Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren konsulent til procesledelse og kvalitetsarbejde

Vil du være en af de drivende kræfter bag kvalitetsarbejdet på landets største uddannelse? Og har du stærke kompetencer indenfor procesledelse og betjening af ledelse og mødefora? Så er du måske den erfarne kollega, som vi søger på Institut for Pædagoguddannelse.

Om stillingen
Som konsulent kommer du til at proceslede instituttets forberedelse af institutionsakkreditering i 2022, bidrage til pædagoguddannelsens udviklingsprojekter og understøtte institutchef og uddannelsesledelse.

Du vil arbejde med:

 • Planlægning af og opfølgning på milepæle for den fortsatte udvikling af pædagoguddannelsens kvalitetsarbejde.
 • Forberedelse af ledelsens deltagelse i møder og audits ifm. institutionsakkreditering samt udarbejdelse af leverancer til kvalitetsenhed, direktion mv.
 • Videreudvikling og drift af interne procedurer for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring i tæt samarbejde med ledelse og kolleger i sekretariatet.
 • Sekretariatsbetjening af et eller flere af instituttets mødefora med fx ledere, undervisere, studerende eller organisationer.
 • Løbende udarbejdelse af beslutningsoplæg, notater og præsentationer til ledelse og direktion.
 • Projektledelse af et eller flere udviklingsprojekter med fokus på fx undervisningsformer eller praktiksamarbejde med kommuner.
Om dig
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og flere års erfaring med projekt- eller procesledelse.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • erfaring med at være i front på komplekse projekter eller processer med mange interessenter
 • et stærkt planlægningsgen og kan holde det kølige overblik for dig selv og andre
 • stærke skriftlige kompetencer og er vant til at være pennefører på notater, beslutningsoplæg o.l.
 • evne til at overskue store mængder information og udlede den gode fortælling
 • gode samarbejdsevner og kan bygge stærke relationer til kolleger, ledelse og samarbejdspartnere
 • erfaring fra en videregående uddannelsesinstitution eller anden offentlig organisation.
Din arbejdsplads
Institut for Pædagoguddannelses sekretariat har 9 medarbejdere, som på forskellig måde understøtter pædagoguddannelsens studerende, undervisere og ledere. Vi arbejder med alt fra strategi og evaluering til økonomi og kommunikation.

Med mere end 6.000 studerende og flere end 200 medarbejdere fordelt på Campus Carlsberg i København og Campus Nordsjælland i Hillerød og Campus Bornholm i Rønne, er pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole Danmarks største. Hver 3. pædagog, der dimitterer, er uddannet på vores institut.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som specialkonsulent med start hurtigst muligt og efter aftale. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som chefkonsulent.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Din daglige arbejdsplads er på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Der kan forekomme aktiviteter på Københavns Professionshøjskoles øvrige adresser.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Rikke Skovgaard Andersen på tlf. 9356 4389.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest søndag den 9. maj.

Første og anden samtale bliver holdt i uge 20 og 21.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.