Erfaren kok søges til Restaurant Mangal

Restaurant Mangal søger en dygtig kok

Vi forventer at du er selvstændig og ansvarsbevidst.

Du behøver ikke at være uddannet, men skal have meget erfaring.

Arbejdstider efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330038380Phoenix-1a655b2712019-06-06T00:00:00Erfaren kok søges til Restaurant Mangal

Restaurant Mangal søger en dygtig kok

Vi forventer at du er selvstændig og ansvarsbevidst.

Du behøver ikke at være uddannet, men skal have meget erfaring.

Arbejdstider efter aftale.

Restaurant Mangal søger en dygtig kok Vi forventer at du er selvstændig og ansvarsbevidst. Du behøver ikke at være uddannet, men skal have meget erfaring. Arbejdstider efter aftale.11jobnet1a655b27100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-31T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3542215FLEA ApS11Flæsketorvet 501711København VDKDanmark0merhaba@restaurantmangal.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent773739JobNet5000816500081610005-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a655b27https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a655b27https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a655b27&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1a655b27&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362018765merhaba@restaurantmangal.commerhaba@restaurantmangal.comDKDanmarkDKDanmark330047646Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre ByBasic Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen. Om digDu er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.Du arbejder struktureret, rent og målrettet.Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.Vi tilbyderHos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.Løn efter kvalifikationer.En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1 7-2019 eller hurtigst muligt. Kontakt os AnsøgHvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen Send ansøgning . Mere om AamannsVi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af:Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli.Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Se mere på vores ansøgersite: https: aamanns-1921.brandero.comOm arbejdspladsen
Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 5-7-retters menuer, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen.

Om dig
  • Du er uddannet kok og har minimum et par års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
Vi tilbyder
  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse fra 1/7-2019 eller hurtigst muligt.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Mere om Aamanns
Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne.

I dag består Aamanns af:
  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relancheret.
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://aamanns-1921.brandero.com

ORS/Small/5976faeb_logo.pngNHG CPH A/SKøbenhavn K2019-06-21T16:01:48.4072019-07-25T00:00:00
330052716Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic Genopslag En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er restaurationsuddannet kok kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til, at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Om Madskolen Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt. Mere information Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen. Søg via nedenstående link senest torsdag den 1. august 2019

Genopslag

En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker.

Vi forventer, at du

  • er restaurationsuddannet kok
  • kan arbejde i flere tempi, har et godt overblik og kan servere til tiden
  • har visioner og stolthed for det, du producerer, en sikker smagssætning og lyst til at udforske det vegetariske køkken
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn

Vi tilbyder

  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever
  • rum til, at dine ideer kan udfoldes
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider

Om Madskolen
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.

Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90% økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold mellem kl. 11.00 og 12.30. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information
Du kan kontakte køkkenkoordinator Herman Fagerlund på 5183 8050 for yderligere oplysninger om stillingen.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 1. august 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-07-02T15:01:09.3802019-08-01T00:00:00
330054002Kok til madskolen ved Rådmandsgades SkoleBasic Rådmandsgades Skole søger kok kulinarisk medarbejder til madskolen med tiltrædelse den 1. september 2019 eller snarest herefter. Om Rådmandsgades Skole Vi er en folkeskole beliggende i Københavns Kommune i område Nørrebro-Bispebjerg. Vi er en skole med en stor mangfoldighed af kulturer og sprudlende bred sammensætning. Vi er beliggende på to matrikler, med 680 aktive elever fordelt på 0.- 9. klasse samt to modtagelseshold. Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling. Vi har en hverdag med mange glæder og udfordringer, som løses af en robust og stabil medarbejdergruppe i et godt psykisk arbejdsmiljø. Om madskolerne i Københavns Kommune En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil. Du vil gerne bruge din kulinariske virkelyst til at tilberede sund og spændende skolemad sammen med kolleger og elever være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod være med på at maden skal være økologisk samarbejde med lærerkollegaer om at udvikle madskolen løbende bidrage til elevernes fællesskab gennem gode madoplevelser Dine opgaver bliver at deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever være med til at skabe et læringsrum med fokus på pædagogik og faglighed, hvor omdrejningspunktet er mad og råvarer Dine kvalifikationer køkkenfaglig uddannelse erfaring med produktion til mange erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge gerne erfaring med madproduktion med hovedvægt på økologi. gerne erfaring med madproduktion til børn og unge Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og godt humør respekt og fællesskab indflydelse på arbejdspladsen gode arbejdstider Ansættelsesvilkår Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat den 1. september 2019 eller snarest herefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi børneattest og straffeattest. Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes. Yderligere oplysninger Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kok Mohammed Merhi på 5012 8697 eller skoleleder Martin Wåhlin på 3366 4022. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 1. august 2019 Samtaler finder sted i uge 33 på Rådmandsgades Skole: Rådmandsgade 22, København N. Henvendelse ved skolens kontor.

Rådmandsgades Skole søger kok/kulinarisk medarbejder til madskolen med tiltrædelse den 1. september 2019 eller snarest herefter.

