Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren frontend udvikler

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at skabe en softwareplatform i verdensklasse.

Du får mange spændende faglige udfordringer.
Vi har et komplekst produkt med mange stærke features og dybe integrationer til fire forskellige CMS’er. Vi står midt i en gennemgribende modernisering af platformen, der blandt andet omfatter at erstatte eksisterende ASP.NET views med en Single Page Application - så der er rig mulighed for at påvirke alle dele af arkitekturen og sikre, at vi også fremadrettet har et suverænt produkt, som vi kan bruge som løftestang til at udvide vores position i markedet. 

Du indgår i core development teamet.
Du får 6 erfarne kolleger, som alle er dygtige inden for .NET og frontend. Vi har stor fokus på at vokse sammen. Vi bruger hinanden meget til sparring, kode reviews og par-programmering.  

Du vil være en nøgleperson som frontend ekspert, så det er vigtigt at du også kan lide at lære fra dig og kunne kvalificere dine teknologi- og arkitekturvalg.

Din tekniske profil kan se ud på mange måder, men et solidt kendskab til moderne javascript (ES2015-17) samt erfaring med et eller flere reaktive frameworks (VueJS, React el. lign.) er et krav. De centrale dele af vores nuværende teknologi-stak består af VueJS (Vue CLI, Vuex, Vue Router), ES2017, Babel, Webpack og Stylus, så hvis du har erfaring med flere af disse, er det selvfølgelig et plus. Hvis du desuden skulle have flair for at designe pæne brugerflader, er der også rig mulighed for at leve dine UX ambitioner ud. 

Er du klar til at rykke med os?
Vi udfordrer hinanden i hverdagen, så vi sammen bliver bedre. Vi stiller løbende spørgsmålstegn ved hvordan vi gør tingene, så vi sammen kan tilbyde vores kunder de bedste produkter 

Vi tror på, at rette individ på rette hylde, skaber de bedste resultaterunder høj grad af frihed. Ucommerce er en lille, international virksomhed, hvor du hver dag gør en mærkbar forskel for dine kolleger og vores kunder i hele verden. Du bliver en del af en virksomhed, som bygger fantastiske softwareprodukter til vores kunder og har det sjovt, mens vi gør det. Vi elsker at fejre vores succeser og mødes hver uge til BIG SCRUM, hvor vi sammen fejrer ugens gode historier og udnævner Most Awesome Person of Week. 
?
Sidst men ikke mindst, så har vi det sjovt sammen! Vi er ikke en kæmpe virksomhed med stor udskiftning, men et sted hvor alle kender alle. Vi hygger sammen, går ud og spiser, laver smagninger og bruger i det hele taget byens liv sammen. Til daglig har vi selvfølgelig frokostordning, frugt, sodavand, kage osv. - og synes du, ligesom os, at bordfodbold stadig er fantastisk, så vil du passe lige ind.

Send os din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://ucommerce.brandero.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.