Erfaren kok med ambitioner indenfor det grønne køkken

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grundet travlhed søges en erfaren og sprudlende kok med ambitioner inden for det grønne køkken

Vi tilbyder en unik stilling med økologisk gartneri i ”baghaven”

Er du kreativ og kvalitetsbevidst? Ser du mulighederne i det grønne, og brænder du for at give kunderne en oplevelse lidt ud over det sædvanlige? er du energisk og udadvendt. Så er det dig vi står og mangler!.

Vi tilbyder mere end bare et job, på Hotel Dalgas bliver du en del af et ambitiøst og professionelt team der altid står sammen, vi yder den bedste service for vores gæster, og har det sjovt sammen.

Lidt om jobbet

Vi tilbyder en 37 timer stilling. Du vil indgå som en del af driften af køkkenet, men også planlægning i forbindelse med selskaber.

Stillingen består af:

  • Udvikling af menu og koncepter, i samarbejde med køkkenchef.
  • Forløse potentialet af verdensklasse økologiske råvarer med hovedvægt på grøntsager
  • Innovation inden for gastronomiens verden, hvor der udvikles retter med grøntsager og æg

Du har:

  • Uddannelsen gastronom, og gerne 5 års erfaring som kok
  • Gerne erfaring med selskabs- og á la carte køkkener
  • Vægter mulighederne i grøntsager højt.
  • Lyst til at arbejde i et køkken, med hovedfokus på grøntsager og økologi
  • Evnen til at bevare overblikket i pressede situationer
  • Gerne erfaringer med bagværk

Du er:

  • Åben, ærlig og samarbejdsvillig
  • Serviceminded, og har flair for servering og gæstekontakt
  • Ansvarsfuld og kan arbejde selvstændig

Vi tilbyder:

  • Muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.
  • Mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen samt arbejdsgangen.
  • Du bliver en del af et positivt, ambitiøst og professionelt team der vægter humoren højt. 
  • Du bliver en del af et positivt team der står sammen for at løse dvs. opgaver.

 

Arbejdssted: Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande

Har du spørgsmål, kan du kontakte Køkkenchef Troels Severin på tlf. 26663170.

Ansøgninger sendes til job@hoteldalgas.dk     Mærket: Ansøgning Kok

Samtaler afholdes løbende, til den rette er fundet.

 

Om Hotel Dalgas

Hotel Dalgas er centralt beliggende i Midtjylland og er Brandes eneste hotel. Vi er 15 engagerede medarbejdere plus en del vikarer, som hjælper i travle perioder.

Hotellet har 52 værelser og rummer en restaurant, og lokaler til alt lige fra konferencer og møder, til barnedåb og bryllupper.

Hotellet er i en konstant udvikling, både i forhold til renovering samt hele tiden at kunne tilbyde sine gæster det bedste.

I oktober 2020 overtog grønsagsproducent Axel Månsson hotellet. Axel driver en økologisk grøntsags- og ægproduktion, samt en velassorteret økologisk gårdbutik, hvilket naturligvis afspejler sig i hotellets udtryk og hvad vi tilbyder vores gæster.

På Restaurant Urfuglen er gastronomien en stor del af restauranten, vi går ikke på kompromis med servicen og hos os får man en oplevelse!   Køkkenet har stort fokus på brug af de økologiske grønsager fra Axel Månssons.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Erfaren kok med ambitioner indenfor det grønne køkken

Grundet travlhed søges en erfaren og sprudlende kok med ambitioner inden for det grønne køkken

Vi tilbyder en unik stilling med økologisk gartneri i ”baghaven”

Er du kreativ og kvalitetsbevidst? Ser du mulighederne i det grønne, og brænder du for at give kunderne en oplevelse lidt ud over det sædvanlige? er du energisk og udadvendt. Så er det dig vi står og mangler!.

Vi tilbyder mere end bare et job, på Hotel Dalgas bliver du en del af et ambitiøst og professionelt team der altid står sammen, vi yder den bedste service for vores gæster, og har det sjovt sammen.

Lidt om jobbet

Vi tilbyder en 37 timer stilling. Du vil indgå som en del af driften af køkkenet, men også planlægning i forbindelse med selskaber.

Stillingen består af:

  • Udvikling af menu og koncepter, i samarbejde med køkkenchef.
  • Forløse potentialet af verdensklasse økologiske råvarer med hovedvægt på grøntsager
  • Innovation inden for gastronomiens verden, hvor der udvikles retter med grøntsager og æg

Du har:

  • Uddannelsen gastronom, og gerne 5 års erfaring som kok
  • Gerne erfaring med selskabs- og á la carte køkkener
  • Vægter mulighederne i grøntsager højt.
  • Lyst til at arbejde i et køkken, med hovedfokus på grøntsager og økologi
  • Evnen til at bevare overblikket i pressede situationer
  • Gerne erfaringer med bagværk

Du er:

  • Åben, ærlig og samarbejdsvillig
  • Serviceminded, og har flair for servering og gæstekontakt
  • Ansvarsfuld og kan arbejde selvstændig

Vi tilbyder:

  • Muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.
  • Mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen samt arbejdsgangen.
  • Du bliver en del af et positivt, ambitiøst og professionelt team der vægter humoren højt. 
  • Du bliver en del af et positivt team der står sammen for at løse dvs. opgaver.

 

Arbejdssted: Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande

Har du spørgsmål, kan du kontakte Køkkenchef Troels Severin på tlf. 26663170.

Ansøgninger sendes til job@hoteldalgas.dk     Mærket: Ansøgning Kok

Samtaler afholdes løbende, til den rette er fundet.

 

Om Hotel Dalgas

Hotel Dalgas er centralt beliggende i Midtjylland og er Brandes eneste hotel. Vi er 15 engagerede medarbejdere plus en del vikarer, som hjælper i travle perioder.

Hotellet har 52 værelser og rummer en restaurant, og lokaler til alt lige fra konferencer og møder, til barnedåb og bryllupper.

Hotellet er i en konstant udvikling, både i forhold til renovering samt hele tiden at kunne tilbyde sine gæster det bedste.

I oktober 2020 overtog grønsagsproducent Axel Månsson hotellet. Axel driver en økologisk grøntsags- og ægproduktion, samt en velassorteret økologisk gårdbutik, hvilket naturligvis afspejler sig i hotellets udtryk og hvad vi tilbyder vores gæster.

På Restaurant Urfuglen er gastronomien en stor del af restauranten, vi går ikke på kompromis med servicen og hos os får man en oplevelse!   Køkkenet har stort fokus på brug af de økologiske grønsager fra Axel Månssons.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.