kok og har nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til fa...
Indrykket:10. april 2019
Udløbsdato:9. juni 2019

Busy thai restaurant looking for brilliant chefs.

Thaiger APS

Odense C
We are a busy, newly opened thai restaurant in the heart of Odense, denmark. We are a hip, high service class, authentic restaurant. we strive to be the best restaurant experience where service and quality is our priority, regardless of time of day ...
Indrykket:10. april 2019
Udløbsdato:27. maj 2019

Serviceminded og fleksibel faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

København NV
Er du faglært kok og kan du være med i produktionen på alle køkkenets partier? Har du nogle års erfaring gerne fra en kantine? Er du fleksibel og serviceminded og har du lyst til at arbejde i forskellige kantiner i storkøbenhavn? Så er du måske den ...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:10. juni 2019