Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERFAREN KALKULATIONSINGENIØR TIL BETONARBEJDER/RÅHUS

Forstår du, hvad der skal til for at vinde tilbud? Vil du være med til at skabe fundamentet for udførelsen af projekter inden for betonarbejder og råhus? Har du fokus på kundens behov og forventninger, også når du har travlt?

Anlæg & Byggeri søger en kalkulationsingeniør med speciale i beton og råhus-opgaver, som får base på vores kontor i Hvidovre.

Du får en nøglerolle i forhold til at udarbejde skarpe tilbud
Du kommer til at arbejde i en centralt placeret tilbudsafdeling, der arbejder med tilbud på større byggeprojekter i Østdanmark. Du bliver en vigtig del af teamet, hvor der arbejder 6-7 medarbejdere på projektopgaver og tilbud. I teamet og afdelingen er der høj faglighed og et godt indbyrdes samarbejde omkring opgaverne.

Du vil blive involveret i hele tilbudsgivningen, og dine opgaver vil blandt andet være:

  • planlægning og organisering af tilbud, herunder deltagelse i besigtigelser og formøder
  • opmåling og kalkulation for egenproduktion i forbindelse med tilbudsgivning
  • indhentning og forhandling af priser fra leverandører og underentreprenører
  • fastlæggelse af udførelsesmetoder i samarbejde med produktionen
  • udarbejdelse af tilbudsdokumentation i samarbejde med dine kolleger, herunder tidsplaner, arbejdsbeskrivelser og risikoanalyser
  • vurdering af udbudsbetingelser og deltagelse i kontraktforhandlinger
  • kvalitetssikring af eget arbejde og overlevering til produktionen
  • erfaringsopsamling/efterkalkulation på udførte entrepriser.
Er du vores nye kollega?
Du har en teknisk uddannelse som fx ingeniør eller konstruktør med minimum 5 års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen. Du har erfaring med betonkalkulation og gerne kendskab til kalkulationssystemet Sigma.

Vi forventer, at du selvstændigt kan drive et komplekst og langvarigt udbud, fra opstart til overdragelse til produktion, og samtidig formår at indgå i et positivt samarbejde – både internt i teamet og sammen med de udførende projektledere, du arbejder sammen med.

Du arbejder systematisk og har sans for detaljerne og ikke mindst styr på de mange forskellige deadlines, der er en del af din hverdag.

Vi er en virksomhed, der ønsker at være bedst i branchen i forhold til arbejdsmiljø, hvilket vi også forventer, at du bidrager positivt til. 

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte tilbudschef Peter Christensen på 4044 2584 for at få yderligere oplysninger.

Klik på "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.

Vi behandler ansøgningerne løbende og skal have din ansøgning senest søndag den 16. februar 2020.
 

Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.