Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren kok søges til Nicolai Café

 

Vi søger en erfaren kok med forkærlighed for velsmag og gerne det italienske køkken. Vi lægger vægt på, at du tager initiativ, er selvstændig og en rigtig god kollega.

 

På Nicolai Café serverer vi italiensk inspireret mad med fokus på enkle og friske råvarer. Her er kvalitet, omhu og service i højsædet . Alle ugens dage serverer vi en italiensk inspireret buffet med antipasti, pasta, stenovnsbagt pizza og andre klassiske italienske retter med tilbehør. Nicolai Café ligger sammen med Nicolai Biograf i det kulturelle kraftcenter, Nicolai Komplekset, i hjertet af Kolding.

 

Vi forventer:

- du er uddannet kok og har erfaring

- du er stabil og selvstændig

- du er løsningsorienteret og økonomisk sans

- du har overblik og er god til at tackle travlhed

- du er energisk, positiv og en god kollega.

Vi tilbyder:

Et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på faglig dygtighed, initiativ, engagement og humor. En spændende hverdag som du selv kan være med til at sætte dit præg på. En arbejdsplads med ordnede forhold og kompetente kollegaer i et travlt arbejdsmiljø i udvikling. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted: Kolding midtby

 

Tiltrædelse: Snarest

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med cv samt referencer. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Mick Nielsen på tlf. 28157695 / Send din ansøgning til: info@nicolai-cafe.dk

Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her