Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Indeklimarådgiver - Sjælland

Erfaren Indeklimarådgiver til Sjælland

 

 

OBH Rådgivende Ingeniører søger en indeklimarådgiver til domicil i Måløv.

I stillingen som indeklimarådgiver, får du mulighed for at præge din egen hverdag og indgå i et levende og dynamisk miljø, hvor der er korte beslutningsveje og højt til loftet. Der hersker en virksomhedskultur, som man er stolte af, og som alle tager ansvar for at gøre endnu bedre. 

 

 • Er du uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør?
 • Har du minimum 2-3 års erfaring inden for fugt/skimmelsvampe, trænedbrydende svampe og sundhedsfarlige stoffer og materialer i indeklimaet?
 • Er du selvstændig og motiveres af, at yde den bedste service og rådgivning inden for indeklimaområdet?
 • -og kan du bidrage til et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde?

 

-Ja? Så er dette jobbet for dig.

 

Stillingen som indeklimarådgiver

Du vil få kundekontakt til eksisterende og nye kunder, hvor du gennemfører tværfaglige byggetekniske, biologiske og kemiske bygningsundersøgelser. Du får det faglige ansvar i forbindelse med udarbejdelse af byggetekniske rapporter i samarbejde med virksomhedens eget bygningslaboratorie, og du skal på baggrund heraf, udarbejde konkrete løsningsforslag for udbedring af skader, samt anbefalinger af eventuelle præventive tiltag, der matcher kundens behov.

 

Du må forvente at skulle deltage i en del mødeaktiviteter og afholdelse af gå-hjem møder for netværkskunder. Med reference til OBH’s forretningschef i Måløv er kontoret her din base for dine aktiviteter på Sjælland.  

 

Du besidder

 • egen bil, da jobbet indebærer en del kørsel
 • naturlig nysgerrighed og interesse for rådgivning inden for indeklima og bygningsskader
 • solid teoretisk viden om bygningsfysiske forhold, fugtforhold, byggeteknik og renovering.
 • en løsningsorienteret, systematisk tilgang til kundens indeklima-problemer
 • evnen til klar mundtlig kommunikation kombineret med solide og nuancerede skrivefærdigheder

 

Som menneske er du selvstændig og evner at prioritere dine opgaver. Du motiveres af at sælge og rådgive, har et positivt menneskesyn og er god til at skabe og pleje relationer. Du er fleksibel og har dit bagland i orden i forhold til at have travlt i perioder.

 

Hos OBH-Gruppen vægtes, at man som medarbejder er anerkendende og nysgerrig på egen og andres praksis. Det er vigtigt, at du er indlevende og kan lide at samarbejde, samt at du formår at omsætte behov til konkrete løsninger og ideer. Du har lyst til at vidensdele og udveksle erfaringer med andre faggrupper i OBH-Gruppen

 

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig:

Du bliver en del af en flad, udviklingsorienteret organisation med stor fokus på personlig og faglig udvikling

 • En selvstændig og ansvarsfuld opgavevaretagelse.
 • En familievenlig hverdag med plads til at få arbejde og privatliv til at balancere.
 • En attraktiv lønpakke med frokost- og sundhedsordning, pension og sundhedsforsikring.

 

En del af noget større

Du bliver en del af OBH-Gruppen som består af to produktionsselskaber: OBH Rådgivende Ingeniører og OBH-Ingeniørservice. Hovedsædet er placeret i Odense. Her vil du blive en del af en familiejet virksomhed med fokus på faglighed, kvalitet og samarbejde. Visionen er at være den foretrukne bygningsrådgiver og det arbejder OBH Rådgivende Ingeniører med igennem tværfaglighed og fleksibilitet, trivsel, faglig og personlig udvikling.

 

Hos OBH Rådgivende Ingeniører finder du også Miljø & Sundhedsteamet, der primært beskæftiger sig med rådgivningsopgaver inden for renovering, nedrivning, nybyggeri og ombygning for offentlige- og erhvervskunder – herunder forsikringsselskaber og entreprenører –  samt i mindre grad private kunder. OBH Rådgivende Ingeniører har gennem de sidste 3 år gennemgået et udviklingsforløb, der med eget laboratorium, har placeret os blandt de bedste indeklima- og arbejdsmiljørådgivere i Danmark.

Interesseret?

Hvis du ønsker at gøre en forskel i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at præge din egen hverdag i et uformelt miljø med højt til loftet, så send ansøgning og CV via følgende link: 

https://ambizzion.dk/stilling/erfaren-indeklimaraadgiver-sjaelland/

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion.

 

Ring gerne til Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858 eller Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her