Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329935337Phoenix-1d6eb52b12019-01-03T00:00:00Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

2019-03-01T00:50:27.420 Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)11Jobnet1d6eb52b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-28T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3426969CREMA ApS11City 2, 12630TaastrupDKDanmark0
gunay_demir1991@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent687168JobNet492471449247141000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos CREMA ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359919887Muhametgunay_demir1991@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329974085Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søgesRobot Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

CREMA ApSTaastrup2019-03-08T00:00:002019-05-03T00:00:00
329971323Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokRobot Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. 

 

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på   konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-03-05T00:00:002019-04-30T00:00:00
329984417Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kokRobot Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en kok med souschefpotentiale til en fuldtidsstilling i museets Caf Knarr. I Caf Knarr beskæftiger vi os med den daglige drift af cafeen samt diverse events, selskaber og mødeforplejning, til alle der har sin gang på museet. Vikingeskibsmuset er med ca. 170.000 gæster årligt en af Danmarks helt store turistattraktioner. Særligt i højsæsonen fra maj til oktober, er der mange gæster og dermed også travlhed i cafeen. I Caf Knarr laver vi mad med råvarer fra vikingetiden og anretter efter nutidens tendenser. Dogmet er en spændende og attraktiv udfordring, en del af museets formidling og dermed vores gæsters helhedsoplevelse. Cafeen drives af Mundwerk, i tæt samarbejde med Vikingeskibsmuseet. Mundwerk beskæftiger sig med caf drift flere steder i København og på resten af Sjælland. Hos Mundwerk vægtes et godt håndværk, faglighed, ledelse og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går langt for at imødekomme gæsternes ønsker og udøve en ekstraordinær god service. Din primære gang vil være i køkkenet, som du skal drive i samarbejde med køkkenchefen. Herudover får du ansvar for at oplære nye kokke og deltidsansatte køkkenmedhjælpere således, at alle medarbejdere kan lave og servere cafeens mad. Om dig Du har beskæftiget dig med mad i caf , restaurant, kantine eller lignende Du har en høj faglighed og gerne erfaring, med eller uden svendebrev. Vigtigst er, at din profil passer til stedet Du tager ansvar for, at vores gæster får en unik oplevelse Du har et godt overblik Du er god til at indgå i et team og en større tværfaglig organisation Du har en positiv indstilling, og går ind for åben dialog og samarbejde Vi tilbyder Gode arbejdsforhold med et godt og attraktivt arbejdsmiljø Dygtige og engagerede kollegaer En spændende arbejdsplads med mange både kort- og langsigtede planer Personlig udvikling og sparring God mulighed for en attraktiv vagtplan. De fleste arbejdstimer ligger i dagtimerne, mens der i løbet af sommeren kan forekomme aftenarbejde Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter dine kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med en arbejdstid på 37 timer uge, men det må forventes, at der henover året er sæsonudsving. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Bo Hansen på mail bo@vikingeskibsmuseet.dk Send din ansøgning, CV samt kopi af relevante dokumenter til hr@vikingeskibsmuseet.dk. Ansøgningsfrist hurtigst muligt og seneste den 10. april 2019. Skriv kok Caf Knarr i emnefeltet. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en kok med souschefpotentiale til en fuldtidsstilling i museets Café Knarr. I Café Knarr beskæftiger vi os med den daglige drift af cafeen samt diverse events, selskaber og mødeforplejning, til alle der har sin gang på museet.

Vikingeskibsmuset er med ca. 170.000 gæster årligt en af Danmarks helt store turistattraktioner. Særligt i højsæsonen fra maj til oktober, er der mange gæster og dermed også travlhed i cafeen.

I Café Knarr laver vi mad med råvarer fra vikingetiden og anretter efter nutidens tendenser. Dogmet er en spændende og attraktiv udfordring, en del af museets formidling og dermed vores gæsters helhedsoplevelse. Cafeen drives af Mundwerk, i tæt samarbejde med Vikingeskibsmuseet. Mundwerk beskæftiger sig med cafédrift flere steder i København og på resten af Sjælland. Hos Mundwerk vægtes et godt håndværk, faglighed, ledelse og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går langt for at imødekomme gæsternes ønsker og udøve en ekstraordinær god service.

Din primære gang vil være i køkkenet, som du skal drive i samarbejde med køkkenchefen. Herudover får du ansvar for at oplære nye kokke og deltidsansatte køkkenmedhjælpere således, at alle medarbejdere kan lave og servere cafeens mad. 

Om dig

 • Du har beskæftiget dig med mad i café, restaurant, kantine eller lignende
 • Du har en høj faglighed og gerne erfaring, med eller uden svendebrev. Vigtigst er, at din profil passer til stedet
 • Du tager ansvar for, at vores gæster får en unik oplevelse
 • Du har et godt overblik
 • Du er god til at indgå i et team og en større tværfaglig organisation
 • Du har en positiv indstilling, og går ind for åben dialog og samarbejde

 Vi tilbyder

 • Gode arbejdsforhold med et godt og attraktivt arbejdsmiljø
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • En spændende arbejdsplads med mange både kort- og langsigtede planer
 • Personlig udvikling og sparring
 • God mulighed for en attraktiv vagtplan. De fleste arbejdstimer ligger i dagtimerne, mens der i løbet af sommeren kan forekomme aftenarbejde

