Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren jurist til ledelsessekretariatet i Særlig Kontrol i Skattestyrelsen

Er du en jurist med flere års erfaring og kunne du tænke dig at prøve kræfter med alsidige juridiske og administrative opgaver i et ledelsessekretariat? Drives du af at levere produkter af høj juridisk kvalitet og af at arbejde med store sagskomplekser og højt profilerede sager? Så er du måske den erfarne jurist, vi søger til ledelsessekretariatet i Særlig Kontrol i Skattestyrelsen.

Ledelsessekretariatet i Særlig Kontrol
Fagområdet Særlig Kontrol har det overordnede ansvar for, at organiseret og grænseoverskridende svindel opdages og forebygges. Det er en opgave, der har stor politisk og mediemæssig bevågenhed, da området har fundamental betydning for den enkelte danskers retsfølelse og tillid til Skatteforvaltningen.

Ledelsessekretariatet i Særlig Kontrol har til formål at yde ledelsesstøtte til fagdirektøren og fire underdirektører i forhold til den daglige drift, strategiske udvikling og interne kommunikation i fagområdet. Vi koordinerer og kvalitetssikrer desuden udførelse af tværgående opgaver for hele fagområdet Særlig Kontrol og de leverancer, der skal til direktionen og Skatteministeriets departement. Vi er pt. 12 medarbejdere.

Udfordrende opgaver med juridiske problemstillinger
Som jurist i ledelsessekretariatet kommer du til at arbejde med mange forskellige og udfordrende opgaver, herunder kvalitetssikring og sparring med ledere og medarbejdere i Særlig Kontrol om spørgsmål fra Skatteudvalget, høringer fra Skatteministeriet, Rigsrevisionen og Folketingets Ombudsmand samt andre, både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Udover et tæt samarbejde med ledelsen i Særlig Kontrol får du et tæt samarbejde med de sagsbehandlende afdelinger i Særlig Kontrol, når du understøtter vores arbejde med juridiske og administrative problemstillinger i forhold til fagområdet. Det kan dreje sig om afgivelse af besvarelser til Folketingets Ombudsmand, Skatteudvalget og andre eksterne offentlige myndigheder. Fælles for dem alle er, at dit solide juridiske fundament og jugement, baseret på din tidligere erfaring fra en politisk styret organisation, for alvor kan komme i spil. Du vil skulle benytte din indsigt i regler og normer for god offentlig forvaltning til at kvalitetssikre beslutningsoplæg til ledelsen om organiseret og grænseoverskridende økonomisk kriminalitet.

Opgaverne vil også omfatte juridisk klagesagsbehandling og behandling af aktindsigtssager i forhold til forretningsområdet baseret på forvaltningsretlige regler.

Samarbejdsorienteret juridisk profil med solide formidlingskompetencer
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – som fx cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende relevant uddannelse. Derudover ser vi gerne, at du har solid og nyere erfaring fra fx departement, styrelse eller anden offentlig organisation og gerne flere års erfaring med departementsbetjening og myndighedssamarbejde.

Dine forvaltningsretlige kompetencer står skarpt, og skriftligt kan du klart, kort og præcist formidle essensen af dine budskaber til andre faggrupper, myndigheder og borgere.

Du motiveres i arbejdet med korte deadlines, og du er indstillet på at løse alle typer af opgaver sammen med resten af ledelsessekretariatet. Din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du er struktureret, initiativrig og selvstændig i forhold til at opsøge viden og finde løsninger, samtidig med at du søger og er åben for input. Du fungerer godt i selvstændigt at dykke ned i fagstof og at samarbejde på tværs af faggrupper, områder og opgaver?.

Du trives i en stor organisation, som hele tiden påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at handle ud fra et helhedssyn. Du bringer godt humør ind i sekretariatet, og du evner at agere i en flad struktur, hvor du dagligt kommunikerer på alle niveauer. Du trives i en sekretariatsfunktion, der udover opgaveløsningen prioriterer synlighed og gode relationer ud i organisationen, og derfor også jævnligt mødes med enhederne i Særlig Kontrol enten fysisk eller via online møder. ?

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og karakterbevis via linket ”Søg stillingen” senest 29. november 2020. Vi forventer at holde samtaler løbende via Microsoft Teams, og der vil indgå en personanalyse og en logisk analyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Marlene Wiese Svanberg på telefon 72 38 93 72.

?Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest ligesom det er en forudsætning for ansættelse, at du kan via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIG (HEM).

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Helgeshøj Allé 9, 2630 Høje Taastrup.

?Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.