Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren fysioterapeut til neurorehabilitering, Specialområde Hjerneskade

Brænder du for at arbejde med rehabilitering og gøre en forskel? Synes du, voksne med erhvervet hjerneskade er en spændende målgruppe? Kan du bidrage med fysioterapeutisk viden i et komplekst borgerforløb? Og synes du, tværfagligt samarbejde er berigende? Så har vi måske stillingen til dig. Vi  søger en erfaren fysioterapeut til neurorehabilitering.

Neurorehabilitering Midt på Tagdækkervej i Hammel er en del af Specialområde Hjerneskade under Socialområdet i Region Midtjylland. Specialområde Hjerneskade består af syv døgntilbud og tre dagtilbud i Østjylland. Målgruppen er personer over 18 år med erhvervet hjerneskade og/eller varig fysisk funktionsnedsættelse.

Vi søger dig, som har:
  • Erfaring med eller lyst til at arbejde med neurorehabilitering
  • Erfaring med eller kendskab til neurologi
  • Erfaring med forflytninger, lejringer og hjælpemidler
  • Erfaring med eller lyst til bassintræning (varmtvandsbassin)
  • Erfaring med eller kendskab til neurodynamik, GTIT og Bobath.
  • Erfaring med relationsarbejde og arbejde med mennesker i krise.
Som person skal du være god til at skabe overblik og være i stand til at strukturere og prioritere arbejdsopgaverne i en travl hverdag. Du skal være god til skriftlig dokumentation og have gode IT-kundskaber. Desuden er det vigtigt, at du har lyst til at være aktiv i det tværfaglige samarbejde og bidrage positivt til afdelingens udvikling.

Vi tilbyder:
  • Et afvekslende job med faglige udfordringer, hvor du får brugt en bred vifte af dine kompetencer
  • Stor indflydelse på planlægning af egne opgaver
  • Løbende supervision og faglig vejledning samt uddannelse inden for neuropædagogik
  • Et godt tværfagligt miljø med mulighed for faglig fordybelse.

Vi er en arbejdsplads, hvor humor og arbejdsglæde kendetegner hverdagen. Vi har tillid til, at du kan udføre dine arbejdsopgaver efter en god introduktion til afdelingen og arbejdsopgaverne.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Du vil arbejde ud fra en fast vagtplan med skiftende vagter både dag-, aften- og weekendvagter. Du vil indgå på lige fod med alle faggrupper i forhold til at varetage opgaverne i afdelingen.

Ansøgningsfrist senest den 20. maj 2021.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 27. maj 2021. Du skal kunne tiltræde stillingen senest 1. juli 2021.

Stillingen skal søges online via regionens hjemmeside: www.rm.dk/job. Gå ind under stillingsopslaget og følg link til ansøgningsformular. Der ønskes medsendt uddannelsesbevis samt relevante referencer.

Om Neurorehabilitering Midt
Neurorehabilitering Midt har ti pladser til midlertidig rehabilitering af borgere med moderat til svær hjerneskade. Borgerne er typisk indskrevet tre måneder efter endt sygehusophold. Med udgangspunkt i den kommunale SL § 141 handleplan og borgernes egne ønsker, konkretiserer vi indsatsen i en individuel plan. Vores opgave er at rehabilitere borgerne til et selvstændigt og meningsfyldt liv samt være med til at afklare fremtidig boform.

Vi er en afdeling i løbende udvikling. Personalegruppen er engageret og arbejder meget tværfagligt, og der er fokus på medindflydelse. Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og en humoristisk og uformel omgangstone. Vi arbejder på at opretholde et højt fagligt niveau, er nysgerrige og reflekterer løbende over vores praksis.

Dine kollegaer er tværfagligt sammensat af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, pædagoger, neuropsykolog, logopæder, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Alle bliver oplært i og arbejder ud fra et neuropædagogisk grundlag.

Vi træner i borgernes dagligdag over hele døgnet, hvilket også kan betyde opgaver som støtte og guidning til personlig pleje herunder bad, toilet, påklædning og komme ud af sengen. Disse opgaver er en naturlig del af vores dagligdag og bliver suppleret med individuel fysioterapi.

Du kan læse mere om Specialområde Hjerneskade på www.soh.rm.dk, samt om Neurorehabilitering Midt på www.soh.rm.dk/neurorehabilitering-midt

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.