Erfaren køkkenchef til kunde i Esbjerg

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren køkkenchef til kunde i Esbjerg

Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig.

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer. Du får ansvaret for at drive en 9 mands kantine ved vores kunde TotalEnergies i Esbjerg. Du sikrer, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og udvikles på både gastronomi og serviceoplevelsen, og det vil være dig, der tager ansvar for at igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et ansvarsfuldt og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

I dit nye job har du ansvar for:

  • Nye initiativer og serviceleverancer i samarbejde med kunden og vores Contract Manager
  • Sikre udvikling af medarbejderne, gennem inspirationsfokus, uddelegering, gastronomisk udvikling og innovation
  • Menuplanlægning, varebestilling og varemodtagelse samt lager
  • Tilberedning af varmt og koldt køkken, salatbuffet, bagning, opvask og rengøring
  • Sikre overholdelse af sundheds- og miljømæssige standarder
  • Mødeforplejning og arrangementer til gæsterne

Stillingen er en fast fuldtidsstilling 37 timer pr. uge.
Forskudte arbejdstider ved arrangementer kan forekomme.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der agerer med selvstændighed, kreativitet, stabilitet og godt humør. Du brænder for at skabe god mad af høj kvalitet, og det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad. Du er ligeledes nytænkende og kreativ i forhold til vores arbejde med at undgå madspild.

Du kommer med en baggrund som uddannet kok med mere end 5 års ledelseserfaring fra lignende stilling. Du er stabil, god til at danne nye relationer samt kan engagere og motivere folk omkring dig. Du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har god økonomisk forståelse.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, hvilket giver os mulighed for at matche dine karriereønsker i højere grad. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Sådan er din nye arbejdsplads

Huset er kendetegnet ved et meget højt sikkerhedsniveau som er kendt fra andre virksomheder af lignende slags. Der serveres morgenmad til ca. 300 person og i løbet af frokosten har ca. 650 gæster smagt kantinens dejlige buffet. Du vil have en god og uformel kommunikation med både kunden og andre kollegaer fra Compass Group.

Du får en spændende hverdag med dit eget team og samtidig vil du også være en del af vores stærke FM-team så vi sammen kan skabe Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Tiltrædelse og løn

Tiltrædelse snarest muligt og løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Alle henvendelser behandles fortroligt og vi indkalder løbende til samtaler og ansætter når vi møder den rette kandidat.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Erfaren køkkenchef til kunde i Esbjerg

Erfaren køkkenchef til kunde i Esbjerg

Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig.

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer. Du får ansvaret for at drive en 9 mands kantine ved vores kunde TotalEnergies i Esbjerg. Du sikrer, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og udvikles på både gastronomi og serviceoplevelsen, og det vil være dig, der tager ansvar for at igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et ansvarsfuldt og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

I dit nye job har du ansvar for:

  • Nye initiativer og serviceleverancer i samarbejde med kunden og vores Contract Manager
  • Sikre udvikling af medarbejderne, gennem inspirationsfokus, uddelegering, gastronomisk udvikling og innovation
  • Menuplanlægning, varebestilling og varemodtagelse samt lager
  • Tilberedning af varmt og koldt køkken, salatbuffet, bagning, opvask og rengøring
  • Sikre overholdelse af sundheds- og miljømæssige standarder
  • Mødeforplejning og arrangementer til gæsterne

Stillingen er en fast fuldtidsstilling 37 timer pr. uge.
Forskudte arbejdstider ved arrangementer kan forekomme.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der agerer med selvstændighed, kreativitet, stabilitet og godt humør. Du brænder for at skabe god mad af høj kvalitet, og det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad. Du er ligeledes nytænkende og kreativ i forhold til vores arbejde med at undgå madspild.

Du kommer med en baggrund som uddannet kok med mere end 5 års ledelseserfaring fra lignende stilling. Du er stabil, god til at danne nye relationer samt kan engagere og motivere folk omkring dig. Du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har god økonomisk forståelse.

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, hvilket giver os mulighed for at matche dine karriereønsker i højere grad. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Sådan er din nye arbejdsplads

Huset er kendetegnet ved et meget højt sikkerhedsniveau som er kendt fra andre virksomheder af lignende slags. Der serveres morgenmad til ca. 300 person og i løbet af frokosten har ca. 650 gæster smagt kantinens dejlige buffet. Du vil have en god og uformel kommunikation med både kunden og andre kollegaer fra Compass Group.

Du får en spændende hverdag med dit eget team og samtidig vil du også være en del af vores stærke FM-team så vi sammen kan skabe Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Tiltrædelse og løn

Tiltrædelse snarest muligt og løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Alle henvendelser behandles fortroligt og vi indkalder løbende til samtaler og ansætter når vi møder den rette kandidat.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.