Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329935337Phoenix-1d6eb52b12019-01-03T00:00:00Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)11Jobnet1d6eb52b100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-28T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3426969CREMA ApS11City 2, 12630TaastrupDKDanmark0
gunay_demir1991@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent687168JobNet492471449247141000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos CREMA ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359919887Muhametgunay_demir1991@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329958890Erfaren kok søges.Robot HumanizeR søger en ferieafløser i uge 13, 16 og 17. Vi søger en medarbejder som brænder for at lave mad fra bunden. Kantine har hovedsæde i Næstved. Du skal være faglært kok eller have mindste 3 års erfaring. Opgaven vil typisk være, tilberedning af kolde og varme retter, anretning af pålægsfad, klargøring, daglig rengøring og hjælp ved opvask o.l. Hvad forventer vi af dig? Du er ansvarsfuld og engageret, da du vil går meget alene. Du er mødestabil. Du er kvalitetsbevidst. Du er god til at bevare overblikket. Personlige kvalifikationer. Du kan tænke i flow og optimering. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver. Du er struktureret. Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og engageret i dit arbejde. Du bliver motiveret af at skulle arbejde effektivt i et højt tempo. Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikre, at du arbejder under ordenlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi har et ønske om at lære dig at kende Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af Politiets Efterretningstjeneste (PET). Det kræver bl.a., at du har haft ophold i Danmark i minimum 7 år.


HumanizeR søger en ferieafløser i uge 13, 16 og 17. Vi søger en medarbejder som brænder for at lave mad fra bunden. Kantine har hovedsæde i Næstved. Du skal være faglært kok eller have mindste 3 års erfaring.

Opgaven vil typisk være, tilberedning af kolde og varme retter, anretning af pålægsfad, klargøring, daglig rengøring og hjælp ved opvask o.l.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er ansvarsfuld og engageret, da du vil går meget alene.
  • Du er mødestabil.
  • Du er kvalitetsbevidst.
  • Du er god til at bevare overblikket.

Personlige kvalifikationer.

  • Du kan tænke i flow og optimering.
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver.
  • Du er struktureret.
  • Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og engageret i dit arbejde.
  • Du bliver motiveret af at skulle arbejde effektivt i et højt tempo.

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikre, at du arbejder under ordenlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi har et ønske om at lære dig at kende
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af Politiets Efterretningstjeneste (PET). Det kræver bl.a., at du har haft ophold i Danmark i minimum 7 år.

HumanizerTaastrup2019-02-11T00:00:002019-03-11T00:00:00
329957251Chef for sushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Sushi v/ Xiaoying WuKøge2019-02-08T00:00:002019-04-04T00:00:00
329957269Chef, SushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores restaurant i Køge (lige overfor Køge Station) Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in our restaurants in Køge (just opposite Køge Station) You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receive your written application. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores restaurant i Køge (lige overfor Køge Station)

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you in our restaurants in Køge (just opposite Køge Station)

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receive your written application.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Star ApSKøge2019-02-08T00:00:002019-04-04T00:00:00
329958027??Kitchen nr.8 - American Steakhouse og Grill søger kok??Robot ??Kitchen nr.8 - American Steakhouse og Grill søger kok?? På Carlsensvej 8 i Køge åbner nu Kitchen Nr.8. Der er brug for dig der brænder for god service og kan se det sjove i, at være med fra starten. Vi er ny restaurant og vil gerne have dig med ombord. Kan du se dig selv i følgende stillinger, er vi interesseret i, at høre fra dig: ??Kok Vi sørger både faglært og ufaglært. Så længe du har en positiv indstilling og motivation for gode mad. Deltid stilling på 20-25 timer ugentligt. Arbejdestiden er fleksibel inden for åbningstiden: mandag - torsdag 16-22, fredag-søndag 10-22. Start ønskes snarest muligt!!! CV sendes til Johnny på jobs@kitchennr8.dk. Ansøgningsfrist d.15.02.19. Se mere om os på vores facebook side: https: www.facebook.com kitchennr.8 Vi glæder os til at høre mere fra dig.

??Kitchen nr.8 - American Steakhouse og Grill søger kok??

 

På Carlsensvej 8 i Køge åbner nu Kitchen Nr.8. Der er brug for dig der brænder for god service og kan se det sjove i, at være med fra starten. 

