Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske med trissefunktion

Dine ansvarsområder Som trisse skal du varetage de koordinerende og ansvarshavende funktioner på Psykiatrisk Center Glostrup, Brøndbyøster matriklen. På matriklen findes 2 åbne afsnit, 3 lukkede og et retspsykiatrisk afsnit. Da skadestuen ligger på Glostrup matriklen, er her oftest stille om natten.

Trissen er ikke en del af normeringen på afsnit 809, men har sin ansættelse og sit udgangspunkt herfra. Afsnittet er intensivt med plads 13 patienter, og om natten er der 3 på arbejde, udover trissen. Vi er en stor, stabil og erfaren personalegruppe, der vil give dig god mulighed for faglig sparring. Derudover er vi et afsnit med tæt socialt sammenhold.Dine kvalifikationer Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske med solid psykiatrisk erfaring, meget gerne fra lukket regi og/eller akut-psykiatri. Din erfaring og din stærke faglighed gør, at du kan lede akutte situationer, arbejde selvstændigt, og tage initiativ til sygeplejeinterventioner.

Derudover ser vi gerne, at du er:

  • stabil og robust
  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • har et godt overblik
  • er god til at reflektere, uddelegere og skabe samarbejdsrelationer.


Vi tilbyder Stor indflydelse på din arbejdsplads, hvor du arbejder såvel selvstændigt og i tæt samarbejde med personalegruppen og den vagthavende læge.

Tæt sparring med trissen fra den modsatte uge, samt ugentligt møde med afsnittets erfarne ledelse.

Afsnittet var en del af projekt bæltefri, og har stadig en god normering til udvikling af eget og andre afsnit. Som en del af vores kultur arbejder vi kontinuerligt med udvikling af vores sygepleje, og i den sammenhæng tænker vi gerne alternativt. Du har således mulighed for at få indflydelse på udviklingsprojekter eller implementering af nye ideer.

Der vil være introduktion til alle væsentlige områder, løbende supervision og kurser i bl.a. deeskalering, hjertestop, brand og katastrofeberedskab, samt indledende følge vagt med centerets nuværende trisse.

Afsnittet har i gennemsnit 1 temadag om året, hvor du også forventes at deltage.Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi søger en ansvarshavende natsygeplejerske med trisse funktion på Brøndbyøstermatriklen. Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske med ansættelsesstart fra 1. maj 2021 eller snarest herefterYderligere oplysninger Hvis du er interesseret i at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Afdelingssygeplejerske Karen Jurlander på tlf. 38645590, mobil 51583779, eller mail karen.jurlander@regionh.dk
  • Assisterende afdelingssygeplejerske Kit Bergstein på tlf. 38645590.
Ansøgningsfrist søndag den 18. april 2021.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.