Erfaren IT-tester

Har du lyst til at være med til at sikre, at vores systemer fungerer for både vores kollegaer og kunder? Arbejder du systematisk og metodisk? Og har du lyst til at være en del af en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver i et team med dygtige, kompetente kollegaer, hvor deadlines og højt humør går hånd i hånd? Så er det måske dig, vi leder efter.  
 
IT Systemtest  
I Team IT Test tester vi hovedparten af styrelsens IT systemer. Vi tester både eksterne og interne leverancer, og du kommer derfor til at skulle indgå i tæt samarbejde med både interne og eksterne leverandører. Hos os vil du få en alsidig hverdag med stor afveksling i arbejdsopgaver over året. Du forventes derfor hurtigt at kunne sætte dig ind i ny funktionalitet, nye fagområde, regelsæt mv.  
 
IT Test – dit nye team  
Landbrugsstyrelsen er i gang med at starte implementeringen af sin nye meget omfattende digitaliseringsplan. Planen bygger oven på solide resultater i de tidligere strategier især vedr. driftsstabilitet, effektiv systemforvaltning og omfattende digitalisering og automatisering af sagsgange. Planen er meget ambitiøs og vil frem mod 2022 understøtte, at vi kan levere løsninger hurtigere og i endnu bedre kvalitet til vores kunder og brugere, samtidig med at automatiseringsgraden øges yderligere. Teamets indsats er en af forudsætningerne for, at vi når i mål med digitaliseringsplanen og holder den høje kvalitet i løsningerne.
 
I forbindelse med at digitaliseringsplanen implementeres, er der opnormeres IT-organisationen. Landbrugsstyrelsens It er organiseret med en underdirektør, 3 enhedschefer og 7 teamledere. I Team IT Test er vi pt. 24 medarbejdere.  
 
Erfaren IT tester med stor faglighed og lyst til samarbejde  
 
Vi forventer, at du: 

 • Har arbejdet med IT Test i flere år  
 • Arbejder metodisk og struktureret  
 • Overholder deadlines – og forstår vigtigheden heraf  
 • Er vant til at dokumentere dit arbejde og løbende afrapporterer fremdrift  
 • Er god til at samarbejde – både med kollegaer i IT Test Teamet, de øvrige teams i IT og fagkontorer  
 • Trives i en travl hverdag  
 • Deltager aktivt i teamet med både faglig viden og godt humør  
Det er en fordel, hvis du er  
 • ISTQB certificeret  
 • Har erfaring med TFS  
 • Kan anvende SQL som tester  
 • Uddannet indenfor IT eller har arbejdet i IT branchen i flere år  
Vi tilbyder  
 • Højt fagligt niveau med mange spændende opgaver  
 • Gode kollegaer – og en hverdag, hvor vi prioriterer både høj faglighed og høj trivsel  
 • Gode udviklingsmuligheder – både personlig og faglig efteruddannelse  
 • Både motionsrum, sund kantine, fleksible arbejdstider m.v.  
Ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.  
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, København V.   
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest, der er uden forbehold af betydning for stillingen.  
  
Stillingen ønskes besat snarest muligt.  
 
Kontakt   
Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på http://www.lbst.dk.  
  
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Arnawa, teamleder i Team IT Test, på telefon 25 23 85 53.  
  
Ansøgning  
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest onsdag d. 21. februar 2018.  
 
Vi forventer at afholde samtaler løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her