Erfaren klinikassistent med funktion som flyver til Københavns Børne- og Ungdomstandpleje (barselsvikariat)

Er du uddannet klinikassistent, og har du erfaring inden for dit fag? Har du lyst til at arbejde med børn og unge? Trives du med en stor grad af skiftende udfordringer, og er du god til at omstille dig? Kunne du tænke dig at bliver en del af et team, som lægger vægt på stor faglighed, godt arbejdsmiljø og stor fleksibilitet?  
 
Som klinikassistent med flyverfunktion afhjælper man tilfældigt opstået klinikassistentmangel på vore klinikker, blandt andet på grund af sygdom. Din primære opgave er at assistere ved stolen og hjælpe til i sterilisationen.  
 
Du skal have lyst til – og mod på – skiftende arbejdssteder, og en stor grad af fleksibilitet og omstillingsparathed er en forudsætning for at kunne varetage stillingen.  
 
Du skal være god til at kommunikere, byde ind og give plads så teamet kan lykkedes med kerneopgaven.  
 
Du kan lide at samarbejde med børn, unge og forældre om behandlingerne.  
 
Du skal være en teamplayer, som kan lide at samarbejde på kryds og tværs og bidrage til, at vi trives i en travl hverdag.  
 
Vi tilbyder 
Kommunen tilbyder tandpleje til ca. 110.000 børn og unge fra 0-17 år. Vi er ca. 300 ansatte fordelt på 23 tandklinikker og tre mobile enheder samt en central administration. Den generelle tandpleje er organiseret i to klinikgrupper fordelt over byen.  
 
Vi tilbyder en spændende og afvekslende stilling, et stort fagligt netværk, mulighed for faglig sparring og udvikling, intern uddannelse, faglige eftermiddage m.v.  
 
Vi er en velorganiseret og kvalitetsbevidst tandpleje, som er fuldt digitaliseret både med patientjournal og røntgen.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomst for klinikassistenter samt aftalen om lokal løndannelse.  
 
Yderligere oplysninger 
Fås ved henvendelse til leder af personaleområdet Anders Gundelach på 2673 8372.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 27. februar 2018
Samtaler forventes afholdt den 14. marts 2018.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Klinikassistent til Voksentandplejen

Voksentandplejen

Voksentandplejen er en kommunal virksomhed i hastig udvikling og vi ekspanderer løbende. Vi har derfor en ny, ledig stilling som klinikassistent med tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest herefter. Du kan forvente arbejde indenfor såvel special- ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Klinikassistent til Børne- og ungdomstandplejen

Rudersdal Kommune

Om jobbet Børne- og ungdomstandplejen for 0-18 årige i Rudersdal Kommune foregår på 5 tandklinikker, der ligger på skoler jævnt fordelt i kommunen. På klinikkerne arbejder vi i teams på 5-9 medarbejdere, som også arbejder sammen på tværs. Du skal ku...