Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren fysioterapeut til varetagelse af klinisk undervisning

Psykiatrisk Center Ballerup (PCB) er et universitetshospital under Region Hovedstaden og modtager året rundt studerende inden for mange forskellige fagområder.

PCB har et godt og tæt samarbejde med Københavns Professionshøjskole og modtager 3 til 5 fysioterapeutstuderende på 1., 2. og 6. semester 2 gange om året. I perioder uden studerende vil den kliniske underviser indgå i den daglige drift.

Fysioterapien på PCB har fokus på at forbedre patienternes livskvalitet, stimulere kropslige ressourcer, øge funktionsevne og muliggøre et sundt og aktivt liv med de udfordringer og belastninger, der er for den enkelte. Dette gøres gennem fysisk aktivitet, kropsterapi og andre aktiviteter.

Netop nu er en arbejdsgruppe i fuld gang med at formulere rammerne for uddannelsesområdet for fysioterapeuter i samarbejde med berørte afsnit og samarbejdspartnere. Dette arbejde er ikke effektueret endnu, hvilket giver dig, som kommende klinisk underviser i fysioterapi stor mulighed for indflydelse og prægning af funktionen i fremtiden.

Hvem du er
Du har mindst 2 års relevant erfaring med psykiatrisk fysioterapi, herunder B-BAT. Du er allerede klinisk underviser eller brænder for at undervise kommende kollegaer.

Du evner at motivere, vejlede og skabe det bedste lærings- og udviklingsmiljø for de studerende, og du er god til at inddrage og støtte relevante kollegaer/samarbejdspartnere i samarbejdet om de studerende. Samtidig har du gode evner og gerne erfaring med formidling, kommunikation, supervision og undervisning.

Du har en anerkendende tilgang til studerende, patienter, mono- og tværfaglige samarbejdspartnere, og formår at skabe struktur og bevare overblikket i en omskiftelig hverdag. Derudover er du rolig, imødekommende, robust og kan håndtere uforudsete hændelser, improvisere og tilpasse efter behov.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der i stor udstrækning er mulighed for indflydelse på egen hverdag. Derudover tilbyder vi:

  • Et afvekslende, udfordrende og selvstændigt job med mulighed for at udvikle faglige og personlige kompetencer
  • Et tæt samarbejde med undervisere fra fysioterapeutuddannelsen samt de øvrige kliniske vejledere i RHP
  • Tvær- og monofaglig udvikling sammen med dygtige og engagerede kollegaer, gennem kurser, undervisning, temadage, sparring og faglige diskussioner
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentligt og til besættelse den 1. marts 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår føler gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende terapeut Anne Grete Friis-Hansen på telefon 20 36 04 79.

Ansøgningsfristen er torsdag, den 14. januar 2021
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Samtaler forventes afholdt i uge 3, 2021.
Der indhentes altid referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.