Erfaren kok / cater til personalerestauranten ved Københavns Lufthavn

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine beliggende ved Københavns Lufthavn. Vi søger en udadvendt og serviceminded kollega, der synes det er fedt med et åbent køkken og er i stand til mange bolde i luften..

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 9 servicemindede og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 400-500 spisende gæster en god oplevelse.

Der vil være fri parkering ved Københavns Lufthavn.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for kødretter, vegetar/vegansk og suppe. Vi ser gerne at der kan sparre med de andre partier på koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er mandag til torsdag kl. 06.00 - 14.00 og fredag kl. 06.00 - 13.30.

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Din ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Erfaren kok / cater til personalerestauranten ved Københavns Lufthavn

Er du faglært kok eller cater og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine beliggende ved Københavns Lufthavn. Vi søger en udadvendt og serviceminded kollega, der synes det er fedt med et åbent køkken og er i stand til mange bolde i luften..

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 9 servicemindede og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 400-500 spisende gæster en god oplevelse.

Der vil være fri parkering ved Københavns Lufthavn.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil primært være inden for kødretter, vegetar/vegansk og suppe. Vi ser gerne at der kan sparre med de andre partier på koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er mandag til torsdag kl. 06.00 - 14.00 og fredag kl. 06.00 - 13.30.

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Din ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.