Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren fagspecialist inden for VVS, ventilation og indeklima

Er du erfaren VVS-ingeniør, der sikrer høj kvalitet for vores kunder og samarbejdspartnere? Kan du levere fornuftige løsninger til en lang række forskellige projekter? Og sætter du en ære i at være fagspecialisten inden for dit felt?

Vi oplever en øget tilgang af opgaver og har brug for endnu en dygtig kollega - er det dig?

Hos os får du ansvaret for egne projekter, bliver mentor for yngre kollegaer og ikke mindst, så bliver du en del af et utrolig stærkt socialt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar, faglig udvikling og den uformelle tone præger hverdagen.

Din faglighed i fokus

Som fagspecialist i VVS-faggruppen er din faglige ballast og personlige udvikling omdrejningspunktet. Du bliver en del af et team af 9 VVS-ingeniører, der består af fagspecialister, projektledere og én DGNB-konsulent. Teamets faglige niveau er højt, og vi har et godt socialt og kollegialt miljø, hvor vi sparrer med hinanden på tværs af kontorer og faggrupper.

Du kommer til at arbejde med en lang række spændende, udfordrende og komplekse projekter, hvor alt fra ambitiøse boligkarréer og bæredygtige erhvervsdomiciler til moderne læringsmiljøer og fleksible sundhedstilbud præger hverdagen.

Du indgår som projekterende VVS- og ventilationsingeniør i teamet, hvor du vækker tillid og tryghed i samarbejdet med kunder og kollegaer. Du brænder for faget og trives i et miljø med korte kommandoveje, hvor ansvaret er fordelt decentralt og ude på projekterne. Her bruger du din specialistviden til at give faglig ballast til vores projekter og kvalitetssikring samt faggruppens videre faglige udvikling, hvor du især hjælper og vejleder dine yngre kollegaer.

Vi forestiller os, at

  • du er uddannet VVS- og ventilationsingeniør og har minimum 15 års erfaring
  • du er fagspecialisten, der står som garant for høj kvalitet og videndeling
  • du er vant til at sidde med større, komplekse projekter af forskellig karakter
  • du arbejder struktureret med dine opgaver
  • du kommunikerer klart og præcist i tale og skrift
  • du har lyst og evner at videreformidle din ekspertise til yngre kollegaer
  • du ønsker at videreudvikle dine faglige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende projekter

Din fremtid i LB Consult

Hos os er din faglighed og specialistviden i fokus. Du får mulighed for at videreudvikle dine faglige kompetencer og prøve dig selv af på nye, spændende projekter i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet med at give medarbejderne den personlige og faglige udvikling, de ønsker.

Vi har en klar strategi for udvikling af virksomheden over de næste par år, og du får naturligt en helt central plads i eksekvering af strategien, der ligeledes fremmer din udvikling og fremtidige karrierevej.

Du bliver tilknyttet enten vores kontor i Aarhus eller Kolding alt efter, hvad der er lettest for dig.

LB Consult tilbyder

Hos os får du 46 kvalitetsbevidste, ambitiøse og engagerede kollegaer. Vi prioriterer den tætte kunderelation højt, og vores succes forudsætter et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Derfor er imødekommende og engagerede medarbejdere kernen i vores forretning.

Hos os vil du opleve en dynamisk og flad organisation med korte kommandoveje og nærværende ledelse, hvor der er plads til både videndeling og grin på tværs af faggrupperne. Vi prioriterer et godt fagligt miljø, hvor der er kort fra tanke til medarbejder, og mellem de forskellige faggrupper. Hos os vil du både få gode kollegaer og mulighed for at videreudvikle dig fagligt og personligt.

Anerkendelse og kontinuerlig udvikling er et fokusområde for ledelsen, for at sikre trivsel og fastholdelse, ligesom virksomhedens sammenhængskraft og det faglige niveau altid er i højsæde. Du vil opleve en uformel, dynamisk kultur og et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor godt købmandskab og helhedsorienteret opgaveløsning er hverdagen.

Læs mere om vores arbejdsplads her.

Kontakt direktør Lars Bager på telefon 2170 6161 hvis du vil vide mere om stillingen eller LB Consult som arbejdsplads.

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.