Om Rådmandsgades Skole
Vi er en folkeskole beliggende i Københavns Kommune i område Nørrebro-Bispebjerg. Vi er en skole med en stor mangfoldighed af kulturer og sprudlende bred sammensætning. Vi er beliggende på to matrikler, med 680 aktive elever fordelt på 0.- 9. klasse samt to modtagelseshold.

Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling. Vi har en hverdag med mange glæder og udfordringer, som løses af en robust og stabil medarbejdergruppe i et godt psykisk arbejdsmiljø.

Om madskolerne i Københavns Kommune
En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil.

Du vil gerne

  • bruge din kulinariske virkelyst til at tilberede sund og spændende skolemad sammen med kolleger og elever
  • være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod
  • være med på at maden skal være økologisk
  • samarbejde med lærerkollegaer om at udvikle madskolen løbende
  • bidrage til elevernes fællesskab gennem gode madoplevelser

Dine opgaver bliver at

  • deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet
  • være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever
  • være med til at skabe et læringsrum med fokus på pædagogik og faglighed, hvor omdrejningspunktet er mad og råvarer

Dine kvalifikationer

  • køkkenfaglig uddannelse
  • erfaring med produktion til mange
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge
  • gerne erfaring med madproduktion med hovedvægt på økologi.
  • gerne erfaring med madproduktion til børn og unge

Vi tilbyder

  • et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og godt humør
  • respekt og fællesskab
  • indflydelse på arbejdspladsen
  • gode arbejdstider

Ansættelsesvilkår
Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat den 1. september 2019 eller snarest herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi børneattest og straffeattest.

Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kok Mohammed Merhi på 5012 8697 eller skoleleder Martin Wåhlin på 3366 4022.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 1. august 2019
Samtaler finder sted i uge 33 på Rådmandsgades Skole: Rådmandsgade 22, København N. Henvendelse ved skolens kontor.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngRådmandsgades SkoleKøbenhavn N2019-07-04T10:00:42.4032019-08-01T00:00:00
330061426Kok til Brønshøj/Vanløse Klynge C, daginstitutionen GrøndalenBasic Vil du være med til at danne fremtidens madborgere? Vi søger en kok med stærk faglig profil inden for børnemad, kost og ernæring. Du vil blive primær ansvarlig for madproduktion og arbejdets flow i alle tre køkkener samt det videre arbejde med en bæredygtig ressourcetilgang, både i forhold til valg af råvarer, madspild og miljø. Desuden er du ansvarlig for menuplanlægningen i samarbejde med ernæringsassistenterne. Klynge C s køkken ligger på tre matrikler, og der er otte medarbejdere i alt. Dit primære arbejdssted bliver på Grøndalen. I Grøndalens køkken arbejder der fire medarbejdere og her producerer vi dagligt 500 portioner. I Rødkildes køkken er der tre medarbejdere og her producerer vi 250 portioner dagligt. I Landsbyen arbejder en enkelt medarbejder i et anrettekøkken. Der er ansat tre ernæringsassistenter og fire ufaglærte medarbejdere i køkkenerne. Vores forventninger er, at du er uddannet kok eller tilsvarende er samarbejdende og kommunikerende vægter kvalitet, sensorik og æstetik omkring måltidet højt har erfaring med at producere mad til mange ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer for mad til småbørn kan arbejde struktureret med fokus på kerneopgaven, sikre gode arbejdsgange og køkkenets flow kan bidrage til en menusammensætning, hvor der er fokus på økologi, bæredygtighed og miljø er en positiv bidragsyder til det gode arbejdsmiljø kan kommunikere skriftligt til det pædagogiske personale kan bestille varer mv. via vores elektroniske varebestillingssystem Kvantum kan indgå i et samarbejde med klyngelederen i forhold til at sikre kvalitet og godt arbejdsmiljø i klyngens køkkener Vi tilbyder en velfungerende og spændende arbejdsplads, hvor vi samarbejder med flere faggrupper høj faglighed dygtige og engagerede kollegaer med godt humør en arbejdsplads i udvikling Ansættelsesvilkår Stillingen er på 35-37 timer ugentligt med ansættelse snarest og senest den 1. september 2019. Arbejdsstedet er Mandelvej i København NV og arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 06.30-15.00 på hverdage. Løn udmøntes efter principperne om lokal løndannelse og Ny Løn. Arbejdsvilkår efter gældende regler. Klynge C er en røgfri arbejdsplads og du må derfor ikke ryge i arbejdstiden. Mere information Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte klyngeleder Heidi Braunstein på 5177 6799. Søg via nedenstående link senest fredag den 9. august 2019.

Vil du være med til at danne fremtidens madborgere?

Vi søger en kok med stærk faglig profil inden for børnemad, kost og ernæring.

Du vil blive primær ansvarlig for madproduktion og arbejdets flow i alle tre køkkener samt det videre arbejde med en bæredygtig ressourcetilgang, både i forhold til valg af råvarer, madspild og miljø. Desuden er du ansvarlig for menuplanlægningen i samarbejde med ernæringsassistenterne.

