Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kantpresseoperatør

Kantpresse operatør

Claus Andersen Rustfri Stål A/S producerer både storkøkkeninventar og er underleverandør til levnedsmiddel og medicinalbranchen.

Vi er inde i en særdeles positiv udvikling og søger derfor yderligere kræfter til vores produktion, her iblandt en dygtig kantpresseoperatør    

Du har erfaring indenfor metalbranchen og tegningsforståelse.

Du har erfaring med bukkeopgaver og flair for betjening af CNC styrede maskiner

I perioder vil der også være andre opgaver i vores produktion. 

Der er tale om fast aftentur (Man-Torsdag)

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Tjek vores hjemmeside ud, for at se hvilke produkter, du vil komme til at fremstille i samarbejde med dine nye kollegaer.

Vi benytter de nyeste kantpresser fra Trumpf og Bystronic, og skifter løbende, således at du kommer at arbejde med det nyeste branchen kan tilbyde.     

Vi er en ung og moderne virksomhed hvor det går stærkt, men hvor der samtidig er lagt stor vægt på trivsel. Vi tilbyder således et spændende og udfordrende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.  

Virksomheden er medlem af Dansk Industri og tilbyder således fuld overenskomstmæssig dækning og en god løn der belønner dine kvalifikationer, samt flextid. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her