Erfaren IT-Udbudsjurist, der motiveres af de store aftaler

Er du Cand.jur. eller Cand.merc.jur. med solid erfaring, når det kommer til udbudsret af IT-anskaffelser? Kan du rådgive om kontrakttyper, når en samlet volumen på 6,5 milliarder kr. årligt aktiveres inden for bl.a. IT? Så er jobbet som IT-udbudsjurist i juridisk afdeling ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse måske noget for dig.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er beliggende i Ballerup. Juridisk Afdeling er i FMI ansvarlig for den juridiske styring, det juridiske tilsyn og den juridiske gennemførsel af anskaffelser over tærskelværdierne ved bl.a. udbud af kontrakter for større engangsanskaffelser samt ved rammeaftaler over 150 mio. kr.

Juridisk Afdeling yder juridisk rådgivning i forbindelse med indkøb til hele Forsvaret, herunder Flyvevåbnet, Søværnet, Hæren og koncernfælles IT. Størrelsen af FMI’s indkøbsvolumen er ca. 6,5 mia. kr. årligt.

Hertil bidrages med juridiske analyser og strategisk valg af lovlig anskaffelseshjemmel under Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet og Udbudsloven, samt etablering og gennemførsel af juridisk risikostyring i FMI.

Juridisk Afdeling består af 30 specialiserede juridiske medarbejdere, hvor antallet forventes stærkt stigende i løbet af 2018. Afdelingen behandler løbende ca. 160 sager og årligt ca. 450.

Motiveres du af kompetenceudvikling og plads til specialisering?

Juridisk afdeling har en klar og ambitiøs vision om at være de bedste i staten inden for deres område.

Du kommer til at arbejde sammen med specialiserede og dygtige kolleger i et team med stor fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling. Stillingen er forankret i Kompetencecenter for IT-anskaffelser med reference til Sektionscheferne.

Juridisk afdeling ligger blandt de højeste i medarbejdertilfredshed målt på tværs af FMI.

Som nyansat tilbydes du et solidt introprogram samt mentorordning.

Alle IT-udbudsjurister deltager i et systematisk uddannelsesprogram med gode muligheder for videreuddannelse – det er faktisk en pligt, at alle udvikler og dygtiggør sig i et meget fagligt miljø.

Samtidig bliver du del af et ganske socialt team, ligesom der også vil være mulighed for særdeles interessante tjenesterejser samt mulighed for at besøge forsvarets operative enheder i Danmark for at opnå en større indsigt i forsvarets opgaveløsning.

Om stillingen

Komplekse og udfordrende opgaver i fagligt stærkt, juridisk team.

Opgaverne i Juridisk Afdeling er meget komplekse, og Juridisk Afdeling er fagligt ambitiøse og fokuserer på at have et fagligt stærkt miljø, hvor kompetenceudvikling vægtes meget højt bl.a. i form af videreuddannelse, daglig juridisk sparring samt løbende undervisning og vidensdeling.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Koncern IT, hvor du yder juridisk rådgivning i forhold til indkøb til samtlige styrelser og departement. Du yder juridisk rådgivning helt fra kontrakten opbygges.

Herudover bliver dine primære arbejdsopgaver:
- Rådgive juridisk i forhold til IT-anskaffelser - også på tværs i forhold til de øvrige jurister, hvor IT måtte indgå
- Strategisk analyse af lovlig anskaffelsesmetode i forhold til Udbudsloven og Forsvars- og Sikkerhedsdirektivet
- Udfærdigelse af komplekse juridiske analyser og kontrakter i forbindelse med IT-anskaffelser
- Tænke Agilt i forhold til alle kontrakter
- Kunne rådgive om kontraktsretlig IT i forhold til driftskontrakter, udviklingskontrakter, mv.
- Juridisk forhandling med private leverandører og offentlige myndigheder
- Kvalitetssikring af udbud – inklusiv gensidig kvalitetssikring af hinandens arbejde
- Indgå i et tæt samarbejde med bl.a. den kommercielle Indkøbsafdeling og den materielfaglige del af FMI

