Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren ingeniør/konstruktør til afløbs- og forsyningsopgaver

I AFRY har vi gennem de seneste år oplevet en stigende tilgang af nye opgaver indenfor anlæg, og søger derfor en ny kollega til at styrke afdelingen. Så brænder du for projektering af afløbstekniske anlæg, og kunne du samtidig tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt anlægsteam i en rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst, så kan du være den erfarne ingeniør eller konstruktør, vi søger til vores team i Herning.

Om jobbet
Du bliver en del af vores anlægsafdeling, hvor du får 13 fagligt dygtige og dedikerede kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for anlæg og byggeri. Her vil dine primære arbejdsopgaver være:

- Projektering af afløbstekniske anlæg, herunder fx dimensionering af ledningsanlæg, LAR-anlæg, anlæg til magasinering og pumpeanlæg
- Fagprojektledelse af afløbstekniske opgaver
- Rådgivning til kunder i forbindelse med optimale valg/løsninger indenfor kloak- og afløbsteknik
- Udarbejdelse af udbudsmateriale
- Byggeledelse og fagtilsyn i forbindelse med kloak- og afløbstekniske opgaver

Arbejdet er meget varieret og involverer både tilsyn, projektering og projektledelse. Udover at styrke fagligheden i teamet med din erfaring bliver din rolle at rådgive internt i forhold til projekterne og eksternt til vores kunder – innovativt og helhedsorienteret.

Om dig
- Er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør og har måske en kloakmestereksamen
- Har gerne 5+ års erfaring med anlægsprojektering fra rådgiver- eller entreprenørbranchen eller fra en forsyningsvirksomhed
- Er en fagligt stærk rådgiver inden for kloak- og afvanding
- Er en dygtig formidler af faglig viden og formår af skabe sammenhæng på tværs af fagområder
- Har lyst til direkte kundekontakt og projektledelse
- Kan tænke kreativt og har lyst til at udvikle spændende nye løsninger
- Har du erfaring med Revit, Autocad og/eller Micostation vil være et ekstra plus

I AFRY arbejder vi med en bred vifte af projekter, og du kommer til at håndtere store såvel som små opgaver. Afhængig af projekttype vil du komme til at arbejde både selvstændigt og i tværfaglige projektteams. Det er derfor vigtigt, at du mestrer begge arbejdsformer. Herudover er det vigtigt, at du er villig til at påtage dig opgaver og yde troværdig rådgivning og kvalitetsorienteret, gennemarbejdet materiale.

AFRY – Making future.
Du bliver en del af en virksomhed, der er på en spændende udviklingsrejse. Vi er tidligere kendt som Midtconsult, men er nu del af ÅF-Pövry-koncernen under vores nye navn AFRY. På globalt plan er AFRY en ingeniør-, design-og rådgivningsvirksomhed inden for energi, industri, infrastruktur og digitale løsninger med knap 17.000 medarbejdere. I Danmark er vi knap 600 medarbejdere i AFRY fordelt på 10 kontorer i hele landet. På forretningsområdet Byggeri, som du vil blive en del af, yder vi ingeniørrådgivning inden for byggeri og anlæg. Her er vi knap 250 dedikerede kolleger på vores kontorer i Herning, Aarhus og Herlev, der dagligt arbejder på at gøre en forskel på store og små byggeprojekter i Danmark.

Vi kan dermed tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed med gode, stabile og fleksible arbejdsforhold og stærkt socialt og fagligt arbejdsmiljø, hvor vi gerne vil investere i den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau. Pensionsordning og Sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.

Sådan ansøger du

Er du interesseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via vores hjemmeside (link nederst i annoncen). Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse efter aftale og gerne hurtigst muligt.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Afdelingschef, Kim Lind Johannessen
Mail: kim.johannessen@afry.com
Mobil.: 21319928


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.