Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329935337Phoenix-1d6eb52b12019-01-03T00:00:00Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

2019-03-01T00:50:27.420 Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)11Jobnet1d6eb52b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-28T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3426969CREMA ApS11City 2, 12630TaastrupDKDanmark0
gunay_demir1991@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent687168JobNet492471449247141000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1d6eb52b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos CREMA ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359919887Muhametgunay_demir1991@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330057206Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarligBasic Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne. Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet. Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer. Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle. Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad. Du skal være uddannet ernæringsassistent kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om sund mad til små børn med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål. Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat. Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø. Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk Søg via link

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link

ORS/Small/f27cef02_logo.pngRoskilde Kommune - Børnehuset RavnenRoskilde2019-07-09T16:01:08.5072019-08-21T00:00:00
330049021Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokRobot Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-25T00:00:002019-08-20T00:00:00
330054858Dygtig og kreativ kok til personalerestaurantRobot - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder. Dig som personDu er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wil n på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00.

 - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet

Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok!

Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder.

Dig som person
Du er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wilén på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00. 

CPH Business parkHvidovre2019-07-05T00:00:002019-08-28T00:00:00
330062960Glostrup Park Hotel søger ala carte kokRobot A la carte kok søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel. Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Vi forventer At du er udlært med svendebrev Taler dansk engelsk at du er vandt til at køre Ala carte service på et højt niveau Er pligtopfyldende, engageret og nytænkende Er indstillet på at arbejde med vores dygtige elever Vi kan tilbyde: Et super team af dygtige kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Job start : snarrest Skriftlig ansøgninger kan rettes til køkkenchef Sune Laur n på følgende: sune-lauren@hotmail.com Glostrup Park Hotel Hovedvejen 41. 2600 Glostrup att.: køkkenchefen. Tlf.: 43221807 www.parkhotel.dk

A la carte kok  søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel.

 

 

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere.

 

Vi forventer

 

At du er udlært med svendebrev

 

Taler dansk/engelsk

 

at du er vandt til at køre Ala carte service på et højt niveau

 

Er pligtopfyldende, engageret og nytænkende

 

Er indstillet på at arbejde med vores dygtige elever

 

Vi kan tilbyde:

 

Et super team af dygtige kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Job start : snarrest

 

Skriftlig ansøgninger kan rettes  til køkkenchef Sune Laurén på følgende:

sune-lauren@hotmail.com

 

Glostrup Park Hotel Hovedvejen 41. 2600 Glostrup   att.: køkkenchefen.

 

Tlf.: 43221807 

www.parkhotel.dk

 

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-07-23T00:00:002019-09-13T00:00:00
330069294Passioneret kok søges til Restaurant og Cafe Nielsen hurtigst muligt, idet vores kok skal på basel før tid.Robot Vi forventer, at du som person minimum: Har erfaring Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig Behersker dansk Er engageret Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.Vis ikke du mener du har det, så lad vær med a søg Vi tilbyder: Fast arbejde Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Arbejdstiden: 10 til 21 i et fast vagtrul, som pt. Ligger 5 2. Interesseret? Send en ansøgning via e-mail til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk Yderligere information: kontakte Charlotte på tlf. 28144028 eller kokken Kenny Barfred på tlf. 28143261 Med venlig hilsenCharlotte Nielsen

Vi forventer, at du som person minimum:

Har erfaring 

Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig

Behersker dansk

Er engageret 

Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.
Vis ikke du mener du har det, så lad vær med a søg 

Vi tilbyder:

Fast arbejde

Et godt arbejdsmiljø

Løn efter kvalifikationer

Arbejdstiden: 10 til 21 i et fast vagtrul, som pt. Ligger 5×2. 

Interesseret? Send en ansøgning via e-mail til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk

Yderligere information:
kontakte Charlotte på tlf. 28144028 eller kokken Kenny Barfred på tlf. 28143261
Med venlig hilsen
Charlotte Nielsen 

Restaurant og Café Nielsen ApSBrøndby2019-08-07T00:00:002019-08-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Roskilde Kommune - Børnehuset Ravnen

Roskilde
Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og ...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:20. august 2019

Dygtig og kreativ kok til personalerestaurant

CPH Business park

Hvidovre
- søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større person...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:28. august 2019

Glostrup Park Hotel søger ala carte kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
A la carte kok søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel. Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Vi forventer At du er udlært med ...
Indrykket:23. juli 2019
Udløbsdato:13. september 2019

Passioneret kok søges til Restaurant og Cafe Nielsen hurtigst muligt, idet vores kok skal på basel før tid.

Restaurant og Café Nielsen ApS

Brøndby
Vi forventer, at du som person minimum: Har erfaring Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig Behersker dansk Er engageret Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.Vis ikke du mener du har det, så lad vær me...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019