Om dig

Den ideelle kandidat kan genkende sig selv i følgende profil:
- Uddannelsesmæssig baggrund som Cand.jur. eller Cand.merc.jur.
- Flere års praktisk erfaring med selv at gennemføre udbuds særligt i forhold til IT-anskaffelser. Din erfaring tæller gerne IT contract management, hvorfra du har indgående erfaring med udfordringer, der kan opstå omkring IT-kontrakter.
- Erfaring med selv at gennemføre udbud – enten som ordregiver eller tilbudsgiver:

Som ordregiver inkl. udarbejdelse af udbudsmateriale og kontrakt samt gennemførsel af udbudsproces.

Som tilbudsgiver inkl. juridisk vurdering af udbudsmateriale, udarbejdelse af tilbudsmateriale samt gerne deltagelse i forhandlinger
- Alternativt stor erfaring med kontraktsret indenfor IT anskaffelser
- Vant til at agere rådgiver for andre inden for IT
- Hviler i sin juridiske metode, er struktureret og selvkørende med styr på egne sager
- Kan kommunikere professionelt på både dansk og engelsk
- Bidrager med både faglig og personlig ordentlighed
- Prioriterer faglig videreudvikling og deltager gerne i faglige netværksarrangementer

Ansættelsesvilkår

Alt efter din erfaring bliver du ansat som special- eller chefkonsulent og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

FMI tilbyder således en konkurrencedygtig lønpakke inkl. attraktiv pensionsordning. Desuden rigtig gode videre kompetenceudviklingsmuligheder.

Interesseret?

Søg stillingen via Hartmanns ved at kopiere linket ind i browser: https://hartmanns.dk/jobs/erfaren-it-udbudsjurist-der-motiveres-af-de-store-aftaler

Herefter kan du klikke på ansøgerknappen, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Betina Dress Knøfler (mobil 4121 1358 / Betina.Knoefler@hartmanns.dk) eller Mads Jakobsen (mobil 4121 1326 / mads.jakobsen@hartmanns.dk).

Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettes hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

Der er ansøgningsfrist den 28. febauar 2018. Samtaler afholdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sektionschef, der hviler i sin juridiske metode

Civile stillinger

Albertslund
Indkøb af kampfly, kampvogne, militært materiel er blandt de områder, som juridisk lander i Juridisk Afdeling, med købsvolumen for 6,5 milliarder kr. årligt. Juridisk Afdeling understøtter Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Kun...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren udbudsjurist til Danmarks største købsvolumen

Civile stillinger

Albertslund
Er du Cand.jur. eller Cand.merc.jur. med solide kompetencer inden for udbudsret? Vil du være medansvarlig for at udbyde for 6,5 milliarder kr. årligt og motiveres du af muligheden for kompetenceudvikling? Så er jobbet som udbudsjurist i juridisk afd...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Jurist med interesse for databeskyttelse og kontrakter

Koncern IT

Brøndby
Rigspolitiet, Koncern IT, HvidovreI politiet behandler vi mange personoplysninger som led i løsningen af vores opgaver. Vil du være med til at sikre, at vi fortsat møder vores forpligtelser i den forbindelse? Som databeskyttelsesjurist er du fortrol...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Jurist til brancheorganisation for virksomheder på det sociale område

LOS - De private sociale tilbud

Høje-Taastrup
LOS - De private sociale tilbud har som mission at styrke private sociale tilbuds driftsvilkår og muligheder for at gøre en positiv forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark.Vi søger en jurist til vores hovedkontor i Taastrup til medlemsråd...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Jurister til afdelingen Udbud og Kontraktstyring i Koncern IT

Udbud og Kontraktstyring

København
Kunne du tænke dig at arbejde med udbud, forhandling og styring af it-kontrakter i landets største kommune? Vil du være en del af et ambitiøst og engageret team? Om stillingerne Udbud og Kontraktstyring søger to jurister. Vi forventer, at den ene pr...