Klynge C’s køkken ligger på tre matrikler, og der er otte medarbejdere i alt. Dit primære arbejdssted bliver på Grøndalen. I Grøndalens køkken arbejder der fire medarbejdere og her producerer vi dagligt 500 portioner. I Rødkildes køkken er der tre medarbejdere og her producerer vi 250 portioner dagligt. I Landsbyen arbejder en enkelt medarbejder i et anrettekøkken. Der er ansat tre ernæringsassistenter og fire ufaglærte medarbejdere i køkkenerne.

Vores forventninger er, at du

  • er uddannet kok eller tilsvarende
  • er samarbejdende og kommunikerende
  • vægter kvalitet, sensorik og æstetik omkring måltidet højt
  • har erfaring med at producere mad til mange ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer for mad til småbørn
  • kan arbejde struktureret med fokus på kerneopgaven, sikre gode arbejdsgange og køkkenets flow
  • kan bidrage til en menusammensætning, hvor der er fokus på økologi, bæredygtighed og miljø
  • er en positiv bidragsyder til det gode arbejdsmiljø
  • kan kommunikere skriftligt til det pædagogiske personale
  • kan bestille varer mv. via vores elektroniske varebestillingssystem Kvantum
  • kan indgå i et samarbejde med klyngelederen i forhold til at sikre kvalitet og godt arbejdsmiljø i klyngens køkkener

Vi tilbyder

  • en velfungerende og spændende arbejdsplads, hvor vi samarbejder med flere faggrupper
  • høj faglighed
  • dygtige og engagerede kollegaer med godt humør
  • en arbejdsplads i udvikling

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 35-37 timer ugentligt med ansættelse snarest og senest den 1. september 2019. Arbejdsstedet er Mandelvej i København NV og arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 06.30-15.00 på hverdage. Løn udmøntes efter principperne om lokal løndannelse og Ny Løn. Arbejdsvilkår efter gældende regler. Klynge C er en røgfri arbejdsplads og du må derfor ikke ryge i arbejdstiden. 

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte klyngeleder Heidi Braunstein på 5177 6799.

Søg via nedenstående link senest fredag den 9. august 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGrøndalenKøbenhavn NV2019-07-17T17:01:32.0932019-08-09T00:00:00
330037513FiskehanderRobot Grundet travlhed. Søger en gerne kokkeuddannet, Fiskehandler Er du morgen frisk. Kan skære og pakke fisk eller vil lære det. Har let til smil og sætter pris på dine kollegaer, Du for nemlig byens bedste!!! og en TOSSET chef. Du skal kunne snakke med kunder og ha kørekort. Søg dette job hvis du vil gøre en forskæld. Du ryger ikke, Vi arbejder også 2 lørdag i md. ER du regl-rytter og tæller timer, så find noget andet ikke her TAK God løn Se venligest http: www.haraldsfisk.dk

Grundet travlhed.

Søger en "gerne" kokkeuddannet, Fiskehandler

Er du morgen frisk. Kan skære og pakke fisk eller vil lære det.

Har let til smil og sætter pris på dine kollegaer,

Du for nemlig byens bedste!!! og en TOSSET chef.

Du skal kunne snakke med kunder og ha´ kørekort.

Søg dette job hvis du vil gøre en forskæld.

Du ryger ikke, Vi arbejder også 2 lørdag i md.

ER du regl-rytter og tæller timer, så find noget andet ikke her TAK

God løn

Se venligest http://www.haraldsfisk.dk

HARALDS FISK ApSKøbenhavn Ø2019-06-04T00:00:002019-07-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Aamanns søger kok til Aamanns 1921 i Indre By

NHG CPH A/S

København K
Om arbejdspladsenAamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men ...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
Genopslag En af vores kokke har fået job som køkkenkoordinator på en nystartet madskole, og vi søger derfor en ny kok til vores køkkenteam, som består af en køkkenkoordinator, to kokke, en køkkenassistent og en opvasker. Vi forventer, at du er resta...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok til madskolen ved Rådmandsgades Skole

Rådmandsgades Skole

København N
Rådmandsgades Skole søger kok kulinarisk medarbejder til madskolen med tiltrædelse den 1. september 2019 eller snarest herefter. Om Rådmandsgades Skole Vi er en folkeskole beliggende i Københavns Kommune i område Nørrebro-Bispebjerg. Vi er en skole ...
Indrykket:4. juli 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok til Brønshøj/Vanløse Klynge C, daginstitutionen Grøndalen

Grøndalen

København NV
Vil du være med til at danne fremtidens madborgere? Vi søger en kok med stærk faglig profil inden for børnemad, kost og ernæring. Du vil blive primær ansvarlig for madproduktion og arbejdets flow i alle tre køkkener samt det videre arbejde med en bæ...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. august 2019

Fiskehander

HARALDS FISK ApS

København Ø
Grundet travlhed. Søger en gerne kokkeuddannet, Fiskehandler Er du morgen frisk. Kan skære og pakke fisk eller vil lære det. Har let til smil og sætter pris på dine kollegaer, Du for nemlig byens bedste!!! og en TOSSET chef. Du skal kunne snakke med...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019