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter dine kvalifikationer.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med en arbejdstid på 37 timer/uge, men det må forventes, at der henover året er sæsonudsving.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Bo Hansen på mail bo@vikingeskibsmuseet.dk Send din ansøgning, CV samt kopi af relevante dokumenter til hr@vikingeskibsmuseet.dk. Ansøgningsfrist hurtigst muligt og seneste den 10. april 2019. Skriv ”kok Café Knarr ” i emnefeltet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vikingeskibsmuseet i RoskildeRoskilde2019-03-26T00:00:002019-05-21T00:00:00
330002261Restaurant og Café Nielsen søger fuldtids eller deltids faglært kok eller kogekone med ansættelse snarest muligtRobot Restaurant og Caf Nielsen søger kok eller kogekone med kendskab og lyst til at lave god klassisk dansk smørrebrød, gode gamle danske retter, buffeter, en lækker bøf, desserter m.m. til vores gæster og selskaber. Vores åbningstider er fra 10 til 21 alle dage, dog kan der forekomme længer åbningstider ved helligdage og selskaber mv. Arbejdstiden vil bliv lagt i et fast vagtrulFuldtids: hverdag fra kl. 10 til 21 vær anden weekendDeltid: hverdag fra kl. 10 til 15 16 eller 15 16 til 21 vær anden weekend Så har du lyst til at få indflydelse på din arbejdsplads og en daglig snak med vores gæster og kan du lave god mad som er velsmagende fra bunden af og tør og kan du tag et medansvar for den daglig drift, være med i planlægningen, ovs. sammen med mig, min anden kok og læringen og kan du holde mange bolde i luften på en og samme tid, så tilbyde vi fast arbejde i et godt arbejdsmiljø under ordnede forhold og ikke mindst sammen med fantastiske kollegaer og gæster. Vi tilbyder: Et team af dygtige og engagerede personale Et sundt og godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Vi forventer, at du som: Kok er udlært med svendebrev og har stor faglig-interesse Kogekone med mange års erfaring Som minimum behersker dansk Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende, og har lyst til at skabe fantastiske oplevelser både i køkkenet og for vores gæster Er inspireret af både det gode gamle og nye danske mad med skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skift på menukortet. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail på kontakt@restaurantogcafenielsen.dk eller kom forbi Restaurant og Caf Nielsen For yderligere information ved at kontakte Charlotte Nielsen på tlf. 88772070. Med venlig hilsen Nielsen Stillingen erne er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant og Café Nielsen søger kok eller kogekone med kendskab og lyst til at lave god klassisk dansk smørrebrød, gode gamle danske retter, buffeter, en lækker bøf, desserter m.m. til vores gæster og selskaber. 

Vores åbningstider er fra 10 til 21 alle dage, dog kan der forekomme længer åbningstider ved helligdage og selskaber mv.

Arbejdstiden vil bliv lagt i et fast vagtrul
Fuldtids: hverdag fra kl. 10 til 21 + vær anden weekend
Deltid: hverdag fra kl. 10 til 15/16 eller 15/16 til 21 + vær anden weekend

Så har du lyst til at få indflydelse på din arbejdsplads og en daglig snak med vores gæster og kan du lave god mad som er velsmagende fra bunden af og tør og kan du tag et medansvar for den daglig drift, være med i planlægningen, ovs. sammen med mig, min anden kok og læringen og kan du holde mange bolde i luften på en og samme tid, så tilbyde vi fast arbejde i et godt arbejdsmiljø under ordnede forhold og ikke mindst sammen med fantastiske kollegaer og gæster.  

Vi tilbyder:

Et team af dygtige og engagerede personale

Et sundt og godt arbejdsmiljø

Løn efter kvalifikationer

Vi forventer, at du som:

Kok er udlært med svendebrev og har stor faglig-interesse

Kogekone med mange års erfaring 

Som minimum behersker dansk

Er nysgerrig og har let til smil

Er engageret og nytænkende, og har lyst til at skabe fantastiske oplevelser både i køkkenet og for vores gæster 

Er inspireret af både det gode gamle og nye danske mad med skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skift på menukortet.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail på kontakt@restaurantogcafenielsen.dk  eller kom forbi Restaurant og Café Nielsen

For yderligere information ved at kontakte Charlotte Nielsen på tlf. 88772070.
Med venlig hilsen
Nielsen

Stillingen/erne er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant og Café Nielsen ApSBrøndby2019-04-07T00:00:002019-06-02T00:00:00
330004595kok til kroRobot Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter er velkomne. Du skal være faglært kok, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes. Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav. Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv kok i emnefeltet. Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just Jobs/Jobøst søger for kunde:

Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye idéer og opskrifter er velkomne.

Du skal være faglært kok, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes.

Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav.

Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv "kok" i emnefeltet.

Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just JobsLejre2019-04-11T00:00:002019-04-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

CREMA ApS

Taastrup
Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situat...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:3. maj 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Roskilde
Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en kok med souschefpotentiale til en fuldtidsstilling i museets Caf Knarr. I Caf Knarr beskæftiger vi os med den daglige drift af cafeen samt diverse events, selskaber og mø...
Indrykket:26. marts 2019
Udløbsdato:21. maj 2019

Restaurant og Café Nielsen søger fuldtids eller deltids faglært kok eller kogekone med ansættelse snarest muligt

Restaurant og Café Nielsen ApS

Brøndby
Restaurant og Caf Nielsen søger kok eller kogekone med kendskab og lyst til at lave god klassisk dansk smørrebrød, gode gamle danske retter, buffeter, en lækker bøf, desserter m.m. til vores gæster og selskaber. Vores åbningstider er fra 10 til 21 a...
Indrykket:7. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

kok til kro

Just Jobs

Lejre
Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019