Vi er ny restaurant og vil gerne have dig med ombord. Kan du se dig selv i følgende stillinger, er vi interesseret i, at høre fra dig:

 

??Kok

 

Vi sørger både faglært og ufaglært. Så længe du har en positiv indstilling og motivation for gode mad. Deltid stilling på 20-25 timer ugentligt. 

 

Arbejdestiden er fleksibel inden for åbningstiden: mandag - torsdag 16-22, fredag-søndag 10-22. 

 

Start ønskes snarest muligt!!!

 

CV sendes til Johnny på jobs@kitchennr8.dk. Ansøgningsfrist d.15.02.19. 

Se mere om os på vores facebook side: https://www.facebook.com/kitchennr.8/

 

Vi glæder os til at høre mere fra dig.

FU LIN ApSKøge2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329959278Alsidig kok / køkkensouschefRobot Restaurant Birdie i Roskilde Golf Klub søger kok souschef med godt kendskab til både klassisk og moderne køkken. Din faglige stolthed og evne til at drive den gode smag frem er alfa og omega for vores succes. Du forventes at have erfaring med både a la carte, selskaber og at kunne disponere ressourcerne til dette. Du vil blive inddraget i udvikling af dagligt menukort, selskabsmenuer, varebestilling, klargøring og i særdeleshed at sikre kvaliteten i vores serveringer. Besidder du ovenstående kompetencer, er din vej dertil ikke afgørende. Vi ser hovedsageligt på, hvordan vi skaber restaurantens fremtid sammen. Vi er et lille team, der arbejder godt sammen på en rolig og effektiv måde. Stillingen er helårlig med den primære aktivitet om sommeren. Der er i gennemsnit fri hver anden weekend, få aftenvagter i vinterhalvåret og du vil få indflydelse på egen vagtplan. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1. april 2019 Send ansøgning, vedlagt CV til peter@restaurantbirdie.dk

Restaurant Birdie i Roskilde Golf Klub søger kok/souschef med godt kendskab til både klassisk og moderne køkken.

 

Din faglige stolthed og evne til at drive den gode smag frem er alfa og omega for vores succes. Du forventes at have erfaring med både a la carte, selskaber og at kunne disponere ressourcerne til dette. Du vil blive inddraget i udvikling af dagligt menukort, selskabsmenuer, varebestilling, klargøring og i særdeleshed at sikre kvaliteten i vores serveringer.

 

Besidder du ovenstående kompetencer, er din vej dertil ikke afgørende. Vi ser hovedsageligt på, hvordan vi skaber restaurantens fremtid sammen.

 

Vi er et lille team, der arbejder godt sammen på en rolig og effektiv måde.

 

Stillingen er helårlig med den primære aktivitet om sommeren. Der er i gennemsnit fri hver anden weekend, få aftenvagter i vinterhalvåret og du vil få indflydelse på egen vagtplan.

 

Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1. april 2019

 

Send ansøgning, vedlagt CV til peter@restaurantbirdie.dk

 

Restaurant Birdie IVSRoskilde2019-02-12T00:00:002019-03-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Erfaren kok søges.

Humanizer

Taastrup
HumanizeR søger en ferieafløser i uge 13, 16 og 17. Vi søger en medarbejder som brænder for at lave mad fra bunden. Kantine har hovedsæde i Næstved. Du skal være faglært kok eller have mindste 3 års erfaring. Opgaven vil typisk være, tilberedning af...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Chef for sushi

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejde...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:4. april 2019

Chef, Sushi

Lucky Star ApS

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores restaurant i Køge (lige overfor Køge Station) Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere ...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:4. april 2019

??Kitchen nr.8 - American Steakhouse og Grill søger kok??

FU LIN ApS

Køge
??Kitchen nr.8 - American Steakhouse og Grill søger kok?? På Carlsensvej 8 i Køge åbner nu Kitchen Nr.8. Der er brug for dig der brænder for god service og kan se det sjove i, at være med fra starten. Vi er ny restaurant og vil gerne have dig med om...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Alsidig kok / køkkensouschef

Restaurant Birdie IVS

Roskilde
Restaurant Birdie i Roskilde Golf Klub søger kok souschef med godt kendskab til både klassisk og moderne køkken. Din faglige stolthed og evne til at drive den gode smag frem er alfa og omega for vores succes. Du forventes at have erfaring med både a...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019